Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Milyen érzés szerintetek ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés szerintetek ha veletek csalnak meg?

Figyelt kérdés

Sokan emlegetik a megcsalást, de mindig csak az egyik oldalról, akit megcsalnak. Szörnyű érzés biztosan, bár ebben még nem volt részem.

Elsősorban azokhoz szólnék, akik már voltak abban a helyzetben, hogy valaki vele csalta meg a párját. Mit éreztetek?

Nekem ugyanis, eddig kettő alkalommal fordult elő, hogy én voltam az a nő, akivel megcsalta a párját az illető. Egyik alkalommal tudtam róla, a másik esetén azonban nem.

Én személy szerint, rettentően pocsékul éreztem magam a történtek után, teljesen semmisnek, jelentéktelennek. Hisz arra nem voltam elég jó, hogy velem legyen, csak egy kis megcsalós kaland voltam.

Minden vélemény érdekel, főleg az aki át is élte ezt!

2018. márc. 5. 21:05
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
74%

3x fordult elő velem, és tudtam róla kezdettől, hogy az illető hölgynek van barátja vagy férje.

Hogy zavart e? Nem. Hogy érdekelt e , hogy van valakije? Nem.

Neki jó volt, nekem is jó volt. Megtette volna mással is.

Nem vagyok szent de senki sem az.

Mindig a saját érdekeimet tartom szem előtt.

2018. márc. 5. 21:08
 2/16 opened paradise ***** válasza:

Szerintem ez ember függő. Van aki csak megy és örül,hogy kaffanthatott,mint majom a farkának. Más meg bele tudja magát képzelni a harmadik fél helyzetébe.

Erről ez ugrott be

[link]

2018. márc. 5. 21:15
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Nőként egyet értek az első válszolóval.

Nekünk jó volt pont.

Mindennek oka van.

2018. márc. 5. 21:53
 4/16 anonim ***** válasza:

Velem is volt már ilyen.

A srác nem mondta el, hogy barátnője van (bár ország egyik és másik fele volt, havi 2x találkoztak, nem mondható kapcsolatban igazán), randizgatott velem aztán 1-2 hónapra rá lefeküdtünk. Többször is. Végül egyik barátnőm nyomozgatása alapján derült ki 5 hónap után, hogy a csaj közösségi profilján fent van egy ölelkezős kép. És hogy ő a csávó barátja.

Bár akkor már nem voltak együtt és azért ment bele a megcsalásba, mert nem érezte már jól magát vele, stb.

Szóval erről nem tudtam, csak utána derült ki, bár voltak gyanús jelek, 1-2 elszólás. Igazából nem voltunk kapcsolatba, de ugyanolyan volt, mintha az lett volna.

Utána "haverok" voltunk. A Tinderen megismerkedett egy csajjal, akivel neten kapcsolatba lettek, sosem találkoztak. Szóval erről már tudtam, de csak FB-n ment a <3 írogatás. Ekkor is velem "csalt". Bár az meg egyáltalán nem volt kapcsolat.

Hogy mit éreztem? Szarul voltam, csalónak éreztem magam, egy r.bancnak... elakartam mondani a lányoknak, de azzal magamat is bemocskoltam volna (jobban)..

Miután elegem lett a hülyeségeiből, leléptem. Máshova költöztem. Két hónapig könyörgött, tepert nekem. Utánam jött. Összejöttünk normálisan, azóta két éve együtt vagyunk és áprilisban költözünk be a saját házunkba :)

23N, 22F

2018. márc. 5. 22:15
 5/16 anonim ***** válasza:

(előző vagyok)

Oh és nem, nem félek, hogy velem is ugyanezt teszi. Ismerem ezáltal minden mozdulatát, hogy mire képes, stb.. de 180 fokos fordulatot vett, teljesen megváltozott, mikor rájött, hogy ott hagytam és elveszít. :)

2018. márc. 5. 22:16
 6/16 anonim ***** válasza:

Egyszer voltam nős pasi szeretője. Pár hónapra. Bár tudtam hogy ebből nem lesz több, de mikor vége lett nagyon meggyötört a felismerés, hogy semmit nem jelentettem. Ahogy te is írtad: jelentéktelennek éreztem magam.

