Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Van olyan köztetek, aki végül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan köztetek, aki végül úgy döntött, többéves viszony után, hogy elmond mindent a pasi feleségének?

Figyelt kérdés
Hogy történt, mi lett a vége, ki hogy reagált rá?
2018. márc. 15. 19:58
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
14%

szerintem a probléma ennél komplexebb, mint, hogy sok nő benyalja, és akkor legyél már kárörvendő, hogy pofára esnek.

arra nem is gondolsz, hogy lehet, hogy ezen nők többsége naiv, jóindulatú, a jót feltételezi a másikról, bízik benne, és átverik?!!

ha ostobának nevezel minket, semmit nem értesz meg ebből.

továbbra is tartom, hogy itt azok a pasik a legnagyobb szemetek, akik ilyen kettős játékot kezdenek, szerintem mind a feleség, mind a szerető áldozatok.

2018. márc. 15. 21:07
 22/37 anonim ***** válasza:
78%
Igazad van, az ostobaságot Sosem fogom megérteni.
2018. márc. 15. 21:26
 23/37 anonim ***** válasza:
88%

A 20-as monda meg a tutit!

Van egy nő ismerősöm,akit 15 éven át hitegetett egy pasi,jobban mondva saját magát,hogy majd elhagyja érte a feleségét.

Majd elhagyom,csak most terhes lett.

Majd bejelentem,de most sok nyűg van a kicsivel,van elég baja.

Kicsit később,mert most terhes ismét az asszony.

Két kicsi gyerekkel hogy hagyjam most magára.

Kicsit nőnek a gyerekek és akkor együtt lehetünk majd.

Ezeket a dumákat képes volt bevenni egy tanult,saját egzisztenciával rendelkező ,szép nő majdnem 20 éven keresztül.

Ezer szingli pasit foghatott volna magának,sőt még azt is tudta a vége felé,hogy a pasinak több szeretője is van,tőle sokkal fiatalabbak.

A csaj komoly beteg lett,a pasi kilépett az életéből és ő most lája csak,hogy elszaladt az élet mellette.Nincs társa,nincs gyereke,pedig azt mindennél jobban szeretett volna.

Egy-két régi munkatársa nyitja csak rá az ajtót.

Sajnálom!

Nem értem,hogy miért felel meg valaki számára a 2. szerepe,akár csak napra is?

A nők sajnos hajlamosak valakinek az x-edik csaja lenni,sok pasinak pedig senkije sincs ,akik a fél életüket odaadnák értük.

2018. márc. 15. 21:34
 24/37 anonim ***** válasza:
14%

talán azért, mert te magad vagy az ostoba, és képtelen vagy az empátiára, nem tudsz a sajátodon kívül más igazságot elképzelni, más nézőponttal azonosulni, talán nincs elég tudásod, hogy elemzően tekints rá egy-egy élethelyzere, hanem fekete-fehér, egydimenziós dolgora redukálod a legkomplexebb problémát is.

képtelen vagy arra, és hogy differenciáltan nézz rá egy társadalmi jelenségre, mint amilyen a 3. fél helyzete.

de a legdurvább az az arrogancia, ami ezzel a szűklátókörűséggel nálad társul.

2018. márc. 15. 21:36
 25/37 anonim ***** válasza:
100%

Elképzelhető, hogy én is ostoba vagyok, persze minden lehetséges, de remélem jól alszol Mostmár, hogy aggresszíven belémkötöttél.

Gondoltam, hogy lesz olyan, akinél betalál a véleményem...az igazság mindig fáj és nehéz beismerni, nekem ez sem újdonság már Ennyi év után...

2018. márc. 15. 22:06
 26/37 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos azt általánosítva el lehet mondani egy ilyen kapcsolatról,hogy velejárója a csalódás, a sérelem, a lelkiválság.

Én megértelek,hogy nehezen léptél ki, kötődtél Hozzá, de valahol tudnod kellett,hogy benne van a pakliban,hogy a családjával maradt.

A nős férfiak ragaszkodnak a bevált alkalmi kapcsolathoz, rizikós az ágyból-ágyba járás.Ezért aztán képesek hitegetni amit mi nők, hajlamosak vagyunk el is hinni, mert el akarjuk.

Sosem volt kapcsolatom nős férfival, de ha lenne, remélem helyén lesz az eszem és az alkalmi örömökön kívül nem várok Tőle mást. Mert nem is tud/akar adni mást.

Viszont az alapkérdésed...semmire nem megoldás ha elmondod a feleségének. Vélhetőleg Te maradsz alul,de azzal segítesz,hogy "megoldod" a viszonyotok "folytatását".

2018. márc. 16. 07:17
 27/37 anonim ***** válasza:
100%

"arra nem is gondolsz, hogy lehet, hogy ezen nők többsége naiv, jóindulatú, a jót feltételezi a másikról, bízik benne, és átverik?!! "

Én ezt is elhiszem, de idővel illene rájönni, gondolkodni, a naivságot levetni.Ehelyett mi is történik ilyen helyzetben?Továbbra is fent a szemellenző a szeretőkön, képesek magukat akár évtizedeken át álomországban tartani, és emellett csak panaszkodnak, panaszkodnak, panaszkodnak a végtelenségig.És nem az jut eszükbe, hogy kivágják a nős pasit oda, ahová való.

2018. márc. 16. 07:29
 28/37 anonim ***** válasza:
100%
Én hittem naivan, hogy majd elhagyja a feleségét, aztán ahogy telt az idő, egyre jobban látszott, hogy nem lesz belőle semmi. Lezártam, mert nem mehet el mellettem az élet. Lett csodás, normális kapcsolatom, újra felbukkant. Mindent elhazudott, ami eszébe jutott, hogy fél éve szingli, helyre akarja velem hozni a dolgot. Még nem írtam a feleségének, de ha nagyon átfordul zaklatásba, majd felvilágosítom, hogy a férje szerint már nincsenek együtt...
2018. márc. 16. 09:11
 29/37 anonim ***** válasza:
52%

Én így döntöttem, meg is léptem.

Hiaba olvastam mindenhol hogy hülyeség, mentem a sajat fejem utan.

Januárban pakoltam ki a felesegnek, kb 2 hete tudtam meg hogy volt is belole balhé otthon. Ezzel egyidőben megtudtam a pasirol újabb infókat, amit úgy éreztem ismét közölnöm kell a feleséggel. Ennek eredménye tiltás törlés lett a feleség rèszéről, ami érthető, de velem együtt a férjét is törölte. Egy nappal később ujra ismerősök lettek.

Valószínű sosem fognak elválni.

Aki hülye, azzal nem tudsz mit kezdeni. Részemről lehet hogy bosszú volt, vagy önzés, de egy biztos hogy a pasi bűnös. Nagyon is. Akinek ez belefér az éljen egy ilyen házasságban.

2018. márc. 16. 20:06
 30/37 anonim ***** válasza:

Ja és az kimaradt a storyból, hogy nekem kicsit sem lett jobb tőle.

Sőt... De hajrá

29es voltam

2018. márc. 16. 20:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!