Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megpróbálok megbocsájtani, de nagyon nehéz, ti mit tennétek?
Sziasztok! Kb 1 hónapja ültem az asztalnál a férjem telefonja is ott v olt, mikor jött egy messenger üzenet és felvillan egy számomra ismeretlen női arc. Hát persze hogy rányomtam és megnéztem. Ezt állt benne: Örülök hogy írtál, majd bepótoljuk.Mosolygós fejek meg kacsintós stb... Persze az előzmények ki voltak törölve így nem tudom miről írogattak. Rákérdeztem... mire elmondta hogy ez a gyógytornász csaj akihez 2 hete jár kezelésre a dereka miatt...Bevallotta hogy találkoztak volna aznap este.. de közbe jött a csajnak valami és lemondta... a hobbija és a munkája miatt is könnyen meg tudja oldani a találkozót..
10 éve vagyunk házasok, 2 gyerekünk van!
Eddig azt hittem hogy a mi házasságunk ha nem is tökéletes de jól működik. A szexualitás téren is. Szeretem a férjem.Szóval nagyon de nagyon padlóra kerültem. Miért akar mást????
Ő azt mondja hogy nem gondolkozott csak jókat nevettek együtt nem kellet semmi másra figyelnie stb..
De megbánta és engem szeret, nem tudja miért tette. Ő velünk akar lenni, nem kell neki senki más stb..
Most ott tartunk hogy együtt vagyunk megpróbáljuk helyre hozni. De nagyon nehéz...Minden nap eszembe jut... Voltatok ilyen vagy hasonló helyzetben? Ti mit tennétek?
Hu hat kemeny! En azt gondolom ugyis erezni fogod az elkovetkezendo idoszakban hogy szamodra mi volna a legjobb dontes nyilvan egy ilyen dontest elhamarkodni nem szabad, nem is lehet
Ha tovabbra is azt erzed emeszt ez a dolog pedig te megtettel mindent annak erdekeben es a ferjed is hogy ezen tullendulj de nem sikerult, azt gondolom a sajat erdekedben a legjobb a kulonvalas hogy ujra megtalald a boldogsagot, ellenkezo esetben pedig szivbol kivanom hogy a jovoben ne tortenjen hasonlo, es legyetek nagyon boldogok!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!