Tanulság? Soha többet hasonló szitu... Vonzalom ide vagy oda, nem tenném ki újra ennek magam.

2018. márc. 5. 22:40
 7/16 anonim ***** válasza:
25%
Én egy hosszú gyötrelmes kapcsolat után voltam az, akivel félreléptek. A férj azt hitte, nem tudom, hogy nős. Elég gyorsan rájöttem, csak nem érdekelt. Tudtam, hogy sosem fog kiderülni, olyan élethelyzetben voltak, nem volt célom belebarmolni semmibe, nem is érzelmekről szólt a dolog, csak szexről. Persze mondhatjuk, hogy nem szép dolog, de nem érdekelt. Akkor jó volt. Azóta se láttam a férfit, időközben tovább állt, lehet ő megbánta. Egyszer csak felszívódot én meg nem kerestem.
2018. márc. 5. 23:34
 8/16 anonim ***** válasza:

Engem sem csaltak még meg, de velem is történt már egy ilyen eset, hogy velem csaltak meg valakit, de csak utólag derült ki, hogy a srácnak barátnője van. Aztán a srác még folytatni szeretette volna, meg jött a szokásos szöveggel, hogy szakít a barátnőjével, mert nem boldog mellette stb., de persze nem szakított, szóval igyekeztem hamar véget vetni a dolognak.

Viszont nemrég történt meg ez az eset, amiből bár nem lett megcsalás, viszont mégis talán ez esett a legrosszabbul. Az egész úgy kezdődöt, hogy elkezdtünk ismerkedni, az elején minden szép és jó volt, ahogy az lenni szokott, de végül nem lett belőle semmi komoly, mert rájött, hogy ő nem szeretne semmi komolyabbat. Aztán én is elkezdtem másokkal ismerkedni, meg ő is. Nemrég viszont rámírt, hogy megkérdezze hogy vagyok stb. végül elmondta, hogy van most egy alakuló kapcsolata, de valahogy nem az igazi így szívesen bele mennem velem egy kis kalandba, amit persze nem kell senkinek tudnia rajtunk kívül. Bár az igazság az, hogy a mai napig megmozgat bennem valamit és kedvelem mint embert, de nem mentem bele és főleg azért nem, mert nagyon rosszul esett, hogy csak ennyit jelentek neki és tisztában vagyok azzal, hogy ha bele is mennék csak még rosszabbul érezném magam.

Szóval az ilyen helyzetekben, nem csak az tud fájni ha megcsalnak, hanem az is ha veled csalnak vagy akarnak valakit megcsalni, mert azt érzed, hogy nem vagy elég jó a másiknak és csak arra kellesz neki, hogy pár kellemes órát eltöltsön veled.

2018. márc. 6. 02:02
 9/16 anonim ***** válasza:

Velem ez a helyzet, velem csalnak. Négy éve tart. Párszor próbáltam befejezni, de egyikünk sem bírta a másik nélkül. Nekem nincs lelkiismeret furdalásom. Miért lenne? Én nem csalok meg senkit, nem az én feleségem, nem nekem kell tekintettel lennem rá. Nem sima szeretői kapcsolat, annál sokkal több. Vannak akik tudnak rólunk, nap szinten kapcsolatban vagyunk, heti kb háromszor találkozunk. Reggeli és jóéjt puszi nélkül nincs nap, közben is sokat beszélünk. Hozzám haza szinte úgy jár mint aki hazajön. Boldogok vagyunk, egyelőre így. Segít bármiben, bevásárlás, lakásban ha valamit tenni kell, stb. Többet kapok tőle mind érzelmileg, mind bárhogy, mint aki házasságban él.

Ha esetleg érdekel, közel vagyunk mindannyian az 50-hez. Tehát szó sincs arról, hogy egy 50-es pasinak elvette az eszét egy kis fiatal lány.

2018. márc. 6. 03:43
 10/16 anonim ***** válasza:

Egy menyasszonyt csaltak meg velem, én nem akartam semmi komolyat csak szexet, de a srác szakított vele és velem akart lenni..

25/N

2018. márc. 6. 04:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!