Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha a barátom megcsalt másfél éve, megbocsájtottam, de nem tudom elfelejteni?
magadat alázod meg, ha benne maradsz egy ilyen kapcsolatban.
tudom, mert átéltem, csak ott én voltam a 3. fél, vagyis akit 3. félnek akart volna megtenni a pasi, de én mondtam neki, h. ez nem okés, ha bnője van.
azóta a nő is megtudta, h. a háta mögött kavart vele a faszija, és megbocsátott neki.
ez még frss ügy, de nem tartom kizártnak, h. a nőben is felszakadnak a sebek évek múltán is.
ez a pasi is kapálózott, hogy mentse a menthetőt, köztünk egyébként fizikai kapcs. nem volt, de érzelmi igen.
ha van méltóságod, önbecsülésed, tartásod, akkor kilépsz.
ha egyszer megtette, újra megteheti.
és neked ez még évek múlva is eszede fog jutni.
elárult, megalázott, átvert.
mi a szarnak maradsz vele?
A francokert kellett megbocsatani. Ez a teljesen normalis, alaposan atgondolt valaszom. Fiatal vagy, ilyenkor tilos megalakudni, mert ugyis csak szenvedes a vege. A megbocsatas a hosszu eve hazasok sportja, akiknek egy szakitasnal nagyon sok veszteni valojuk van. Neked nincs. Szakits, ha birsz.
Meg akkor lett volna eselyetek, ha ezt rendesen megbeszelitek, nem pedig egy bocsass meg-megbocsatok-tessek itt egy milkaval intezitek el. Kedveskedes, o te jo eg, teged megvasaroltak uveggyongyokkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!