Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Fiúk ti mit csinálnátok ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ti mit csinálnátok ha látnátok, hogy a barátnőtök megcsal?

Figyelt kérdés

Ti mit tennétek ha a barátnőtök megcsalna titeket és ennek szemtanúi lennétek. Most nem olyan vàlaszokra vagyok kíváncsi,hogy "kidobnám" "kidobnám a ruháit" hanem ennél kicsit hosszabban és olyan vàlaszokra lennék kíváncsi amiknek lenne köze a valósághoz,de sokkal inkább eltudnátok képzelni,hogy egy olyan durva helyzetben miként reagálnátok? Légyszi NŐK most erre ne válaszoljatok,mert a férfiakhoz szólt a kérdésem. Köszi nektek.

A szituáció a következő. Amikor haza mész látod,hogy idegen férfi a barátnődön fekszik és már mindketten félmeztelenek csókolóznak,simogatják egymást.

2018. jan. 23. 21:08
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Mivel egyszer átéltem ilyen szituációt azért tapasztalatból mondom, hogy először mérges voltam, utána meg elkeseredett, vagy fél év eltelt mire újra bízni tudtam egy nőben. Közös albérletbe laktunk az exemmel és a megbeszéltnél előbb jöttem haza egy vidéki útról és a párom az ágyban pucéran nézte a TV-t miközben a másik srác már zuhanyzás után öltözködött.

Nem csináltam balhét, mivel én költöztem az exemhez vettem a sátorfámat és odébbálltam, azóta sem beszéltünk egymással.

Soha nem voltam féltékeny típus, ha a partnerem úgy dönt, hogy másnál keresi a boldogságot nem tartom vissza, semmi értelmét nem látom. De nálam nincs is visszaút, volt olyan partnerem, aki 3 év után hagyott ott egy munkahelyi kalandért és miután megszívatták nagyon megbánta a tettét, de elkergettem a búsba.

41F

2018. jan. 25. 00:09
 22/22 anonim válasza:
Engem 2. Év után csaltak meg mi is ebben a tervezgetos fázisba voltunk. És egy szem villanás alatt történt az egész. De nincs semmi baj haver ilyen nőkért nem kar már ha mennyibe Nő mert erre csak R szó illik. Motorozz egy nagyot azt szoktam és ad at magad a sebességnek és majd jön az új szerelmem! 19/F
2018. febr. 22. 02:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!