Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan bír így hazamenni a párjához?
Figyelt kérdés
Van egy lány akkivel együtt dolgoztam a nyáron sokat beszélgetünk.De elmesélte hogy 3 éves kapcsolata van és 1 éve csalja a párját.Az ilyen ember mért nem szakit inkább mint hogy ezttegye a párjábal aki szereti.Mit érez este mikor a párjához is odabujik.Elég szánalmas emberek vannak.2018. febr. 12. 08:19
1/11 Estádio de Felchút válasza:
Mi a kérdés? Igen, vannak gané emberek. Ez ilyen.
2/11 anonim válasza:
Tudod pontosan az a baj, hogy nem érez semmit, nincs lelkiismeret furdalása. Az ilyen típusú nők gerinctelen, ösztön lények...
3/11 anonim válasza:
Én sem értem. Nekem bármi bajom volt,megtudtam beszélni a párommal. Ha náluk ez nem működik,akkor tényleg logikus lenne a szakítás.
4/11 anonim válasza:
Az ember hajlamos a saját helyzetét sokkal engedékenyebben megítélni mások helyzetéhez képest. Biztos vagyok benne, hogy a lány is nagyszerűen racionalizálja azt, amit csinál, hogy ne legyen folyamatosan bűntudata. Ez nem gonoszság, csak egyszerű gyarlóság, gyengeség.
5/11 anonim válasza:
# 3/3 Miből gondolod, hogy bármi baj lenne a kapcsolatában?
6/11 anonim válasza:
#5 ne legyel analfa beta ! Ott irja a kerdesben hogy 1 eve csalja a lany a fiut.. ez termeszetes igen ...
7/11 anonim válasza:
Aki csal az lelketlen , buntudatot nem ismero es erkolcstelen . Friss 3 ev es mar a 2 evben csalta.. azert nem 20 eves hazassag ez!
8/11 anonim válasza:
# 6/7 Igen írja, hogy egy éve, de ebből miért következne, hogy a kapcsolatába gond van?
9/11 anonim válasza:
Van, aki meg is késeli a párját...az is, hogy lehet olyan?
10/11 anonim válasza:
#9 az mar masik kategoria , ezert nem hasonlitanam hozza. Szomoru ha a ferfi nem veszi eszre es szomoru hogy a no meg kihasznalja valamilyen okbol a parjat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!