Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora az esely a megcsalasra, ha a ferjetek napi 10-12, orazik a huszeves kolleganovel?
A megcsalás valószínűsége nem ettől függ hanem
-mennyire erős jellem
-mennyire szeret téged, milyen a kapcsolatotok
Én is bombanőkkel dolgozom együtt és bevallom, fantáziáltam már egyikükkel magányos estéken de ettől még eszembe nem jutna megcsalni a nejem.
34/F
Szerintem is gyanús. :( Az a baj, ilyen esetekben a nőn is sok múlik. Mert ha ő nem kezd nős férfival, úgysem lesz semmi. De ha ez nála nem probléma, akár rá is mászhat a férjedre.
A házasságotok milyen? Én 11 évet voltam a férjemmel, az utolsó év nagyon kemény volt (gyerekvállalási gondok, lombik, műtét, hormonkezelések). Én mentem át a nehezén, de persze a férjemet is megviselte. Aztán a legnagyobb sz.rság közepén összeakadt egy tíz évvel fiatalabb csitrivel, akinek nem volt gond, hogy nős... Most pedig válunk.
Pedig engem imádott a férjem 10 éven át. Sosem gondoltam volna, hogy vha is megcsalna... De van az a szitu, amikor megeshet. Ezért kérdem, hogy ti hogy vagytok.
"vagy miota kerdeztem miert emliti sokat melyen hallgat"
Egy ilyen hülye kérdésre mégis mit válaszoljon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!