Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akit egyszer megcsaltak, félre tudja tenni ezt a későbbiekben?
Nem. Határozottan állíthatom, hogy nem tudom félretenni.
A jelenlegi kapcsolatom is pont ezt szenvedi el annak ellenére, hogy a párom szeret játszani a tűzzel vagy féltékennyé tenni. Minden tekintetben sokkal jobb vele, mint az előző kapcsolataimban, de már nem hiszek a tündérmesékben. Engem három férfi vágott át nagyon, az első nagy szerelmem elvileg "csak" randizott valakivel és nem történt semmi (ki tudja). A második nagy szerelem az öt éves kapcsolatunk alatt az utolsó két évet a barátnőm ágyában töltötte, ha épp dolgoztam. A harmadik pedig a kolléganőjével kavart. Utána azt mondtam, nekem többé nem kell senki. Persze megismertem a jelenlegi párom és másként kezdtem gondolkodni. De a bizalom már kényes kérdés.
Azzal tisztában vagyok, hogy minden ember más, de attól még a múltam mindenhova jön velem. Nem lehet csak úgy letenni, mint egy szatyrot. A múltból táplálkozunk, a tapasztalatok miatt vagyunk óvatosabbak és akár tetszik, akár nem, a naivitás a csalódásokkal együtt el is tűnik. Sőt, minél nagyobbat és többször csalódott valaki, annál gyanakvóbb lesz. Ha megégettem magam, vigyázni fogok, hogy többé ne történhessen meg. Persze biztosra sosem lehet menni, de azt már régen kinőttem, hogy valakiben vakon megbízzak.
37/N
Kiscsillag. Úgyanebben a cipőben járok, próbálom orvosolni hiszen nekem sem jó, ha meghallom egy másik nő nevét, szédülni kezdek a félelemtől. Viszont arra jöttem rá, hogy az önbizalmammal gond lehet. Pedig modellkedtem is. De látod. Nehéz, remélem túl leszünk ezen is
Sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!