Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Volt már olyan, hogy rajtakapt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan, hogy rajtakaptátok valakivel a párotokat? Hogyan kezeltétek a dolgot. (Kérlek írjátok a válaszaitok mellé a nemeteket. )

Figyelt kérdés
2018. febr. 26. 19:03
 1/5 anonim ***** válasza:
90%

Egyszer véletlenül megláttam egy beszélgetését egy lánnyal. Bár egyértelmű volt, hogy semmi sem történt, azért az is ugyanilyen nyilvánvaló volt, hogy nem a páromon múlt.

Szembesítettem, sírtam egy sort, majd szakítottunk. Szerintem ennek más módja nem igazán van- vagy legalábbis, az én személyiségemmel kompatibilis nem igazán létezik.

2018. febr. 26. 19:06
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem de ha igy lessz akkor repül .
2018. febr. 26. 19:09
 3/5 anonim ***** válasza:

Ez nem velem történt meg, hanem egy ismerősömmel.

A csaj, akkor 20 éves volt, hamarabb ért haza a házukba, és a csávója a konyhaasztalon épp dugott egy csajt.

Az ismerősöm nem mesélte el, hogy reagált (ahogy ismerem, megszaggathatta a csajt), de még aznap elpakolt a sráctól.

2018. febr. 27. 07:59
 4/5 Mérleg Előd válasza:
100%

Volt olyan!

Természetesen mint újdonsült ilyen problémával találkozó, magamba zuhantam és átgondoltam a dolgokat. Ez 3 napot vett igénybe és fontolóra vettem mit veszíthetek, miképpen hozható helyre a házasságunk.

Jelek:

Feleségem egy munkatársunkkal közös zárt térben csókolózásból ( Ezt csak ő mondta el nagy nehezen utólag hónapokkal) rebbentek széjjel, amikor egy koppantás után rájuk nyitottam egy irodában. Feleségem meg is jegyezte, hogy lebuktunk. ...és pedig kapcsolva azt mondtam (magamban másképpen gondolva de a felségem későbbi reakcióira várva), hogy)...nem.

Másik lakásba költözésünk során ama illető eljött segíteni. Világítótesteket szereltünk fel éppen és szerszámra volt szükség, ezért lementem érte. Legalábbis elindultam. és félúton megálltam fülelni. jellegzetes szuszogásra, és az asszony bugyi gumijának csattanására lettem figyelmes. Lementem, szerszámot felvittem és egy szót nem szóltam. Este jegyeztem meg az asszonynak, hogy zsivány vagy. Értetlenkedéssel és némi megütközéssel fogadta. Mire elmondtam az esetről tudható dolgokat. Továbbá azt is, hogy 5-6 évvel korábban ez a jelenség lezajlott már másik munkatársunkkal. Mert hogy korábban is volt hasonló jelenség, felségem korábbi cégen belüli munkahelyén

Közben a helyzetet végig gondolva mást is gyanítottam. A gyanúm is beigazolódott az irodai lelepleződés után. Asszony sokat a gyerekek mellett robotol, mennyen kicsit szórakozni az időnként megtartott munkatársi bulikra Majd én vigyázok a gyerekekre. Buli végén a külső helyszínről a lakhelyre érésig éjszaka fél órás az út járművel kényelmesen. A külön busz indult 01.15-kor. A telephelyén állt 02.00-kor. Ergo negyed óra alatt a lakóhelyek közelében kirakta a bulizókat és beért a telephelyre. Az asszony 04.30 után ért haza. Természetesen vártam, kedves voltam, szexre késztettem ami ellen nem is tiltakozott. Csakhogy... Az előjáték során megpillanthattam a nemi szervének állapotát félig még nyitva volt. Holott tudható, hogy hüvely első harmada nyílik ki legkésőbb, és záródik legutóbb szex után. Nem szóltam. Csak másnap mondtam, hogy olyan volt az alfele mely erős igénybevételen eset át azt megelőzőleg. Hiszen az is tudható, hogy a hüvely közösülés előtti előjáték időszakéban nyílik meg, a HÁTSÓ kétharmadban. ...tehát másnap megjegyeztem a lényeget a látottak alapján. Csak csodálkozásának adott hangot, miszerint ezt még nem is mondtam. A csaló fél minden pofátlanságával és lelepleződés iránti tagadás előkészítéseként.

