Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam neki?
Figyelt kérdés
Megcsaltam a páromat a kapcsolatunk elején.Most meg párom komolyan tervez velem .De nem akarok hazugságban élni.2018. márc. 1. 00:14
11/14 anonim válasza:
# 9
Az általánosító, büdös proli fajtád miatt megy a vita egész nap az oldalon. Hiába pontozgatod fel magadat.
13/14 A kérdező kommentje:
Jobb ha most mondod el sztem.Egyszer ugy is kiderül csak sztem az nem mindegy hogy mikor pl ha màr gyerekeitek lesznek vagy épp az esküvőt tervezitek stb .Még ha most elmondod sanszos hogy megbocsát Attolfüggetlenül hogy időt fog kérni mert őszint3n elmondtad neki nem pedig mástol tudta meg .
2018. ápr. 20. 10:40
14/14 anonim válasza:
Mi ez a 13-as válasz???????
A kérdező válaszol? :-ooooo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!