Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Van még ennél fájóbb?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még ennél fájóbb?

Figyelt kérdés
Nov 29 től dec 4ig nem voltam idehaza, amkor megjöttem azzal fogadott a feleségem hogy megcsalt de nagyon bánja es szeret csak aszt hite én már nem szeretem. Megbeszéltük es úgy döntöttem tovább tudok ezen lépni. ovszert használtak stb. Az volt a verzió hogy november első napjaiban ismerte meg es nov 18 án feküdtek le egy esetben autóban . Aztan később amikor belekeveredett a mesébe kiderűlt hogy óvszer nem volt mivel gyogyszert szed.Mintha bármi köze is lenne a két dolognak egymáshoz. Azután az jött hogy két két menetes volt a merkőzés.Aztán nehany napjára megint kijött hogy akkor nem is lehetett , aztán most derűlt ki mert a feleségem elszólta magát hogy szabin volt fec elsején s mint kiderűlt azert mert akkor volt a történet az othonunkban az ágyunkban.A menetszám passzolt. Most esküdözik a feleségem hogy nem tudta magában tartani mert bántotta a dolog , de azt már nem merte elmondani hogy nálunk történt ezért egy puszta találkozásuk helyszinét adta meg.A gyerekeink ezalatt oviban,isiben.Azt mondja nagyon szeret és nagyon bántja a dolog es bosszúbol tette mert egyszer én is megcsaltam évekkel ezelött amin továblépett de csak látszólag mert nagyon bántotta hogy 10 évvel fiatalabb volt es szebb mint ő. s mellé azt hitte hogy az ilyen utazásokra is nővel megyek , mert már nem szeretem. S csak akkor döbben rá hogy valójában nem így van amikor elmondta és én nem úgy teagáltam amire számított, hanem azt mondtam hogy megertem es tegyük rendbe a dolgot mert szeretjük egymást. Akkor csak annyit kértem mondjon el mindent nehogy honapok munkáját tegyék tönkre elhalgatott titkok. es onnan indúlt ez a káosz aminek már nem tudom mi lesz a vége. Az lenne a kerdes hihetek e neki annak ellenére hogy hazudott es valóban a fájdalomtól akart megkímélni.
2018. febr. 10. 15:02
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Szerintem ez veszett ügy.
2018. febr. 10. 15:09
 2/17 anonim ***** válasza:
75%
Van, mert nem mindenki ugyanolyan. Persze neked jlenleg nincs. 1-1. Remélem innentől kezdve egyikőtök se fog félrekúrni, és boldogok lesztek.
2018. febr. 10. 15:10
 3/17 anonim ***** válasza:
78%

Na, persze, az őszinteség...

Ezt a terhet neki egyedűl kellene cipelnie,nem rád rakva, hátha így könnyebb. Neki!

Kifogás: azt hitte, már nem szereted...rád hárítva a bűnét.

Bosszúból, az ágyatokban...azért ott nem kéne!

Igen, van még fájóbb. Próbáljátok normálisan, nem egymást hibáztatva megbeszélni. A kapcsolatok elrontásához két ember kell. Hirtelen, haragból, dacból való szakításnak nem sok értelme van, menekülni sem lehet mindig, főleg ahol gyerekek is vannak.

Próbáljátok megmenteni a házasságotokat, nem romlott még el teljesen, és ne is várjátok meg.

Ami megjavítható, meg kell javítani.

2018. febr. 10. 15:14
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Hát évekkel ezelőtt te is megcsaltad, kb ugyanezt érezhette a feleséged is.

Szerintem ha komolyan folytatni akarjátok együtt, úgy értem bormálisan és nem totál sérülten, akkor menjetek párterápiára. Ott segítenek helyrepofozni, sok ilyen esettel találkoznak.

