Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mi a véleményetek erről, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről, hogy a nagybátyám szerint mindenkit meg kell dugni aki tetszik?

Figyelt kérdés
26 éves vagyok és egy buli közben mesélte el nekem a dolgait,hogy tizenvalahány nővel megcsalta a feleségét a 23 éves házasságuk alatt. Ebből csak 2 derült ki egyértelműen. Aztmondta nála ez hozzátartozik a férfi viselkedéshez,szinte természezesnek számit.
2018. jan. 30. 10:54
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
28%
#8: Természetesen mindig, minden jelenlévő kivétel. A gyk-n főleg. Nem tudtad? :)
2018. jan. 30. 12:54
 12/17 anonim ***** válasza:
97%
Ugyan, ezzel csak a saját nyomorát akarja enyhíteni, megerősítést akar gyártani a saját hitvány döntéseihez és csillapítani akarja a bűntudatát. Azzal, hogy téged is "beszervez", elhiteti veled, hogy ez "természetes", normává akarja emelni azt, amit ő csinál.
2018. jan. 30. 13:38
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Azért, beszélhetnél a nagybátyáddal, nem csak azt aki tetszik, minden nőt aki hagyja magát. Miért ilyen válogatós?
2018. jan. 30. 14:44
 14/17 anonim ***** válasza:
49%

Az, hogy... Nem lepődtem meg.

Az lett volna a fura, hogy egy pasi ne csalná meg a barátnőjét/feleségét/élettársát. Mint itt is láthatod, ilyenek a hímneműek.

2018. jan. 30. 16:00
 15/17 anonim ***** válasza:
#12: Miből gondolod, hogy van bármi nyomora vagy bűntudata? A politikusoknak sincs álmatlan éjszakája, mert lopnak pár millát...
2018. jan. 30. 18:19
 16/17 anonim ***** válasza:
#15: abból, amit írtam. Ha valóban természetesnek gondolná ezt a viselkedést, akkor nem beszélne róla, nem próbálna úgy manipulálni másokat, hogy normának tekintsék, amit ő csinál. Nem biztos, hogy konkrét bűntudatot érez vagy szenved, az emberek lég ügyesen el tudják ásni ezeket az érzelmeket, de egészen biztos, hogy tudja, nem ezt kéne tennie.
2018. jan. 31. 08:27
 17/17 anonim ***** válasza:
A nagybátyád az egy sülthal. Azért elszórtan még akadnak olyan FÉRFIAK a földön, akiket nem a f****k vezet.
2018. jan. 31. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!