Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy megbocsásson?
Tudom, hogy már kismillió ilyen kérdés van..olvastam is párat. De szükségem lenne tanácsra. A barátommal 9 hónapja vagyunk együtt. Egy tündérmese volt az egész kapcsolat. De december környékén elkezdődtek a viták..minden hülyeségen felkapta a vizet és nem tudtunk semmit megbeszélni mert ideges lett, pedig én szépen beszéltem hozzá. 9 hónap alatt, most elkövettem egy hibát, véletlenül. Véletlenül egy másik srácnak küldtem el egy olyan képet, ami valójában az övé lett volna. Az a másik srác természetesen írt a páromnak hogy milyen k.va vagyok, és most a barátom azt hiszi megcsalom, pedig nem. Nagyon szeretem őt, nagyon bánom az egészet, hogy véletlenül elküldtem azt a képet. Mit tehetnék?
18/L

Szerintem felesleges pálcát törni itt az emberek feje felett. Nem tudunk semmit csak az egyik oldalról.
Amúgy véletlenül hogy lehet intim képet küldeni más csávónak? Ahhoz gondolom beszélni is kell vele az intim képeket meg látja az ember hogy intim.
Ettől függetlenül a kapcsolatnak vége van szerintem, mert nem jöttök ki jól már egy ideje és még egy ilyen képet is küldesz másnak azért ilyenkor már nem épp összetartás szokott lenni.

En is küldtem mar felre üzit.
Parom kollegajanak a felesegevel jobam vagyok
Es ritkan par havonta beszelünk,elötte nap volt a szülinapja es irtam neki üzenetet.es ugye az volt az elsö igy megszokasbol arra ment ra.
Mikor elküldtem akkor esett le h nem oda kellett volna.
Eleg pikans üzenetet irtam a paromnak
persze masnap mindenki erröl beszelt a munkahelyèn,
szegenyt sajnaltam meg magamat is szegyeltem
ha a parod nem hisz neked szakits
ebböl meg gondok lesznek
fiatal vagy nagyon ne pazarold ra az idöd
gyerekes meg a srac is akinel veletlen elküldted
remelem leköpöd az utcan mar bocsi
gondolom fittyet hanyt arra h veletlen küldted

"Kismillió jót tettem érte, egyszer hibázok azonnal egy büdös kva vagyok."
Sajnos, kérdező, a bizalom egy nagyon törékeny virág. Éveken, évtizedeken át ápolhatod, óvhatod, de egyetlen másodperc alatt a semmibe vész, ha hibázol.
Sokat nem tudsz tenni. A szerelemért felelős hormonok fél-két év alatt lebomlanak. A fiúnál ez történt. Ez a ballépés csak az utolsó csepp volt a pohárban, amitől végre felszabadultnak érzi magát.
Ő is szerelmes volt! Neki is a legcsodálatosabb élményt, és a jövő ígéretét jelentette ez a kapcsolat. Amikor elmúlt a szerelme, nem értette. Kétségbe volt esve, vissza akarta szerezni, azt hitte, benne van a hiba. Ez a baklövés felmentést adott neki, és fiatal korához méltón rád tudja hárítani a felelősséget.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!