Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Normális, hogy a szeretőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy a szeretőm ultimátumot adott, hogy döntsek mihamarabb?

Figyelt kérdés

41 éves nő vagyok és a házasságom már évek óta romokban hever. Elhidegülés,társas magány, veszekedések és még sorolhatnám. Viszont van egy 12 éves lányunk, aki egy autoimmun betegségben szenved, így az ő kezelései és az ezzel járó procedúra még jobban megnehezíti az életünket.

Elkeseredettségemben 3 hónappal ezelőtt kikezdtem a munkahelyemen az egyik kollégámmal. Tudtam, hogy a férfinek nincs tartós kapcsolata és még tetszik is. Először egyfajta önigazolás volt,hogy még én is tudok csábítani "vagyok olyan nő hogy kellek még valakinek",de aztán beleszerettem. A titkos találkozások, a forró együttlétek, a sok beszélgetés, sírás, romantikázás még jobban felerősítette bennem, hogy a férjem nem szeret és egy megunt feleség vagyok. Évek óta egy lapos házasságban tipródok.

Aztán Tibi bebizonyította,hogy lehet egy nőt szeretni és teljesen felpezsdítette a szürke napjaimat. Mint írtam én kezdtem ki vele. Először csak beszélgettünk, szemeztünk, odaültem mellé.Adtam a jeleket hogy nyitott vagyok felé.Ő élt is ezzel a lehetőséggel. A szomszéd településen lakik, így reggelente ő hoz be kocsival, ahol alkalmunk nyílik együtt lenni és nagyon jó vele lenni. Voltam már nála is és számos közös programot is szerveztünk. A melóhelyen nagyon kevesen tudják a viszonyt, bár látszik hogy izzik a levegő közöttünk, de próbáljuk titokban tartani.

Tibiről annyit kell tudni, hogy 50 éves, elvált és évek óta egyedül él.Nagyon hiányzik neki egy társ, aki tényleg társ és nem csak szexpartner. Viszont hétfőn reggel ultimátumot adott, hogy döntsem el végre hogy elválok,mert neki semmi kedve nincs bujkálni és titkolózni. Ő már kinőtt ebből a gyerekjátékból.Értem én, viszont még a férjemnek nem beszéltem a viszonyomról.Egyébként pont ma 1 hete derült ki a férjemről, hogy évek óta megcsal, ráadásul egy olyan ismerős nővel, akiből nem néztem volna ki.Sejtettem hogy csal,ezért is volt bennem egy hódítási vágy.

Én 2-3 hét időt kértem Tibitől, hogy legyen türelemmel, nem tudok pikk-pakk lezárni egy több mint 13 éves házasságot. Erre ő azt felelte, hogy én lebegtetem és az idejét húzom.Na bumm.. Nem húzom az idejét és én is arra vágyom hogy összeköltözzek vele, de a lányom nagyon apás és rá való tekintettel megtorpantam. Elválnék,mert nem szeretjük egymást a férjemmel, de a lányunk összeköt minket. Nem tudom mi tévő legyek,mert ez egy rettenetes helyzet.Az külön megviselt, hogy a szeretőm hétfőn reggel betelefonált a melóhelyünkre és a nagyfőnökkel közölte hogy szorosabb viszony fűzi hozzám mint kollégához. Erre a főnökasszony úgy beszélt velem mint egy ribivel. Sírtam és nem értettem a helyzetet. Pedig Tibi csak azért mondta el neki, hogy ne legyen hirtelen hideg zuhany, ha összeköltöznénk.Amúgy egész héten nem jött dolgozni miattam,mert lelkileg ki van készülve. Aztán a másik pofon, hogy Tibi át akarja magát kérni egy másik telephelyre.Azt mondta, ha 2-3 héten belül nem adok neki választ, akkor cégen belül marad, de átkéri magát a vidéki telephelyünkre,mert az állandó kísértés, a jelenlétem teljesen felkavarja. Oké, én értem ezt, de ha átkerül máshova, akkor az azt jelenti hogy nem érintkezünk és idővel elfelejt?!? Azt mondta, hogy sok nőben csalódott és ő nem akar se bujkálni, se titkolózni, hanem egy olyan őszinte társ kell neki, aki ha kitakarózik éjjel akkor ő betakarhassa, akivel együtt meg tud öregedni, aki a mindennapjait megosztja vele.Nem tudom mi tévő legyek,mert folyamatosan azt szajkózza, hogy az idejét húzom és lebegtetem és neki ez nem jó.Döntsek,mert ő több csalódást nem tud és nem is akar elviselni. Amúgy nagyon szélsőséges. Azt mondta, ha mellette döntök azonnal felvállal és gyerekestül hozzá költözhetek...de szegény kislányomnak fogalma sincs milyen viharos az apjával a viszonyom és azt meg pláne nem hogy van valakim. Mit tegyek?Szeretnék pár jó tanácsot elváltaktól és nem elváltaktól. Kívülálló másképp látja mint én aki benne vagyok. Köszönöm!

