Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Van még ennél fájóbb?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még ennél fájóbb?

Figyelt kérdés
Nov 29 től dec 4ig nem voltam idehaza, amkor megjöttem azzal fogadott a feleségem hogy megcsalt de nagyon bánja es szeret csak aszt hite én már nem szeretem. Megbeszéltük es úgy döntöttem tovább tudok ezen lépni. ovszert használtak stb. Az volt a verzió hogy november első napjaiban ismerte meg es nov 18 án feküdtek le egy esetben autóban . Aztan később amikor belekeveredett a mesébe kiderűlt hogy óvszer nem volt mivel gyogyszert szed.Mintha bármi köze is lenne a két dolognak egymáshoz. Azután az jött hogy két két menetes volt a merkőzés.Aztán nehany napjára megint kijött hogy akkor nem is lehetett , aztán most derűlt ki mert a feleségem elszólta magát hogy szabin volt fec elsején s mint kiderűlt azert mert akkor volt a történet az othonunkban az ágyunkban.A menetszám passzolt. Most esküdözik a feleségem hogy nem tudta magában tartani mert bántotta a dolog , de azt már nem merte elmondani hogy nálunk történt ezért egy puszta találkozásuk helyszinét adta meg.A gyerekeink ezalatt oviban,isiben.Azt mondja nagyon szeret és nagyon bántja a dolog es bosszúbol tette mert egyszer én is megcsaltam évekkel ezelött amin továblépett de csak látszólag mert nagyon bántotta hogy 10 évvel fiatalabb volt es szebb mint ő. s mellé azt hitte hogy az ilyen utazásokra is nővel megyek , mert már nem szeretem. S csak akkor döbben rá hogy valójában nem így van amikor elmondta és én nem úgy teagáltam amire számított, hanem azt mondtam hogy megertem es tegyük rendbe a dolgot mert szeretjük egymást. Akkor csak annyit kértem mondjon el mindent nehogy honapok munkáját tegyék tönkre elhalgatott titkok. es onnan indúlt ez a káosz aminek már nem tudom mi lesz a vége. Az lenne a kerdes hihetek e neki annak ellenére hogy hazudott es valóban a fájdalomtól akart megkímélni.
2018. febr. 10. 15:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
64%

Minden a tied? Hááát...ő nem!

Elvennéd a gyerekeket?

Bemocskolta az otthonodat?

Megverted a pasiját?

Örülj neki, hogy nem hagyott el. Mert minden a Tied, mert agresszív vagy, zsarolod, hogy elveszed gyerekeket.

Mi is a szerethető benned? Hazudott? Szerintem fél tőled..jogosan.

2018. febr. 12. 14:48
 12/17 anonim ***** válasza:

az egyetlen ami segithet csak az idö,az idö mulasa!!

amihez hatalmas eröre van szüksegetek!

probald nem bantani,probald a lelket apolni

vidd el vacsorazni

lepjetek ki a hetköznapokbol a gyerekek nelkül

es mindazt amit eddig egyertelmünek lattok

ne annak lassatok

minden egyes nap tenni es küzdeni kell egy hazassagert

minden nap tenni erte pici apro gesztusokkal

jarjatok el ujra randizni!!!

ami törtent pedig probalni nem felhozni

epitsetek fel egy uj hazassagot,az alapoktol

es talan mas iranyba,jo iranyba fogtok haladni

ehhez mindketten kelletek

allj a feleseged mellett.mint ahogy joban es rosszban

amit esküdtetek mikor ugy döntöttetek összekötitek az eleteteket

2018. febr. 12. 15:38
 13/17 anonim ***** válasza:
Már leírtuk: PÁRTERÁPIA, ha valóban meg akrjátok próbálni ezek után. Ez a segítség. Miért utasítod el? Menjetek el ba..us, vagy menjetek szét. Választhatsz.
2018. febr. 13. 08:26
 14/17 anonim ***** válasza:
ja és tök szép dolog az újrarandizás, stb, de itt ez már kevés lesz.. Ez nem csak sima elhidegülséről szól már, hanem a kapcsolat alapja, a bizalom nincs meg - egyikőtökben sem.
2018. febr. 13. 08:28
 15/17 A kérdező kommentje:
11# Igen en agreszív vagyok. Nem sunyi es alattomos, hanem agreszív es mindíg is az voltam. Es valóban minden az enyém, de sosem venném el tle a gyerekeit es semmi mást, de ő ezt nem tudhatta. Neki sosem kell, félnie tőlem. A férgeket meg mindíg is eltapostam s el is fogom.Én szeretem őt és azt mondja ő is szeret engem.Amint találkoztun elmondta. Nem akarta folytatni.
2018. febr. 13. 13:31
 16/17 anonim ***** válasza:

Nem csodálkozom, hogy nem akarta folytatni. Nem tenném én sem a helyében.

Mintha büszke lennél, hogy eltaposod a férgeket...

Miért is volt ő az? Mert szerette a feleségedet?

Nem vagy Isten, és nem is kell azt játszanod. Agresszivitásodat meg kezeltesd.

Azt mutatja a tapasztalat, hogy vannak agressziót gátló tényezők. Először is bizonyos szociális érzelmek. Az agresszív indulat is érzelem, de szembe szállnak vele olyan érzelmek, mint például a szeretet. Vagy másik gátló tényező, a szánalom.

Másodszor: agressziót gátlóm tényező a kulturáltság. Ez nagyon fontos dolog. Minél műveltebb egy ember, azaz kulturálisan, civilizáció szempontjából minél magasabb szinten van, annál nehezebben vált ki nála agresszív viselkedést agresszív indulata. ....Dühösnek dühös, de nem üt...Elgondolkoztam. Nincs nekem erre időm, energiám.

2018. febr. 18. 12:15
 17/17 anonim ***** válasza:
Féreg? te nem voltál féreg amikor te megcsaltad? magad nem kellett volna eltaposni akkor?
2018. febr. 18. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!