Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Normális, hogy a szeretőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy a szeretőm ultimátumot adott, hogy döntsek mihamarabb?

Figyelt kérdés

41 éves nő vagyok és a házasságom már évek óta romokban hever. Elhidegülés,társas magány, veszekedések és még sorolhatnám. Viszont van egy 12 éves lányunk, aki egy autoimmun betegségben szenved, így az ő kezelései és az ezzel járó procedúra még jobban megnehezíti az életünket.

Elkeseredettségemben 3 hónappal ezelőtt kikezdtem a munkahelyemen az egyik kollégámmal. Tudtam, hogy a férfinek nincs tartós kapcsolata és még tetszik is. Először egyfajta önigazolás volt,hogy még én is tudok csábítani "vagyok olyan nő hogy kellek még valakinek",de aztán beleszerettem. A titkos találkozások, a forró együttlétek, a sok beszélgetés, sírás, romantikázás még jobban felerősítette bennem, hogy a férjem nem szeret és egy megunt feleség vagyok. Évek óta egy lapos házasságban tipródok.

Aztán Tibi bebizonyította,hogy lehet egy nőt szeretni és teljesen felpezsdítette a szürke napjaimat. Mint írtam én kezdtem ki vele. Először csak beszélgettünk, szemeztünk, odaültem mellé.Adtam a jeleket hogy nyitott vagyok felé.Ő élt is ezzel a lehetőséggel. A szomszéd településen lakik, így reggelente ő hoz be kocsival, ahol alkalmunk nyílik együtt lenni és nagyon jó vele lenni. Voltam már nála is és számos közös programot is szerveztünk. A melóhelyen nagyon kevesen tudják a viszonyt, bár látszik hogy izzik a levegő közöttünk, de próbáljuk titokban tartani.

Tibiről annyit kell tudni, hogy 50 éves, elvált és évek óta egyedül él.Nagyon hiányzik neki egy társ, aki tényleg társ és nem csak szexpartner. Viszont hétfőn reggel ultimátumot adott, hogy döntsem el végre hogy elválok,mert neki semmi kedve nincs bujkálni és titkolózni. Ő már kinőtt ebből a gyerekjátékból.Értem én, viszont még a férjemnek nem beszéltem a viszonyomról.Egyébként pont ma 1 hete derült ki a férjemről, hogy évek óta megcsal, ráadásul egy olyan ismerős nővel, akiből nem néztem volna ki.Sejtettem hogy csal,ezért is volt bennem egy hódítási vágy.

Én 2-3 hét időt kértem Tibitől, hogy legyen türelemmel, nem tudok pikk-pakk lezárni egy több mint 13 éves házasságot. Erre ő azt felelte, hogy én lebegtetem és az idejét húzom.Na bumm.. Nem húzom az idejét és én is arra vágyom hogy összeköltözzek vele, de a lányom nagyon apás és rá való tekintettel megtorpantam. Elválnék,mert nem szeretjük egymást a férjemmel, de a lányunk összeköt minket. Nem tudom mi tévő legyek,mert ez egy rettenetes helyzet.Az külön megviselt, hogy a szeretőm hétfőn reggel betelefonált a melóhelyünkre és a nagyfőnökkel közölte hogy szorosabb viszony fűzi hozzám mint kollégához. Erre a főnökasszony úgy beszélt velem mint egy ribivel. Sírtam és nem értettem a helyzetet. Pedig Tibi csak azért mondta el neki, hogy ne legyen hirtelen hideg zuhany, ha összeköltöznénk.Amúgy egész héten nem jött dolgozni miattam,mert lelkileg ki van készülve. Aztán a másik pofon, hogy Tibi át akarja magát kérni egy másik telephelyre.Azt mondta, ha 2-3 héten belül nem adok neki választ, akkor cégen belül marad, de átkéri magát a vidéki telephelyünkre,mert az állandó kísértés, a jelenlétem teljesen felkavarja. Oké, én értem ezt, de ha átkerül máshova, akkor az azt jelenti hogy nem érintkezünk és idővel elfelejt?!? Azt mondta, hogy sok nőben csalódott és ő nem akar se bujkálni, se titkolózni, hanem egy olyan őszinte társ kell neki, aki ha kitakarózik éjjel akkor ő betakarhassa, akivel együtt meg tud öregedni, aki a mindennapjait megosztja vele.Nem tudom mi tévő legyek,mert folyamatosan azt szajkózza, hogy az idejét húzom és lebegtetem és neki ez nem jó.Döntsek,mert ő több csalódást nem tud és nem is akar elviselni. Amúgy nagyon szélsőséges. Azt mondta, ha mellette döntök azonnal felvállal és gyerekestül hozzá költözhetek...de szegény kislányomnak fogalma sincs milyen viharos az apjával a viszonyom és azt meg pláne nem hogy van valakim. Mit tegyek?Szeretnék pár jó tanácsot elváltaktól és nem elváltaktól. Kívülálló másképp látja mint én aki benne vagyok. Köszönöm!

