Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti mit csinálnátok ha látnátok, hogy a barátnőtök megcsal?
Ti mit tennétek ha a barátnőtök megcsalna titeket és ennek szemtanúi lennétek. Most nem olyan vàlaszokra vagyok kíváncsi,hogy "kidobnám" "kidobnám a ruháit" hanem ennél kicsit hosszabban és olyan vàlaszokra lennék kíváncsi amiknek lenne köze a valósághoz,de sokkal inkább eltudnátok képzelni,hogy egy olyan durva helyzetben miként reagálnátok? Légyszi NŐK most erre ne válaszoljatok,mert a férfiakhoz szólt a kérdésem. Köszi nektek.
A szituáció a következő. Amikor haza mész látod,hogy idegen férfi a barátnődön fekszik és már mindketten félmeztelenek csókolóznak,simogatják egymást.
Úgy látom,hogy ha valaki itt egy kis erőszakot is alkalmazna,akkor azt lepontozzák .Gondoljanak bele a felindultságban egy pofot lekeverőket lepontozók,hogy ma is a világ nagy részén még mindig halálbüntetéssel is sújtható a megcsalás és a családtagoknak kell elvégezni.Tudom,hogy az erőszak nem megoldás semmire,de hol áll egy pofon a halálrakövezéstől.
Én ha rajtakapnám őket akkor videó felvételt készítenék és ezt feltenném a netre nagy ívben lesz.rva a személyiségi jogaikat.
Mérhetetlenül csalódott lennék és rendkívül szégyellném magam, hogy egy olyan lánnyal vagyok együtt, akinek nincs annyi esze, hogy úgy intézze, hogy ne derüljön ki. Úgyhogy azt csinálnám, hogy szomorú lennék.
Ezt a bánatomat valószínűleg megosztanám a két jelenlévővel. Utána, vagy inkább közben, a vérmérsékletemet ismerve behúznék egyet a srácnak, és válogatott káromkodások közepette közölném szívem hölgyével, hogy nem tartok igényt a további kapcsolatra.
Ugyanmár, hülyülök. Örülnék, mint majom a farkának, mert az azt jelenti, hogy van barátnőm :D
Higgadtan megvárnám mig befejezik, megkínálnám kávéval a tagot, mert kell az energia az újdonsült nője cuccainak kipakolásához. Az exemnek adnék egy pohár roset búcsúzásképpen es kijelentenem hogy a gyerekek nálam maradnak, hétvégén megnézheti őket. Másnap válókereset, miegymás.
36f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!