Azóta közröhej tárgyává váltam a kollégák körében, hiszen mindenki tudott, vagy tudni vélt a megvezetésemről, vak bolondságomról, amiről természetesen csak én, az érintett fél nem tudhat. Az ilyet kidumálni nem lehet, a megaláztatás garantált. Telt múlt az idő, és egyes kollégáim úgy gondolták tájékoztatnak arról, amit tudnak és arról is tuti infóként, ami már csak népköltészet a témában. Minden esetre ők kezdték meg gondolataimat átfogó igényekkel ellátni. Egy szóval vallomás. ...mert megbocsátani csak annak lehet, aki minden viselt dolgát őszintén kitárja (ami a problémakezelés alapfeltétele).

...de máig tagadásban van, miközben én már legalább hét szexpartneréről tudok. Szégyelli, és fél a feltételezett következményektől, amit az érintett kollégák irányába valószínűsít.

Érdekes kapcsolat ez. Messzemenően lojális, "csak" nem hűséges. (noha a lojális felületes fordításban hűségeset jelent alapvetően) ...pedig érdekes. A család nála szent. Tartozik bele élete párja a gyerekek és ő. Csakhogy az a fránya indíttatás a gyerekkorból. Kislányok, akiket az apjuk elutasító magatartás közepette nevel, azok az elmaradt boldogsághormonjaikat próbálják felnőttkorban pótolni. ...és ráadásul ott van még egy hajlamosító gén a DRD4, ami az ilyen irányú izgalmak utáni vágyért is felel a dopamin szint szabályozásával.

Egyszerűbb emberek rögtön rövidre zárnák a témát felém annyival, hogy egy normális életre képtelent vettél feleségül. Igaz is, nem is. Jelenleg ott tartok, hogy évente egyszer kétszer segítenek nem elfelejteni ex-kollégák eme dolgokat, sőt újabbakat mondanak el.

Tanulság. Ha valaki megcsalja szeretett párját, kivált tabu kategóriába eső partnerekkel (közös munkatárs, barát, szomszéd) az, ha valóban szereti a férjét, de a hűségvizsgán bukott, az mondjon el mindent teljes részletességgel a férjének, hogy az, a külső hatások ellen kellő markánssággal fel tudja vértezni magát. A többi a kettejük dolga. ...de akinek szintén fontos a családja az nem a maga bánatát tartja önző evidenciában, hanem a további együttélés feltételein állapodik meg, és munkálkodik érte KÖZÖSEN A FELESÉGÉVEL.

CSAKHOGY EZ MENNYIRE NEM EGYSZERŰ.

Esetemben... már 37 év együttélésen vagyunk túl az asszonnyal. Ezalatt a jelenségeket tudni kellett kezelni a napi munka és gyereknevelés, és folyvást tagadó asszony, és a külvilág reakciói mellett (vagy / és azok ellenére.)

Szerintem nem sok ilyen "boblond" létezik. Mindenesetre tanulságos. (gondolom a nemem megadása felesleges.)

2018. márc. 1. 13:20
 5/5 A kérdező kommentje:

Megérdemelted, hogy ez történjen veled.

"egy koppantás után rájuk nyitottam"

Az eset után dobnod kellett volna. Hacsak zárt térben beszélgetnek, ezt még ki lehetett magyarázni poénként.

Az ilyen férfi(?) azt kapta, amiért "megdolgozott"

Bár, hogy őszinte legyek: az utolsó bekezdésedből már sejtem, hogy nem vagy férfi, hanem egy nő, aki férfinak adja ki magát. (Hacsak ne egy ideális, rózsaszín világról írtál.)

Vagy csak jó nagy csicska, aki erre gerjed.

2018. márc. 1. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!