2018. jan. 27. 14:09
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

18-as nem értelek. Milyen háttérről beszélsz?Nekem megtetszett Tibi. Kikezdtem vele, vállalom. Idővel bele is szerettem. Viszont nem olyan könnyű egy 12 éves kislánynak a helyzetet felvállalni és a férjemnek se. Nem érzem magam okosnak, csak egyszerűen nehéz helyzet. Ahogy meg már korábban is írtam, előre nem tudhattam hogy mi sül ki belőle. Az is előfordulhatott volna,hogy Tibi azt mondja nem akar tőlem semmit, vagy néhány együttlét után megyünk szét...bármi lehet.Szerinted amikor az ember érzelmileg labilis, romokban hever a házassága, akkor én a legeslegelején honnan tudjam hogy mit is akarok? Nyilván egy boldog, békés, szeretetteli kapcsolatot.DE!!!Ehhez 2 ember kell,megfelelő körülmények, nekem a házasságom lezárása, összeköltözés stb. Az elején még a boldogság mámorában örültem hogy valaki az igazi NŐT látja bennem. Most kezdenek kitisztulni a dolgok a fejemben hogy már eltelt néhány hónap.

A másik...igen, a férjemmel nem bírtam. Hiába a wellness, a környezetváltozás. Nem ment a beszélgetés az együttlét meg aztán pláne nem ment volna. Hidegen hagyott, végig Tibi járt a fejemben. Nem érdekelt a férjem jelenléte sem. Remélem így már érthető.

2018. jan. 28. 11:31
 22/30 A kérdező kommentje:

19-es.Melyik stádiumban kellett volna közölni a nagyfőnökkel, hogy viszonyom van az egyik kollégával? Én ezzel még akartam egy kicsit várni, de Tibi megelőzött. Azt mondta,hogy nem akarja hogy később derüljön ki, úgyis már páran sejtik a viselkedésünkből hogy mi a helyzet. Az, hogy pénzügyes vagyok, annak azért van jelentősége,mert pár héttel ezelőtt Tibi át akarta magát helyeztetni cégen belül vidékre.Ebben az esetben "megszakadt" volna a kontakt, vagyis nem hozott volna be minden reggel kocsival és napközben sem találkoztunk volna. Így én 2x széttéptem a papírjait és lebeszéltem arról hogy elmenjen. Ennek azért előzménye is volt. Decemberben amikor a kislányomat vittük a férjemmel egy nagyon nem olcsó terápiára a betegsége miatt, akkor rám jött egyfajta szégyenérzet, hogy megcsaltam a férjem. Aztán január elején felhívtam Tibit és mondtam neki hogy adjon 2-3 hét gondolkodási időt,mert nekem férjem van és nem úgy van hogy pikk-pakk lezárok mindent 1 nap alatt. Erre reagált ő úgy, hogy én lebegtetem és húzom az idejét, ami fölösleges, hiszen egy megunt megcsalt asszony vagyok és nem is érti miért gondolkodom még?!Megtorpant és menekült volna, de nem hagytam.

Tibi maradt a cégnél, viszont annyira felkavarta lelkileg ez az egész bujkálás meg titkolózás, hogy felhívta a főnöknőt.

20-as, miért tartod agresszívnek Tibit? Azért,mert felhívta a főnöknőt? Én emiatt inkább hősnek tartom nem agresszívnek.

2018. jan. 28. 11:47
 23/30 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! Te megmagyarázol profi módon mindent.Nem is értem mire vársz itt mástól választ,véleményt,hiszen csak a magad igazát fújod sértődötten. Kb "mindenki hülye,csak én vagyok normális" alapon.
2018. jan. 28. 12:39
 24/30 A kérdező kommentje:
Sértôdötten??? Én senkire nem vagyok megsértôdve. Nem értelek utolsó..
2018. jan. 28. 13:01
 25/30 anonim ***** válasza:

#22, azért tarom agresszívnek, mert te kértél egy kis gondolkodási idő (nem éveket, amivel fecsérled az idejét, életét), de ő meg azt gondolta, hogy LFS, és közhírré tette a dolgot, anélkül, hogy neked szólt volna.

