Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan köztetek, aki végül úgy döntött, többéves viszony után, hogy elmond mindent a pasi feleségének?
Az a no aki mas hazassagaba belep az meg is erdemli hogy ocska ribikent kezeljek.
Aki pedig elve nos pasinak hisz buta mint a tok
Aki pedig osszefekszik egy pasival de azt se tudja milyen csaladja van vagy nos azt pedig felelotlen
Tudatosan felvállalt szeretőként is azt mondom ha ennyi évig az voltál tökmindegy mit teszel, jól nem fogsz járni.
Hosszútávon.../én mondjuk nem akartam együtt élni lévén orbitális volt a korkülönbség/.....viszont az exférjemnek én kerestem szeretőt ill.támogattam benne nyolc éve élnek együtt mi pedig szépen elváltunk végre.
Magadnak akarsz jót vagy a szeretődnek az a kérdés..!?
Mert a kettő ha eddig nem ment ezután sem fog!
Szomorú ha valaki azt hiszi attól megoldódnak évek óta megoldhatatlan problémák. Aki eddig sem oldotta meg nos, most rá lesz kényszerítve de megéri-e??...Egyet lépsz előre és kettőt hátra, lehet....
Legjobb lenne ha te lépnél hátra és keresnél magadnak egy szinglit aki tisztel annyira hogy nem csinál k.vát belőled. Elnézést de ez az igazság:(
Szereto ua mint egy gyava patkany aki sulyedo hajot tamad meg.
Rendkivul gerinctelen dolog mas bajba levo hazassagaba belerontani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!