Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit él meg az a személy, akivel valaki megcsalja a párját?
Szeretőnek nem nevezném magam, de csalták már meg velem a párjukat.
Az egyiknél tudtam, hogy felesége van, próbáltam is ellenállni az egyre rámenősebb nyomulásának, végül a nagy teperés közben lebukott a felesége előtt. Ezzel véget is ért köztünk a kommunikáció, a feleségével azóta is együtt vannak, ha jól tudom, megbocsájtott neki.
A másik esetben nem tudtam, hogy kapcsolatban van az illető. Ha jobban figyelek a jelekre, sejthettem volna, de naiv voltam és beleszerettem, mikor a gyanú felmerült bennem, naivan elhittem, hogy tényleg nincs senkije. Végül "lebukott előttem", ha lehet ilyen mondani, megtudtam, hogy már 2-3 éve együtt van a barátnőjével. Nehéz szavakba foglalni, mit éreztem, egyszerre szerettem és gyűlöltem. Ezután itt se volt folytatás, a barátnőjével azóta is boldog(?) párkapcsolatban élnek, én meg egy időre lelkileg kimerültem.
Egyszer volt egy éjszakás kalandom egy férfival, aki egy hosszú kapcsolatban élt, és tudtam erről, bár piszkosul tetszett, így belementem. Csak azért, mert ő elhitette velem, hogy nem szereti a barátnőjét, nemsokára szakítani fog vele, nálam ez inkább érzelmi alapon volt mint testi oldalról. Őszintén, elég rosszul esett hogy hitegetett.
Egy másikban nem tudtam, hogy a férfinak barátnője van, randizgattunk, eljártunk bulizni, de csóknál több nem történt. Aztán egyszer egy találkozón búcsúnál elmondta, hogy nagyon vonzódik hozzam, de sajnos nem tudja elhagyni a barátnőjét. Gondolhatjátok mennyire szégyelltem magam.. szerintem ez a legundorítóbb, ugyanis egyszerre vágja át a barátnőt és a “szeretőt” is. Soha többet ilyet.
Voltam harmadik.
Nem lettem volna, ha a férje nem olyan féltékeny!!!
Mikor már engem is meggyanúsított (ezt a felesége mondta el nekem), felajánlottam, akkor már legyen is alapja.
Mivel mindketten benne voltunk, meg is történt egy párszor, aztán maradt tovább a szex nélküli barátság.
A mai napig nem bántuk meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!