Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit él meg az a személy, akivel valaki megcsalja a párját?
Jelen, én harmadik vagyok. Lassan négy éve. Néha jól bírom, néha rosszabbul. Párszor kiraktam, szakítottam. De jött, nem hagyott. Szeretjük egymást, jól megvagyunk. Sokat vagyunk együtt és ha nem is találkozunk, napi kapcsolatban vagyunk.
Nincs lelkiismeret furdalásom. Dühít, hogy nem képes dönteni, de egyszer úgyis megteszem majd én helyette.
Én nem, de egy jó barátnőm 6-7 évig volt szeretője egy nős hapsinak. Akkor még nem ismertem, de elmondása szerint borzalmas időszak volt, a fiatal évei egy részét elpazarolta. A pasi tepert utána, mikor barátnőm szakítani próbált, fűt-fát ígért neki, majd cserben hagyta, mikor terhes lett (abortuszra ment aztán a csaj).
A pasi pedig azóta se vált el, csak szeretőt váltott.
ú, ez kemény..
Én sosem tudnám elviselni elviselni a második szerepét.
Egyébként meg, ha ismerném, akkor szégyelleném a dolgot, odavágná az önbecsülséem. Bár, valószínűleg amúgy is. Nekem nem elég a maradék szerep, vagy akar valaki, vagy nem. (Már ha én is akarom az illetőt.)
Férfiként jó érzés, amikor egy kedves hölgynek én lehetek, akivel tud olyan dolgairól beszélni, amikről otthon nem lehet.
Jó, amikor velem olyanokat élhet meg, amire vágyik, de mástól nem kaphatja meg.
S izgató is a titok, a titkosság.
soha nem lenné harmadik.
pedig volt rá egy görénynek próbálkozása, miközben párkapcsolatban élt, közöltem vele, hogy ez nekem nem oké, majd felvilágosítottam a nőjét, hogy valójában kivel él együtt.
én nem tudnám azt a faszit tisztelni, aki kettős játékot űz.
valójában az ilyen csak önmagát szereti, csak a saját kényelme a fontos, és 2 nőt is megaláz.
ha igazán szeretné a párját, nem kavarna mással.
ha igazán szeretné a szeretőjét, nem talomban tartaná, hanem mellette, és csakis mellette köteleződne el.
ergo csak magát szereti, és csak a saját érdekleit nézi.
aki bedől neki, elnézést, de megérdemli, hogy abortusz, meg elszaladó évek...
plusz a tudat: ha ezt megteszi a párjával, majd megteszi veled is, hogy ha esetleg össze is jöttök, megcsal a hátad mögött.
na meg ott vannak az eü. kockázatok.
szép kis nemi bajokat lehet sztem összeszedni.
Hiába pontoztátok le az utolsót, igaza van. Mikor a volt férjem lebukott, jókat röhögtek rajtam is és a nő férjén is. Nem volt elég a fájdalmunk.
Ilyen rosszat nem kívántam nekik, de elégtételt igen.Már egymás vérét szívják "boldogan".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!