Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalásnak számít ha Facebookon mások profilját néztem? Többi lent.
A férjem a saját face profilján néz másokat, férfiakat is, meg barkácsolós oldalakat is. Akkor most ő meleg és gerjed a csiszológépre?
Amúgy te a férfi vagy nő vagy?
A facebook nem megcsalás és nem is probléma ebben az esetben.
DE!!!!
Az, hogy így beszél veled és ennyire semmibe vesz, AZ IGEN!
Egyszer még elnéztem volna a helyedben az ilyen beszólást azzal, hogy ideges volt, de ha még egyszer jött volna ezzel, akkor csomagolok és megyek.
Emellett az, hogy agyondolgozod magad az "ö" vállalkozásában, és a végén ott állsz majd semmivel a kezedben, ez részedröl nagyfokú hülyeség.
A helyedben erösen átgondolnám, hogy ennek a kapcsolatnak mennyi jövöje van (szerintem semmi, hacsak a párod nem változk meg alapvetöen, de erre semmi esély), és nem vesztegetném az életemet tovább erre az emberre. Ugyanis így az lesz, hogy mire észbekapsz, megöregszel, és akkor már sokkal kevesebb lehetöséged lesz egyáltalán lépni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!