Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit él meg az a személy,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit él meg az a személy, akivel valaki megcsalja a párját?

Figyelt kérdés
Volt már itt valaki az a bizonyos harmadik személy? És mit érzett miután megtörtént a dolog, de nem lehetett belőle kapcsolat?
2018. febr. 24. 20:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Szeretőnek nem nevezném magam, de csalták már meg velem a párjukat.

Az egyiknél tudtam, hogy felesége van, próbáltam is ellenállni az egyre rámenősebb nyomulásának, végül a nagy teperés közben lebukott a felesége előtt. Ezzel véget is ért köztünk a kommunikáció, a feleségével azóta is együtt vannak, ha jól tudom, megbocsájtott neki.

A másik esetben nem tudtam, hogy kapcsolatban van az illető. Ha jobban figyelek a jelekre, sejthettem volna, de naiv voltam és beleszerettem, mikor a gyanú felmerült bennem, naivan elhittem, hogy tényleg nincs senkije. Végül "lebukott előttem", ha lehet ilyen mondani, megtudtam, hogy már 2-3 éve együtt van a barátnőjével. Nehéz szavakba foglalni, mit éreztem, egyszerre szerettem és gyűlöltem. Ezután itt se volt folytatás, a barátnőjével azóta is boldog(?) párkapcsolatban élnek, én meg egy időre lelkileg kimerültem.

2018. febr. 25. 19:19
 12/16 anonim ***** válasza:
Én inkább úgy voltam harmadik, hogy nem tudtam róla. Amikor összejöttünk elfelejtette elmondani azt a fontos tényt, hogy menyasszonya van. :D amint megtudtam kivágtam. Aztán a menyasszony is. Azóta lett egy újabb menyasszonya, gondolom őt is csalja.
2018. febr. 27. 08:10
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Nalam is kifelejtette azt a fontos tényezőt, hogy felesége és gyerekei(!!!) vannak. Milyen naív voltam, pedig annyi jel volt csak össze kellett volna raknom, mikor kiderült összeállt a kép szakítottam, de tepert, könyörgött, megígérte, hogy elvál a feleségétől, 5 hónapig ezt még húzta, a sarkamra álltam, meg mondtam neki, gyáva, gerinctelen féreg, leléptem, tepert utánam, aztán elfogadta, hogy én így döntöttem, néha még felkeres, hogy szerelmet valljon, de hidegen hagynak az ő érzései. Bánom, hogy egy ilyen szappanoperába bele kerültem, fiatal voltam és naív. A feleségét is egyszer láttam a gyerekeit többször, hibásnak érzem magam olyankor, de ehhez is 2 ember kell, ha ő nem kezdki velem vagy már az elején tudom, hogy házas akkor biztos nem történik semmi...
2018. febr. 27. 10:12
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Azért arról mindenki elfelejt beszélni, miért is kell az a bizonyos harmadik... Nézzünk engem: gondos családapa vagyok, a fél életem utazás a munkám miatt, ahogy hazaérek kiveszem a részem az otthoni munkából. Ezt értsd úgy, hogy 48 óra ébrenlét után bevásárolok, megfőzök, elmegyek a gyerekért stb. Mire hazaér a feleségem meleg étel várja... Bármit megteszek értük, kedveskedem, segítek mindenben. Mit is kapok érte, bár nem elvárás lenne. SEMMIT. Egy jó szót sem. Bújást? Kedvességet? Törődést? SEMMIT! Én ennek ellenére sem csaltam meg, de már azon vagyok. Tiszta a lekiismeretem, férfi ember ritkán szenved annyit mint én érzelmileg. Sajnálom a kedves, rendes nőket, akiket egy nyomi megcsal mert nem tiszteli a párját. Rájöttem hogy én sem kapok tiszteletet, egy nulla vagyok otthon, annak ellenére amit küzdöttem és elértem. Próbáltam megbeszélni a dolgokat, de ő ilyen, az a válasz. Ennyi, ezzel érjem be. Hát persze... Én meg majd más leszek.
2018. febr. 28. 00:16
 15/16 anonim válasza:

Egyszer volt egy éjszakás kalandom egy férfival, aki egy hosszú kapcsolatban élt, és tudtam erről, bár piszkosul tetszett, így belementem. Csak azért, mert ő elhitette velem, hogy nem szereti a barátnőjét, nemsokára szakítani fog vele, nálam ez inkább érzelmi alapon volt mint testi oldalról. Őszintén, elég rosszul esett hogy hitegetett.

Egy másikban nem tudtam, hogy a férfinak barátnője van, randizgattunk, eljártunk bulizni, de csóknál több nem történt. Aztán egyszer egy találkozón búcsúnál elmondta, hogy nagyon vonzódik hozzam, de sajnos nem tudja elhagyni a barátnőjét. Gondolhatjátok mennyire szégyelltem magam.. szerintem ez a legundorítóbb, ugyanis egyszerre vágja át a barátnőt és a “szeretőt” is. Soha többet ilyet.

2018. márc. 5. 21:19
 16/16 anonim ***** válasza:

Voltam harmadik.

Nem lettem volna, ha a férje nem olyan féltékeny!!!

Mikor már engem is meggyanúsított (ezt a felesége mondta el nekem), felajánlottam, akkor már legyen is alapja.

Mivel mindketten benne voltunk, meg is történt egy párszor, aztán maradt tovább a szex nélküli barátság.

A mai napig nem bántuk meg.

2019. jan. 13. 10:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!