Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből gondolja sok nő, hogy azért mert a párja rendesen hazaér, sokat van otthon, nem talál gyanúsat a facebookon, nem lép félre a férfi?
Mert ismerem, becsülöm, és megbízok benne?
Én nemcsak úgy megadtam a bizalmat... kiérdemelte. Megküzdött érte, értünk.
Arról nem is beszélve, hogy egy dolgozatot sem hajlandó megírni puskával, annyira elítéli a saját életében a csalást. Szóval ha valaki mást szemelne ki, akarna akkor elmondaná nekem, mert van olyan jó a viszonyunk, hogy meg tudjuk beszélni ezt is.
Magából indul ki. Ő nem lépne félre, ezért azt hiszi, hogy a párja is ezt érzi.
Mint amikor az féltékenykedik, aki félrelép.
Jaaj. Egyik ismerősöm rongált ilyenekkel folyamatosan, mert őt csúnyán megcsalta a barátja (aki amúgy is egy léhűtő volt és borítékolni lehetett a dolgot).
Barátomat új céghez vették fel, Budapesten. Erre írta: azért majd csekkold le a női alkalmazottakat, Budapesten sok a jó nő, én félnék a helyedben. WTF. XD Az ilyenek a párjukat az őrültbe kergethetik.
Az a helyzet, a kérdezőnek igaza van. Négy éve vagyok együtt a szerelmemmel, aki nős. Huszonéve házasságban élnek. Egész életében elítélte a megcsalást, a családjának élt, férjek, apák mintapéldánya. És mégis megtörtént, négy éve szinte ez a második otthona. Munkája kötetlen, tudunk találkozni. Negyven felett vagyunk mindannyian.
Senki nem lehet biztos semmiben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!