Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megpróbálok megbocsájtani, de nagyon nehéz, ti mit tennétek?
Sziasztok! Kb 1 hónapja ültem az asztalnál a férjem telefonja is ott v olt, mikor jött egy messenger üzenet és felvillan egy számomra ismeretlen női arc. Hát persze hogy rányomtam és megnéztem. Ezt állt benne: Örülök hogy írtál, majd bepótoljuk.Mosolygós fejek meg kacsintós stb... Persze az előzmények ki voltak törölve így nem tudom miről írogattak. Rákérdeztem... mire elmondta hogy ez a gyógytornász csaj akihez 2 hete jár kezelésre a dereka miatt...Bevallotta hogy találkoztak volna aznap este.. de közbe jött a csajnak valami és lemondta... a hobbija és a munkája miatt is könnyen meg tudja oldani a találkozót..
10 éve vagyunk házasok, 2 gyerekünk van!
Eddig azt hittem hogy a mi házasságunk ha nem is tökéletes de jól működik. A szexualitás téren is. Szeretem a férjem.Szóval nagyon de nagyon padlóra kerültem. Miért akar mást????
Ő azt mondja hogy nem gondolkozott csak jókat nevettek együtt nem kellet semmi másra figyelnie stb..
De megbánta és engem szeret, nem tudja miért tette. Ő velünk akar lenni, nem kell neki senki más stb..
Most ott tartunk hogy együtt vagyunk megpróbáljuk helyre hozni. De nagyon nehéz...Minden nap eszembe jut... Voltatok ilyen vagy hasonló helyzetben? Ti mit tennétek?
Megcsalt mar v megfog
Szerintem ne akard az eleted rettegesben leélni
Siman elcsavarjak a fejét
Bizni nem lehet benne...
Ha szerinted nem latod meg az smst?
az agyig is jutottak volna...ezt tartsd észbe
Az a baj az emberekkel en is kovettem el ilyen hibat...
Megbeszelitek,ö megnyugszik te szenvedsz...
eltelik 1 honap es az ö szamara minden feledesbe merül
eltelik 1 kis idö es elvarja majd töled h ne nyaggasd,ne faggasd es bizzal benne...
Tudod az sem szep dolog amikor vki reszegen felrelep...
nalam az is kizaro ok
de valamilyen szinten ha ilyen törtent volna talan lenne esely arra hogy
veletlen törtent megbanta...talan!!!nem törtenne meg többet
de ö talalkozgatott,söt titokban csevegett a növel
egyreszröl erzelmi megcsalas törtent
masreszröl lett volna ideje észbekapni meghatralni h nem folytatja mert szeret teged
de nem tette ha nem bukik le lehet szeretöt tartott volna melletted
butacska leszel ha vele maradsz
en nem tudnek ra ferfikent nezni,es sztem mar te sem ugy nezel ra
a szerencsen mult h nem volt testi kontaktus köztük
(de aztan lehet h volt/de ki vallana be?)
Te eleted,de döntesed
ha elvalsz meg gyönyörü elet varhat rad
de ha maradsz valoszinü retteges es felelem lesz az eleted
en atgondolnam,ha tartod magad valamire igenis megmutatnad a ferjednek h te nem egy 20 eves kislany vagy aki ilyet elnez
hanem egy érett erös nö
aki nelküle is boldogul
Szia! Lehet a kommentem kicsit bicskanyitogató lesz, de én volt szeretőként írok neked. Csak hogy lásd erről az oldalról is a dolgokat.
Akivel én voltam pár hónapig szintén nős, 2 kisgyerek apja.
Viszonya előttem elmondása szerint nem volt, de a nejét csalta már meg 1-2x az évek alatt. Amolyan egyéjszakás kalandokkal. Ő is hosszú ideje házas, de úgy összeségében 18-20 éve ha jól tudom egy párt alkotnak. Sosem kezdeményeztem beszélgetést ezzel kapcs. szinte, nem az én dolgom. Én nála azért jóval fiatalabb vagyok, sosem hitegetett, ő lefektette a "szabályokat", gyerekei a legfontosabbak, velük akar maradni. Majd a többi...Egzisztencia, a felépített élete, a családmodell. De a feleség sosem szerepelt ezek között. És nem azért, mert tapintatos akart lenni, egyszerűen mert azt gondolom, megszokásból lehetnek együtt. Szexuális életük amennyire tudom, rendben volt. És jól is működtek együtt, de én mégis képbe jöttem. Mivel megtapasztaltam ezt az oldalt, ha én egyszer feleség leszek és a férjem ezt megteszi velem, őszintén? Nem bocsájtanám meg. Ugyanis egy szerető látja/hallja a valóságot, hogy egy férfi miként vélekedik valójában a házasságáról. Ezért is emeltem ki, hogy nálunk nem volt hitegetés. Ő nem a felesége elvesztésétől rettegett, hanem hogy oda a felépített kis életnek, na meg a gyerkőcök. Nem akar hétvégi apuka lenni és nem akarja az egzisztenciáját, vagyonát kockára tenni.
Ami pedig a viszonyunkat illeti, hónapokig tartott, és elmondása szerint minden este rajtam agyalt. Mikor,hol lehetnénk újra együtt. (Miközben a felesége mellette aludt.) És szerintem ez a legszôrnyűbb egy feleség számára, hogy a férje fejben tök máshol van, egy màsik nő karjai között.
Bár a te férjed végül a fene tudja meddig jutott a csajjal, de már az is borzasztó, hogy kockára tett volna titeket érte.
Én egyébként másfél hónapja borítottam a feleségnek, mert csúnyán elfajult a pasival a helyzet, annyit tudok balhé volt belőle, de nem rakta ki. Nem kizárt, hogy benne is hasonló gondolatok kavarognak.
Főleg hogy bizony a pasi nekem címzett képeit is megkapta, na meg arra is volt smsben bizonyíték, hogy többször félre k*félt.
Mondjuk az ilyen nőt végképp nem értem, de az ő dolga. Apuka jól előadta hogy mennyire szereti, ami lehet igaz is, de ez még nem menti fel a tette alól, és persze ezerszer bocsánatot kért. Nem tudom, ők miként állhatnak.
Összességében azt gondolom az egyik legnehezebb dolog lehet erről dönteni, de az előttem szólókkal egyetértve szerintem is van rá esély hogy később megteszi. Majd ha ez a story totál leülepszik és az útjába akad még egy csinos csajszi. Csak már okosabban fogja csinálni. Sajnos kevés az olyan, aki tényleg tanul belőle. Majd ismét telnek az évek, ismét a megszokott hétköznapok, amiből nem lesz nehéz kicsalogatni. Kitartás neked, akárhogy is döntesz!
19-es Ez volt az első kérdésem, amire csak annyi volt a válasz hogy nem kellett a ház vásárlásról gondolkoznia. Amit már hónapokkal együtt megbeszéltünk, közösen eldöntöttük.Mert hogy állandóan erről gondolkozott. Ezért nem értettem.Ezért nem értem még most sem. Nem mond semmi mást.
Ahol most lakunk az a ház az anyóséké, mi felújítottuk. Ők lent,mi a felső szinten lakunk. Az utóbbi években egyre több volt a probléma amit a férjem is belátott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!