Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit tegyek hogy megbocsásson?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy megbocsásson?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy már kismillió ilyen kérdés van..olvastam is párat. De szükségem lenne tanácsra. A barátommal 9 hónapja vagyunk együtt. Egy tündérmese volt az egész kapcsolat. De december környékén elkezdődtek a viták..minden hülyeségen felkapta a vizet és nem tudtunk semmit megbeszélni mert ideges lett, pedig én szépen beszéltem hozzá. 9 hónap alatt, most elkövettem egy hibát, véletlenül. Véletlenül egy másik srácnak küldtem el egy olyan képet, ami valójában az övé lett volna. Az a másik srác természetesen írt a páromnak hogy milyen k.va vagyok, és most a barátom azt hiszi megcsalom, pedig nem. Nagyon szeretem őt, nagyon bánom az egészet, hogy véletlenül elküldtem azt a képet. Mit tehetnék?

18/L

2018. márc. 16. 07:08
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Ne akard, hogy megbocsásson neked ez a fiú. El kellett volna hinnie neked, erről szól a bizalom. Nem szabad eltűrni, hogy csúnyán beszéljen veled, ne vedd madad ennyire semmibe. Adjátok meg egymásnak a tiszteletet, ki kell tűzni a határokat, eddig és nem tovább. Ezek nélkül nem működik egy párkapcsolat, akármennyire szereted.
2018. márc. 16. 07:28
 2/20 A kérdező kommentje:
De én annyira bánom, nagyon szeretem őt. Azt érzem hogy egy ideje valami megváltozott köztünk, de képtelen vagyok elengedni. Rettentően ragaszkodó vagyok sajnos.
2018. márc. 16. 07:31
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem megcsalás, hanem inkább egy balszerencsés lépés.

Nem tettél semmi rosszat és nagy baj, hogy a párod jobban hisz a srácnak, mint neked :/

2018. márc. 16. 07:57
 4/20 A kérdező kommentje:
Kismillió jót tettem érte, egyszer hibázok azonnal egy büdös kva vagyok. Úgy érzem hogy én jobban szeretem őt mint ő engem.
2018. márc. 16. 08:10
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem akarsz szakítani, állj a sarkadra. Ne hagyd, hogy uralkodjon feletted, rendezd ezt le. Egyenlő felek vagytok, viselkedjen is úgy.
2018. márc. 16. 08:11
 6/20 A kérdező kommentje:
Attól félek, hogy ebből megint egy hatalmas veszekedés lesz.
2018. márc. 16. 08:13
 7/20 anonim ***** válasza:
Az eset óta vagy előtte kezdted azt érezni, hogy megváltozott valami?
2018. márc. 16. 08:16
 8/20 A kérdező kommentje:
Jóval előtte. Van egy elég fájó sztori számomra. Kb 2 hete mentünk sítáborba. Egy szerencsétlen baleset következtében első nap eltört 2 ujjam a bal kezemen, a többi zúzódott. Így nem tudtam síelni. A barátom 6 éve síel, nagyon szereti. Mindig hagytam hogy síeljen, de utolsó nap megkértem hogy kicsit sétáljon velem délután. És azt mondta, hogy ő kimegy síelni. Nem is tudom hogy mit éreztem akkor, annyira csalódott voltam.
2018. márc. 16. 08:22
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

Ajjajj... Hát itt vannak bajok.

Elmondom neked, hogy én mit tennék a helyedben:

Elmennék hozzá és megkérdezném tőle, hogy "Figyelj csak, minek nézel te engem?"

A k****zást pedig el nem tűrném, senkitől. Hívd fel rá a figyelmét, hogy ameddig te normális ember módjára beszélsz vele, addig jó lenne, ha ő is így tenne és lehiggadna. Ha nem lehet vele értelmesen beszélni, nyugodtan csukd be az ajtót magad mögött, aztán csá bébi!

2018. márc. 16. 08:25
 10/20 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm. Nem tudom, hogy én rontottam-e el valahol vagy mi történt hogy már nem vagyok annyira fontos neki.
2018. márc. 16. 08:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!