Tehát konkrétan leszarta, a kérésedet.

2018. jan. 28. 13:31
 26/30 A kérdező kommentje:

Utolsó!Mit jelent az hogy LFS? Az igaz, hogy én kértem gondolkodási időt, de már január elején és azóta már lejárt a 2-3 hét. Azt mondta, hogy ő már unja a sok bujkálást, titkolózást. Ő egy társat akar ki vele ossza meg a mindennapjait. Ha rajta múlna akkor már most is csomagolhatnék és mehetnék hozzá, de én még nem vágtam el a szálakat és nehéz helyzetben vagyok.

Ő már nagyon szeretné felvállalni nyíltan a kapcsolatunkat. Páran tudják amúgy.

Emiatt a várakozás miatt teljesen kikészült és 1 hetet még dolgozni sem tudott. Ezért betelefonált a főnöknőnek hétfőn reggel, és közölte hogy szorosabb viszonya van velem. A főnöknő ezután úgy beszélt velem mint egy ribivel. Én pedig másfél órán keresztül sírtam. Nyilván ezt mondtam Tibinek. Erre ő mérges lett és másnap újra felhívta a főnöknőt, hogy ne beszéljen velem ilyen hangnemben,mert nem érdemlem meg. Én emiatt nem haragszom rá és agresszívnak sem mondanám, inkább határozottnak.

2018. jan. 28. 14:58
 27/30 anonim ***** válasza:

Igaza van az egyik válaszolonak bármit ìrunk úgyis meg/ ki magyarázod.

Szerintem mindenkinek ugy lesz a legjobb ha mielőbb megbeszéled mindenkivel,hogy mi a helyzet,ès szépen lezárod.

Nekem azért az nem tetszett ahogy Tibi intézte a főnöködnél a dolgokat.Szerintem ezt két embernek kell megbeszélni,nem egymaga intézkedni.Bármit is mondasz...

2018. jan. 28. 16:46
 28/30 anonim ***** válasza:

#27, tényleg nem nagyon vagy képes a helyzetet látni, nem baj.

"Emiatt a várakozás miatt teljesen kikészült és 1 hetet még dolgozni sem tudott. Ezért betelefonált a főnöknőnek"

Korábban azt írtam, 50-es ovis, aki ekszalad az ovónénihez panaszkodni, de az se tetszett neked.

50 éves férfi (?) ne boruljon ki, ha nem 21, hanem 25 napot kell várni valamire, és ha munkára képtelen, akkor meg ne telefonálgasson hülyeségeket a hátad mögött.

De tudom, hogy szerinted nem sunyi paraszt, mert bizonyára gépész.

A kérdésedből pedig még az látszott, hogy te is kételkedsz :

"Normális, hogy a szeretőm ultimátumot adott," - nem, nem normális.

2018. jan. 28. 17:03
 29/30 anonim ***** válasza:

Én írtam azt (többek között),hogy már az elején meg kellett volna beszélnetek ki mit szeretne, vár el ettől a kapcsolattól. Te akkor ezt nem értetted, kérdező, legalábbis dohogtál rajta egy sort.

Egyértelmű: Tibi komoly kapcsolatot akar, így vágott bele ebbe az egészbe. Mondhattad volna Neki,hogy Te egyenlőre házasságban élsz, szeretnéd tisztázni a férjeddel,hogy mi módon zárjátok le, hiszen van egy - beteg-gyermeketek, akit vélhetőleg egyébként is rosszul érint a szülei válása.

Mi van akkor, ha azt mondod Tibinek,hogy meggondoltad, mégsem válsz el, vagy nem akarsz egyenlőre új kapcsolatot keresni mert mondjuk a gyereketek nagyon rosszul viselte a szülei elkövetkezendő különválását és nem sodródsz bele egy számára még nehezebb helyzetbe.

Tibi ebben az esetben mit tett volna?

Persze, mondhatod,hogy nem tudhattátok előre hogy alakul, de egy félrelépős kapcsolatnál számolni kell minden lehetőséggel, azzal is, amitől óvakodnál,hogy bekövetkezzen.

Meggondolatlanok voltatok, és ebben az esetben az sem magyarázat,hogy a szerelem és a rossz házasság sodort ebe a helyzetbe. Racionálisan lehetett látni előre ezt az egészet előre.

2018. jan. 28. 17:25
 30/30 anonim ***** válasza:
Szegény gyerek....
2018. febr. 27. 04:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!