Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalás esetében miért a harmadikat hibáztatja mindenki, főleg ha a nő lép félre?
A megcsaló az mindig hibás (nem extrém esetekről beszélek ahol az egyik terrorizálja a másikat stb.).
Gondolom ezt nem kell magyaráznom.
A szerető vagy akivel megcsalták a megcsaltat csak akkor nem hibás ha nem tudta hogy az illetőnek párja van. De talán ez a ritkább. Aki tudja hogy valakinek ott a párja de belemegy a dologba egy gerinctelen féreg szintén.
A megcsalt is lehet hibás hogy esetleg rossz a kapcsolat de úgy kell megoldani a problémákat hogy lefekszünk valaki mással?
Ennek viszonylatában a megcsalt akármennyire is hibás nem érdemli ezt.
Szerintem a 3. fél nem lehet hibás, hiszen ő nem árul el senkit.
Ez kizárólag azon a két emberen múlik, akik a kapcsolatot alkotják.
Egy párkapcsolat elromlásáért mindkét fél felelős...viszont a megcsalás egyéni döntés. A megcsaló döntése. És szerintem nagyságrendekkel nagyobb az ő bűne mint azé aki esetleg a rossz kapcsolat másik felét adja.
Mert míg a megcsalt és a szerető esetleg érzelmi inteligencia szinten bukik nagyot,, a megcsaló emberileg is. Mert a legalapvetőbb társas bizalmat, a hűséget rúgta fel.
Nagyon sok esetben hibás! Az esetek nagy részében tudja,hogy valaki várja haza a feleségét,de nem érdekli.A legtöbbször a barát zónából sunyin évekig próbálkozik sok férfi,és mivel sokszor elmesélik nekik,hogy otthon esetleg volt egy kis összezörrenés ,ilyenkor tudja,hogy van egy kis esélye bepróbálkozni.Kihasználva a nő érzelmi megingását jut be a lába közzé,amit itt nagyon sokan nem ítélnek el.
Én igen.
Egy barátnak a bajban kitartásra kellene bíztatni egy nőt,nem kihasználni az alkalmat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!