Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, aki lefeküdt a legjobb haverja feleségével/barátnőjével, vagy olyan nő, aki a férje/barátja haverjával?
Senki nem meri vállalni? Nem olyan ritka dolog ez. 🙂 Nekem megvolt a komámasszony 3 nappal az esküvöje előtt, a haver felesége (mikor már nem volt annyira annyira haver), stb. Király volt, sose derült ki.🙂
De mielőtt elkezdenétek szórni a villámokat gondoljatok arra,h :
1. A dologhoz mindig ketten kellenek
2. Ha ilyen történik akkor az egyik v. a másik v. mindkét okdalon valami nem működik és a feleknek ilyen-olyan okokból szükségük van erre... tehát az "elkövető,-k" párjának is része van a dologban. Kivéve persze ha "olyanról" van szó.
11:
De ezt mondom, hogy akkor neked a barátság egy másik emberrel lóf aszt sem jelent. Neked az a szó hogy barátság, semmi. Nem tudod a jelentését, nem éltél még meg soha igazi mély jó barátságot senkivel.
Látom hogy itt is rengetegen haveroznak meg komámoznak, ahelyett hogy legjobb barátot vagy igaz barátot mondanának (amiből van az embernek mondjuk 2-3). Mert nem ismeritek a barát szó jelentését, nem tapasztaltátok meg. Semmi baj ezzel.
Most derült ki hogy a fèrjem 1,5 èvvel ezelőtt a szembe szomszèdot .... .
Mi olyan kapcsolatban èlünk hogy szeretjük egymást, èn mèg egy kicsit perverz is vagyok, és volt már többször hogy nèztem a fèrjemet miközben más nyög alatta.
NA DE AZ, HOGY AZ ESETLEGES BARÁTNŐM, ès annyi tisztelet nincs benne hogy ellenkezzen, a rám való tekintettel... Nem... Mit csinál a nèmber.. átjön, (megcsókolja a fèrjemet, amièrt külön kap,) kinyalatja a P**náját, de Sz**ni nem akart!!! Aztán jó nagyokat èlvezett, azt mondta hogy ő 50 èves de eddig nem jutott Orgazmushoz!
Nagyszerű a rohadt K*rva èdes anyját! Hogy nem talált magának mást!
A fèrjem se ártatlan de csak azt lehet meg***ni aki hagyja magát... Ez meg magától jön......
Van róla Vidi is.Amilyen perverz vagyok megnèztem...
Mondom szeretem ha a fèrjem másokat b***, izgat nagyon, de ettől inkább a hányinger fogott el.
A fèrjem eddig azèrt nem mondta el mert csak ez a nő az ismerősöm egyedül és vele szoktam sètálni, neki sincs úgy senkije, meg tudta hogy bele fogok bolondulni.
Hát bele... Amióta láttam az jár a fejembe.Vègig nèztem az aktust.Ez a nő mindent elvárt tőle de semmit nem adott helyette, rendesen láttam hogy megerőszakolja az uramat.
Na nem kellett több tegnap èn is be fogtam ny***i b***ni..
Eddig panaszkodott hogy ő fáradt stb... Mondtam neki ezentúl nincs fáradtság nincs kifogás, nehogy már az anyja korú nő meg kapjon mindent én meg csak elutasítást...
A nőnek nem szóltam mèg, most èlvezni fogom hogy lelkileg megölöm mert egy fèlős nő, de majd mindig ráijesztek meg direkt kiterelem a fèrjemmel a teraszra közben majd szugerálom.
Addig fogom kikèszíteni amíg nem fogja bevallani.
A lakást felszereltek mikrofonokkal úgyhogy vège van.
Elvileg 1,5 ève nincs semmi mert a fèrjem nem szereti ha egy nő "megerőszakolja" meg ny*latja magát erőszakosan.
Hát pedig ezentúl engem is mindig ki fog, sőt popóhoz is visszatèrünk, mert igen elfelejtette hogy èn azt is szeretem ès szeretem igènybe is venni, hogy oda is behatoljon.
Na úgyhogy bosszú hadjáratomat megkezdem, a hirtelen harag sehova sem visz, ráadásul a BTK is szigorú...
Ez a nő azt mondta a fèrjemnek hogy soha nem tudott elèlvezni, a fèrjem meg vèrszemet kapott a bizonyításra.
Na ezentúl lesz neki nemulass, mert akármikor ès akárhol kívánni fogom az együttlètet, annyiszor és úgy fog csinálni ahogy èn szeretnèm, különben köpök ès oltári nagy cirkusz lesz.
Tehát nekem hasznomra vált, majd most mindketten megtanulják...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!