2018. febr. 10. 15:50
 5/17 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, igazából arra lennék kiváncsi, hogy ennyi hazugsággal a háta mögött hihető e az hogy valóban szeret.
2018. febr. 10. 17:41
 6/17 anonim ***** válasza:

Attól, hogy megbotlott, még hihető.

Hazugságot betudhatod annak is, hogy saját magát is mentesítené a bűntudat alól, és ugye, te is megcsaltad.

Öntsetek tiszta vizet a pohárba, a múlt felemlegetése nélkül folytassátok a kapcsolatot.

Hinnék neki. (egy nő.)

2018. febr. 10. 18:05
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

amikor te megcsaltad?

elmondtad öszinten neki h mi törtent?

semmit se hallgattal el h ne bantsd meg jobban?

2018. febr. 10. 19:11
 8/17 anonim ***** válasza:
61%

Ha magát a megcsalást megbocsátottad/megbocsátanád, szertem qrva léynegtelen részlet, hogy pontosan hányadikán, és hogy a lakásotokon, vagy egy autóban történt az eset. Ezek csak részletek, a lényeget meg már tudod.

Szerintem kifogásokat keresel, mert annyira még sem tudod elfogadni a dolgot.

Mondom, ha túl akarjátok ezt vészelni, szerintem párterápia. A feleséged meg godolom nem autista, hogy ne tudjon konzekbesne hazudni valamiben, Valószínűleg a lelkismerete és bűntudata tett arról, hogy mégis csak meg tudd ezeket a részleteket, amivel nem akart megbántani.

elhiszem, hogy iylen esetekben könynebb egy léynegtelen dolgon fennakadni és arra fóksuzálni. Sokan tesznek így. De a valódi problémád tuti, hogy nem az, hogy hol, és hányadikán volt pontosan... Érted.

2018. febr. 11. 00:02
 9/17 anonim ***** válasza:

itt az mutazkozik,hogy valaki megcsalja a masikat...

a megcsalt fel evekig szenved es megprobal megbocsajtani

felejteni

a megcsalo meg elvezi hat jah megbocsajtott

gondolom par het utan ugyanugy ultetek a suppedt szar kapcsolatban mint azelott...

aztan ha olyat csalnak meg aki mar csalt,jon a tipikus szokasos köpködes!!!

mondjak a fagyi visszanyal!!

hat megtortent,ugyanazt erzed amit a feleseged!!!

DE!!!

megprobalta ujra a kapcsolatot

az,hogy o is felrelepett mindkettotok hibaja

talan neked kellett volna jobban odafigyelni ra

mint no!!!es tisztelni az eroert hogy megprobalt bizni benned ujra!!!

2018. febr. 11. 16:17
 10/17 A kérdező kommentje:
Nem köpködök rá es nagyon szeretem. A családom szerint ugy tönkretettem azzal a megcsalással, hogy szerintük nem is lehetett igazán az eszénél mert tudnia kellett hogy mindent elveszít, mert mindenünk amink van az az enyém es agyerekeket is elvenném tőle ha ezt megtudnám. Ők is meglepődtek azon ahogy reagáltam. A palilyát is összevertem nagyon csúnyán mert én ilyen vagyok,de nem azert mert vele volt hanem azért mert az othonom nem volt tabu a számára. Sosem tudtam volna olyan nővel lenni akinek van családja , az meg hogy az othonukat is bemocskoljam az elképzelhetetlen. Köszönöm a válaszokat, de igazábol ahoz kéne segítség hogy túl legyek a dolgon es ne okozzak neki fájdalmat azzal hogy felemlegetem. Sokkal könnyebb mondani azt hogy túl kell lépni a dolgon, mint azt megtenni. Nem magamat sajnálom, hanem azt hogy ezt én okoztam annak akit szeretek és úgy erzem nem tudom megoldani hogy helyrehozzuk. Folyton sír es mar rá sem ismerni. Többet ártott szerintem magának mint nekem. Segítsetek!!!
2018. febr. 12. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!