Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Akit egyszer megcsaltak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akit egyszer megcsaltak, félre tudja tenni ezt a későbbiekben?

Figyelt kérdés
Sajnos 4 éves kapcsolatom megcsalás miatt ért véget. Közel 1 évig nem volt senkim. Viszont utána azt vettem észre magamon, hogy keresem a megcsalás jeleit. Bután viselkedem. Ha elmegy valahova párom, azt gondolom, hogy csajozik, ha fenn van messengeren csajozik, ha elmegy a barátaival csajozik. Akaratlanul is mindig a gyanús jeleket keresem. Ez óriási nagy butaság, tudom, hogy tennem kell ellene. Na de hogyan? Friss kapcsolat. 3 hónap, és tisztában vagyok vele hogy ez mindent elront. De rettegek tőle, hogy ha megjobban bele bolondulok, akkor sokkal jobban fog fájni.

2018. márc. 23. 11:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Engem a legelso "komolyabb" kapcsolatomban megcsaltak mikor 18 eves voltam, piszok rossz erzes volt meftudni, amit csak utolag sikerult. En szerintem azota vagyok bizalmatlan ugy alltalanossaban, es azt mondom kell is. A mostani parom egy tunder, a tenyeren hordoz, sosem volt hozzam senki ilyen kedves es sosem szerettem senkit igy, DE iranta is van egy egeszeges bizalmatlansagom, pedig okom nincsen ra. Lehet hogy majd idovel elmulik melette. De aki egyszer megette magat es van egy kis esze annak szerintem idorol idore elojon a gyanakvas.
2018. márc. 26. 10:31
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Határozottan állíthatom, hogy nem tudom félretenni.

A jelenlegi kapcsolatom is pont ezt szenvedi el annak ellenére, hogy a párom szeret játszani a tűzzel vagy féltékennyé tenni. Minden tekintetben sokkal jobb vele, mint az előző kapcsolataimban, de már nem hiszek a tündérmesékben. Engem három férfi vágott át nagyon, az első nagy szerelmem elvileg "csak" randizott valakivel és nem történt semmi (ki tudja). A második nagy szerelem az öt éves kapcsolatunk alatt az utolsó két évet a barátnőm ágyában töltötte, ha épp dolgoztam. A harmadik pedig a kolléganőjével kavart. Utána azt mondtam, nekem többé nem kell senki. Persze megismertem a jelenlegi párom és másként kezdtem gondolkodni. De a bizalom már kényes kérdés.

Azzal tisztában vagyok, hogy minden ember más, de attól még a múltam mindenhova jön velem. Nem lehet csak úgy letenni, mint egy szatyrot. A múltból táplálkozunk, a tapasztalatok miatt vagyunk óvatosabbak és akár tetszik, akár nem, a naivitás a csalódásokkal együtt el is tűnik. Sőt, minél nagyobbat és többször csalódott valaki, annál gyanakvóbb lesz. Ha megégettem magam, vigyázni fogok, hogy többé ne történhessen meg. Persze biztosra sosem lehet menni, de azt már régen kinőttem, hogy valakiben vakon megbízzak.

37/N

2018. márc. 26. 15:02
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Kiscsillag. Úgyanebben a cipőben járok, próbálom orvosolni hiszen nekem sem jó, ha meghallom egy másik nő nevét, szédülni kezdek a félelemtől. Viszont arra jöttem rá, hogy az önbizalmammal gond lehet. Pedig modellkedtem is. De látod. Nehéz, remélem túl leszünk ezen is

Sok sikert

2018. márc. 27. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!