2018. jan. 27. 14:09
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
82%

A Ramóna magazin legújabb számából... Élvezet volt olvasni. :)

Ha komoly a kérdés: Váljatok el a fr.ncra.

2018. jan. 27. 17:03
 12/30 anonim ***** válasza:
42%
Gratulálok Kérdező! Nem csalódtam benned. Sok boldogságot! :)
2018. jan. 27. 17:17
 13/30 A kérdező kommentje:
Utolsó 2 válaszolónak:-Nem vagytok viccesek.
2018. jan. 27. 17:42
 14/30 anonim ***** válasza:
100%

#9, igen, Tibi megfogott - de én ennek nem örülnék:

" a szeretőm hétfőn reggel betelefonált a melóhelyünkre és a nagyfőnökkel közölte hogy szorosabb viszony fűzi hozzám mint kollégához. " - ötvenes óvodás szól az óvónéninek, hogy tegyen valamit?

A házasságnak meg annyi, váljatok mielőbb - ha már két nap se megy együtt.

2018. jan. 28. 00:02
 15/30 anonim ***** válasza:
58%

"Utolsó 2 válaszolónak:-Nem vagytok viccesek."

Szerintem meg de. :-)

2018. jan. 28. 01:55
 16/30 A kérdező kommentje:
Szerintem meg nem óvodás h betelefonált a nagyfônöknek. Jó, ha tudja mi zajlik.Pénzügyes vagyok a cégnél.Elég bizalmi állásom van. Nem akartuk hogy más módon derüljön ki. Ennyi!
2018. jan. 28. 09:37
 17/30 anonim ***** válasza:
Érdekes történet.De én is amellett vagyok, hogy ha már a férjed is megcsalt, rossz a házasságod,adj egy esélyt Tibinek, próbáld meg, és vágj bele.Mit veszíthetsz,úgyis rossz házasságban élsz.
2018. jan. 28. 09:53
 18/30 anonim ***** válasza:
10%

7-es válaszoló vagyok. Nem tudom miért lep meg az a véleményem,hogy tisztáznotok kellett volna az elején mit szeretnétek?!

Annyira bölcsen előadod,hogy Te a gyerekedre való tekintettel vagy a férjeddel.

Ahogy Te ezt az egész helyzetet rendezed pont nem arra utal,hogy szemelőtt tartod Őt.

Olvasd vissza magad.

Még független emberek is tisztázzák általában a kapcsolat elején,hogy mit szeretnének, van, aki komoly kapcsolatot, van, aki nem akarja magát elkötelezni egyenlőre, és persze van,hogy ez mégsem így alakul.

De férjes nő létedre természetes LENNE,hogy nem úgy mész bele egy független pasival bármibe is,hogy ne beszélj arról, milyen is a háttered.

Azért nem ítéllek el,hogy félreléptél, azért viszont igen,ahogy ezt a helyzetet kezeld.

A férjed még ha félrelépett is, de kezdeményezte,hogy beszéljetek a problémáitokról,amire Te képtelen voltál. mi az,hogy nem bírtad Vele?Ez csak kifogás.Egyszerűen azt akarod,hogy majd a sors megoldja ezt a kérdést helyetted.

Ne gondold magad olyan okosnak mint ahogy itt feltünteted. mindenkit lehurrogsz,akkor minek teszel fel kérdést?Oldd meg magad a sorsod!

2018. jan. 28. 09:54
 19/30 anonim ***** válasza:
100%

A főnököddel egyébként Neked volna közölni a kapcsolatotokat nem Tibinek, bár szerintem nem ebben a stádiumában.

Az,hogy pénzügyes vagy,ebben a helyzetben nem jelent semmit. Bármi lehetnél, ez a magánéleted, kivéve akkor van jelentősége ha esetleg annyira összekuszálja az életedet ez a helyzet,hogy nem tudod ellátni az igencsak felelősségteljes feladatodat.

2018. jan. 28. 10:01
 20/30 anonim ***** válasza:
100%

#16 én is voltam már pénzügyi igazgató, akkor se tartozik a cégre a szerelmi életem.

Szóval továbbra is agressziónak tartom Tibi lépését.

2018. jan. 28. 10:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!