Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még ennél fájóbb?
Na, persze, az őszinteség...
Ezt a terhet neki egyedűl kellene cipelnie,nem rád rakva, hátha így könnyebb. Neki!
Kifogás: azt hitte, már nem szereted...rád hárítva a bűnét.
Bosszúból, az ágyatokban...azért ott nem kéne!
Igen, van még fájóbb. Próbáljátok normálisan, nem egymást hibáztatva megbeszélni. A kapcsolatok elrontásához két ember kell. Hirtelen, haragból, dacból való szakításnak nem sok értelme van, menekülni sem lehet mindig, főleg ahol gyerekek is vannak.
Próbáljátok megmenteni a házasságotokat, nem romlott még el teljesen, és ne is várjátok meg.
Ami megjavítható, meg kell javítani.
Hát évekkel ezelőtt te is megcsaltad, kb ugyanezt érezhette a feleséged is.
Szerintem ha komolyan folytatni akarjátok együtt, úgy értem bormálisan és nem totál sérülten, akkor menjetek párterápiára. Ott segítenek helyrepofozni, sok ilyen esettel találkoznak.
Attól, hogy megbotlott, még hihető.
Hazugságot betudhatod annak is, hogy saját magát is mentesítené a bűntudat alól, és ugye, te is megcsaltad.
Öntsetek tiszta vizet a pohárba, a múlt felemlegetése nélkül folytassátok a kapcsolatot.
Hinnék neki. (egy nő.)
amikor te megcsaltad?
elmondtad öszinten neki h mi törtent?
semmit se hallgattal el h ne bantsd meg jobban?
Ha magát a megcsalást megbocsátottad/megbocsátanád, szertem qrva léynegtelen részlet, hogy pontosan hányadikán, és hogy a lakásotokon, vagy egy autóban történt az eset. Ezek csak részletek, a lényeget meg már tudod.
Szerintem kifogásokat keresel, mert annyira még sem tudod elfogadni a dolgot.
Mondom, ha túl akarjátok ezt vészelni, szerintem párterápia. A feleséged meg godolom nem autista, hogy ne tudjon konzekbesne hazudni valamiben, Valószínűleg a lelkismerete és bűntudata tett arról, hogy mégis csak meg tudd ezeket a részleteket, amivel nem akart megbántani.
elhiszem, hogy iylen esetekben könynebb egy léynegtelen dolgon fennakadni és arra fóksuzálni. Sokan tesznek így. De a valódi problémád tuti, hogy nem az, hogy hol, és hányadikán volt pontosan... Érted.
itt az mutazkozik,hogy valaki megcsalja a masikat...
a megcsalt fel evekig szenved es megprobal megbocsajtani
felejteni
a megcsalo meg elvezi hat jah megbocsajtott
gondolom par het utan ugyanugy ultetek a suppedt szar kapcsolatban mint azelott...
aztan ha olyat csalnak meg aki mar csalt,jon a tipikus szokasos köpködes!!!
mondjak a fagyi visszanyal!!
hat megtortent,ugyanazt erzed amit a feleseged!!!
DE!!!
megprobalta ujra a kapcsolatot
az,hogy o is felrelepett mindkettotok hibaja
talan neked kellett volna jobban odafigyelni ra
mint no!!!es tisztelni az eroert hogy megprobalt bizni benned ujra!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!