Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Történt már veletek olyan,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Történt már veletek olyan, hogy a párotokat rajtakaptátok, hogy megcsal?

Figyelt kérdés
Hogy derült ki? És mit tettetek? Megbocsátottatok neki?

2014. nov. 28. 01:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Szerencsére nem, de nagyon félek tőle.
2014. nov. 28. 01:15
 2/12 anonim ***** válasza:
0%
Nem, mert nincs párom.
2014. nov. 28. 01:17
 3/12 anonim ***** válasza:
56%

Ha a párod megakar csalni téged, de van annyi tartás benne, hogy nem csal meg, akkor ink egyik naprol a másik napra dob téged.

Ha meg megcsal, de nem dob téged, akkor meg te is tudod mi a teendő. Nem kell foglalkozni azzal az illetővel. Nagyobb fájdalmat okozol neki azzal ha nagy ivben leszarod....mint hogy ott elkezdj balhézni

2014. nov. 28. 01:20
 4/12 anonim ***** válasza:
Még nem. Erre egy film címe a legjobb válasz. Isten megbocsát, de én nem.
2014. nov. 28. 01:20
 5/12 anonim ***** válasza:
5%
Az sem mindegy ki csal kit! Ha egy férfi csalja a feleségét az nem jelenti azt hogy el is akarja hagyni. Viszont a nők nagy valószínűséggel váltanak is utána.
2014. nov. 28. 01:23
 6/12 anonim ***** válasza:
Ha valaki megtette egyszer, megteszi még egyszer...
2014. nov. 28. 01:23
 7/12 A kérdező kommentje:

"Nagyobb fájdalmat okozol neki azzal ha nagy ivben leszarod....mint hogy ott elkezdj balhézni"

Miért fajna neki? Nem értem. Ha képes megtenni, akkor szerintem pont lesz.rja, hogy rám milyen hatással van a dolog. De balhézni én sem akarok, viszont repülni fog. Nekem ez nem fér bele egy kapcsolatba.

2014. nov. 28. 01:24
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Igen, és megbocsátottam neki, de a kapcsolatnak véget vetettem. (Az én értelmezésemben a kettő nem ugyanaz.)

A képlet végtelenül egyszerű: ha valaki tényleg szeret (és nem "csak úgy" együtt van veled), akkor nem fog más csókja/pélója után sóvárogni. Ha pedig mégis megcsal, akkor nem szeret. Annyira legalábbis semmiképp, ami egy valamire való kapcsolathoz kell.

2014. nov. 28. 01:35
 9/12 Say My Name ***** válasza:
Rajta is kaptam és nem is. A történet: Elment a barátaival hétvégére nyaralóba bulizni. Utólag derült ki, hogy a gerinctelen exbarátja is ott lesz de esküdözött össze-vissza, hogy nincs mitől tartanom még hívni is fog hogy ne aggódjak - persze nem hívott. Hétfőn hazajött, úgy volt három nap után végre együtt töltünk egy estét erre lemondta váratlan rokonlátogatásra hivatkozva. Mivel egyértelmű volt a kamu és pár utcányira laktunk egymástól tettem egy sétát az utolsó busz magasságában és ki jött ki a kapujukon? A bizonyos exfickó... Másnap felhívtam elmeséltem neki amit láttam, tagadott, majd beismerte de azt mondta a szülőkhöz jött át segíteni, hát hogyne. Ki is raktam ott helyben, azóta három éve együtt vannak a korrekt exével...
2014. nov. 28. 03:18
 10/12 A kérdező kommentje:
Legalább ne tagadnák, utólag már olyan mindegy szerintem. De legalább lenne annyi gerincük, hogy ha már lebuknak, akkor beismerik, hogy még emberszámba lehessen venni őket. Nemtől függetlenül ez a legundorítóbb dolog, amit egy ember megtehet a másikkal egy kapcsolatban. Mindenki követ el hibákat, de még tetézni egy hazugsággal...
2014. nov. 28. 03:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!