Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről, hogy a nagybátyám szerint mindenkit meg kell dugni aki tetszik?
Figyelt kérdés
26 éves vagyok és egy buli közben mesélte el nekem a dolgait,hogy tizenvalahány nővel megcsalta a feleségét a 23 éves házasságuk alatt. Ebből csak 2 derült ki egyértelműen. Aztmondta nála ez hozzátartozik a férfi viselkedéshez,szinte természezesnek számit.2018. jan. 30. 10:54
11/17 anonim válasza:
#8: Természetesen mindig, minden jelenlévő kivétel. A gyk-n főleg. Nem tudtad? :)
12/17 anonim válasza:
Ugyan, ezzel csak a saját nyomorát akarja enyhíteni, megerősítést akar gyártani a saját hitvány döntéseihez és csillapítani akarja a bűntudatát. Azzal, hogy téged is "beszervez", elhiteti veled, hogy ez "természetes", normává akarja emelni azt, amit ő csinál.
13/17 anonim válasza:
Azért, beszélhetnél a nagybátyáddal, nem csak azt aki tetszik, minden nőt aki hagyja magát. Miért ilyen válogatós?
14/17 anonim válasza:
Az, hogy... Nem lepődtem meg.
Az lett volna a fura, hogy egy pasi ne csalná meg a barátnőjét/feleségét/élettársát. Mint itt is láthatod, ilyenek a hímneműek.
15/17 anonim válasza:
#12: Miből gondolod, hogy van bármi nyomora vagy bűntudata? A politikusoknak sincs álmatlan éjszakája, mert lopnak pár millát...
16/17 anonim válasza:
#15: abból, amit írtam. Ha valóban természetesnek gondolná ezt a viselkedést, akkor nem beszélne róla, nem próbálna úgy manipulálni másokat, hogy normának tekintsék, amit ő csinál. Nem biztos, hogy konkrét bűntudatot érez vagy szenved, az emberek lég ügyesen el tudják ásni ezeket az érzelmeket, de egészen biztos, hogy tudja, nem ezt kéne tennie.
17/17 anonim válasza:
A nagybátyád az egy sülthal. Azért elszórtan még akadnak olyan FÉRFIAK a földön, akiket nem a f****k vezet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!