Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalhatják azt akit igazán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalhatják azt akit igazán szeretnek?

Figyelt kérdés

A feleségem az évek során többször is lebukott, hogy megcsalt, majdnem mindig magától vallotta be. Volt, hogy összepakolta már a cuccait is, hogy “megkönnyítse” a döntésem és éltünk is külön egy darabig. De nem ment mert igazából nagyon szeretem. És valóban annyira jól megvagyunk, minden olyan szép lenne. Régen próbáltam kitalállni vajon miért csinálta, vagy én mit csinálltam rosszul, ő azzal védekezett, hogy szerinte nimfomán és már nem bírta, de szeret engem. Volt, hogy könyörgött, hogy bocsássak meg, de mint említettem össze is pakolt már, nem akarta ezt csinálni velem.

Nagyon szeretem és úgy érzem ő is engem, minden erre utal. Sajnos előttem is megcsalta az exeit. Az anyja is ilyen... A mai napig más más pasit fog, szerintem innen vette a “jó” példát. Amikor megszülettek a gyerekek minden rendben volt évekig (igen az enyémek...), majd tavaly előtt megint megtette... Ráadásul egy fiatal sráccal. Akkor is úgy volt, hogy válunk de abbamaradt a folyamat mert kibékültünk. Megígérte, hogy többé nem teszi meg, és hittem neki, most viszont megint gyanakszom... Még nem vagyok biztos benne de sejtem, és kegyetlenül fáj. Azt hittem komolyan megváltozott, hogy most tényleg más lesz. Annyira szeretem, és el sem tudom képzelni nélküle az életemet. Sosem veszekszünk, mindenben számíthatok rá, pörgős és ambiciózus ugyanakkor folyton bújik otthon és gondoskodik mindenkiről. Tökéletes nő volna ha...Én végig hűséges voltam hozzá, ezek után sem tudnám megtenni. Szerintem a szexuális életünk is rendben van, a mosolyszünetes időszakokat leszámítva, szinte minden nap csináltuk az elmúlt xx évben. A mai napig bókolok, dícsérgetem, kívánom, sosem bántottam semmivel. Ő sem engem, ezen kívül. Ezért nem értem. Ha szeret, hogy teheti?

2018. jan. 12. 19:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Egy jó pszichomókus nem ártana neki.
2018. jan. 12. 23:57
 12/14 anonim ***** válasza:
Én ahhoz tartom magam ,hogy " kétszer ugyan abba a szarba nem lépünk" én is voltam hasonló szituban ,még csak eszembe sem jutott, hogy visszanézzek.. :S Nagyon rossz dolog, megértem, ha kivagy miatta, de ez már csak ilyen :)
2018. jan. 13. 04:07
 13/14 anonim ***** válasza:
A feleséged egy k€rva.
2018. jan. 13. 19:36
 14/14 anonim ***** válasza:
Hát, van akinek egy megcsalás is eleg a váláshoz, neked úgy látszik, több sem. És a leírásod alapján, nem számíthatsz változásra. Ha ennek ellenére sem vagy képes élni nélküle, fogd fel úgy, mint egy "nyitott házasságot" és ha úgy adódik, te se fogd vissza magad. Minek?
2018. jan. 15. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!