Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy megbocsásson?
Tudom, hogy már kismillió ilyen kérdés van..olvastam is párat. De szükségem lenne tanácsra. A barátommal 9 hónapja vagyunk együtt. Egy tündérmese volt az egész kapcsolat. De december környékén elkezdődtek a viták..minden hülyeségen felkapta a vizet és nem tudtunk semmit megbeszélni mert ideges lett, pedig én szépen beszéltem hozzá. 9 hónap alatt, most elkövettem egy hibát, véletlenül. Véletlenül egy másik srácnak küldtem el egy olyan képet, ami valójában az övé lett volna. Az a másik srác természetesen írt a páromnak hogy milyen k.va vagyok, és most a barátom azt hiszi megcsalom, pedig nem. Nagyon szeretem őt, nagyon bánom az egészet, hogy véletlenül elküldtem azt a képet. Mit tehetnék?
18/L

Ez nem megcsalás, hanem inkább egy balszerencsés lépés.
Nem tettél semmi rosszat és nagy baj, hogy a párod jobban hisz a srácnak, mint neked :/

Ajjajj... Hát itt vannak bajok.
Elmondom neked, hogy én mit tennék a helyedben:
Elmennék hozzá és megkérdezném tőle, hogy "Figyelj csak, minek nézel te engem?"
A k****zást pedig el nem tűrném, senkitől. Hívd fel rá a figyelmét, hogy ameddig te normális ember módjára beszélsz vele, addig jó lenne, ha ő is így tenne és lehiggadna. Ha nem lehet vele értelmesen beszélni, nyugodtan csukd be az ajtót magad mögött, aztán csá bébi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!