Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Van olyan köztetek, aki végül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan köztetek, aki végül úgy döntött, többéves viszony után, hogy elmond mindent a pasi feleségének?

Figyelt kérdés
Hogy történt, mi lett a vége, ki hogy reagált rá?
2018. márc. 15. 19:58
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
0%
En elmondtam,de nem akarta tudni ......aztan par honapra megtette a ferje,aki azota az en ferjem.Azota is kapar a volt asszony pedig 1,5 eve
2018. márc. 16. 20:43
 32/37 anonim ***** válasza:
66%

Az a no aki mas hazassagaba belep az meg is erdemli hogy ocska ribikent kezeljek.

Aki pedig elve nos pasinak hisz buta mint a tok

Aki pedig osszefekszik egy pasival de azt se tudja milyen csaladja van vagy nos azt pedig felelotlen

2018. márc. 18. 19:08
 33/37 anonim ***** válasza:
100%

Tudatosan felvállalt szeretőként is azt mondom ha ennyi évig az voltál tökmindegy mit teszel, jól nem fogsz járni.

Hosszútávon.../én mondjuk nem akartam együtt élni lévén orbitális volt a korkülönbség/.....viszont az exférjemnek én kerestem szeretőt ill.támogattam benne nyolc éve élnek együtt mi pedig szépen elváltunk végre.

Magadnak akarsz jót vagy a szeretődnek az a kérdés..!?

Mert a kettő ha eddig nem ment ezután sem fog!

Szomorú ha valaki azt hiszi attól megoldódnak évek óta megoldhatatlan problémák. Aki eddig sem oldotta meg nos, most rá lesz kényszerítve de megéri-e??...Egyet lépsz előre és kettőt hátra, lehet....

Legjobb lenne ha te lépnél hátra és keresnél magadnak egy szinglit aki tisztel annyira hogy nem csinál k.vát belőled. Elnézést de ez az igazság:(

2018. márc. 20. 13:48
 34/37 Izabella220 ***** válasza:
100%
Nálunk kitálalt a szerető ugyan miért?Mert biztosra vette utánna szabad a pálya hát ezért.
2018. márc. 23. 12:36
 35/37 anonim ***** válasza:
87%

Szereto ua mint egy gyava patkany aki sulyedo hajot tamad meg.

Rendkivul gerinctelen dolog mas bajba levo hazassagaba belerontani.

2018. márc. 23. 13:35
 36/37 anonim ***** válasza:
0%
Ami jo abba ,hogy rondit bele barki is???
2018. márc. 24. 17:57
 37/37 anonim ***** válasza:
Bajban ismerszik meg a /házi/barát!!
2018. márc. 26. 11:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!