Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiak! Aki évek óta hüseges...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Aki évek óta hüseges a parjahoz, mi az ami visszatart a kalandoktol?

Figyelt kérdés
Alapbol monogam tipusnak vallod magad?Alapbol eliteled a megvsalast?Milyen nö a parod amiert kitartasz mellette minden körülmenyek között?szerintetek milyen legyen egy nö hogy a ferfi az idö mulasaval is szeresse es tisztelje.?az a keves ferfi aki sok-sok eve hüseges miert az?nehez ellenallni vagy tenyleg nem letezik semmi kisertes ami ravehetne titeket a felrelepesre?milyen ferfinak irnad le magad?es milyen legyen a nö akiert kitartatok?
2016. dec. 10. 19:15
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
29%
A hűség nagyon sokszor a lehetőségek hiányából adódik, ezt is vedd számításba.
2016. dec. 10. 19:19
 2/15 anonim ***** válasza:
58%
Nem nagyon sokszor. Sok jó férfi van.
2016. dec. 10. 19:26
 3/15 anonim ***** válasza:
77%
Itthon, állandóan kivagyok csavarva mint egy citrom, akkor mit kezdenék egy barátnővel??
2016. dec. 10. 19:29
 4/15 anonim ***** válasza:
79%

Akik azt írják, hogy a hűség a lehetőségek hiányából adódik, azok magukból indulnak ki?

Nekem egy ilyen hosszabb kapcsolatom volt, és simán lett volna lehetőségem (amúgy a mai napig nem értem, hogy kinek *nincs* lehetősége; ahhoz extrém módon csúnyának és hülyének kell lenni mai liberális világban, szerintem), de nekem van olyanom, amit úgy hívnak, lelkiismeret. Amikor úgy éreztem, szakítottam. Ennyi.

2016. dec. 10. 19:37
 5/15 anonim ***** válasza:
77%
Engem a hűség eszménye éltet.
2016. dec. 10. 19:40
 6/15 anonim ***** válasza:
10%

1. Nem tudom (talán).

2. Nem ítélem el, valakinek szerintem tényleg nincs más út.

3. Ez nem absztrakt. Szeretni kell és kész.

4. Ez nem absztrakt. Azért megjegyezném hogy manapság a nőknek jóval nagyobb az elvárásuk mint amit nyújtanak ezért cserébe. Főleg hogy elvárásaik legtöbb esetben teljesíthetetlenek. Első sorban ne legyen ilyen.

5. Ez nem absztrakt. Helyzet függő. Vallásos, nincs oka hogy meg tegye, van rá oka csak nincs rá alkalma stb.

6. Vannak helyzetek amikor nehéz. Szerintem nincs olyan ember akit legalább a kísértés ne kapna el.

7. Olyannak írnám le magamat, hogy ha boldoggá tesznek akkor bármit képes vagyok megtenni azért aki boldoggá tesz. Sőt lehet még akkor is ha csak szeretem, ezzel sajna vissza is éltek már.

8. Ez nem absztrakt.

2016. dec. 10. 19:46
 7/15 anonim ***** válasza:
65%
A vonzalom és a szerelem.
2016. dec. 10. 19:54
 8/15 anonim ***** válasza:
77%

Bár most épp nincs barátnőm, de volt már hosszú és rövidebb kapcsolatom is. Monogám voltam és leszek is, mert nem látom annak értelmét, hogy ha együtt vagyok valakivel, akitől mindent megkapok, akkor közben mással is henteregjek.

Elítélni nem ítélem el a megcsalást, vagyis aki megteszi, mert mindenki úgy éli az életét, ahogy szeretné. Ha másoknak belefér a megcsalás, akkor csinálják, a saját dolguk. Ha az adott barátnőm csalna meg (amire volt már példa), akkor nyilván másképp állnék a dologhoz.

Szerintem nem lehet előre megfogalmazni, hogy milyen legyen egy nő. Ez személyiségfüggő, és attól is függ, hogy a férfi mit vár el úgymond. De ha mindenképpen mondani kellene valamit, akkor legyen egy szerelmes és hűséges barátnő, egy vad szerető, egy jó anya, egy megbízható barát, és legyen lökött egy kicsit. :) Ha ezeket megkapja egy férfi, és viszonozza is, akkor abból sok rossz nem lehet.

Én sem azért nem léptem félre anno, mert nem volt lehetőségem, mert pl az előző munkahelyemen is próbálkozott 2 nő, akkor még volt barátnőm, de esélyük sem volt, mert megkaptam otthon mindent, testileg és lelkileg egyaránt.

30F

2016. dec. 10. 21:21
 9/15 anonim ***** válasza:
Az h semmi kedvem lebukni.
2016. dec. 10. 23:26
 10/15 anonim ***** válasza:
1esnek van igaza.
2016. dec. 11. 02:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!