Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ez nagy bűnnek számit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nagy bűnnek számit?

Figyelt kérdés

Párkapcsolatban vagyok 12 éve,szeretem a párom.

De a munkahelyemen van egy férfi akitől ki vagyok.

Meglátom és teljes sokk ér.

Tipikusan az a férfi aki mindent vinne* ha lehetne persze.

Ez miatt rossz érzéseim vannak...

/hozzáteszem a párkapcsolatomban volt egy két buktató,szakitás újrakezdés/

2018. jan. 5. 21:38
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Bűnnek nem. Bajnak igen.

Döntsd el, mit akarsz.

2018. jan. 5. 21:41
 2/7 anonim ***** válasza:
53%

Már az, hogy rendszeresen összefutsz egy olyan pasival (lényegtelen, hogy munkahelyen) akire azonnal még aznap lecserélnéd a párodat, ha csettintene?

Hát igen, felmerül akkor a kérdés, hogy miért vagy a pároddal. Nem is a szeretet itt a lényeg, hanem akkor legyen mersz kimondanod, hogy azért vagy vele mert éppen nincs jobb.

2018. jan. 5. 21:42
 3/7 A kérdező kommentje:

Nem azért vagyok vele mert nincs jobb.szeretem,ha nem szeretném nem lennék vele mint ahogy korábban nem is maradtunk együtt.

Bennem valami eltört,egyszer megcsalt szétmentünk.

De elszakadni nem tudtunk egymástól másfél év alatt sem.

2018. jan. 5. 21:46
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha nem szeretném nem lennék vele... Bennem valami eltört, nem tudunk elszakadni egymástól. Akkor mégse szereted csak megszokás. Saját magadnak is hazudsz. Próbáljátok meg egy ideig külön, hogy tudd eldönteni mit is érzel, mit is akarsz valólyában, mert így tuti nem fog menni
2018. jan. 5. 21:51
 5/7 A kérdező kommentje:

Másfél évig külön voltunk,amire mindenki rá ment ő a gyerekek én.

De elszakadni nem tudtam 100% an tőle mert lihegett a nyakamba folyton hogy béküljünk.

2018. jan. 5. 21:53
 6/7 anonim ***** válasza:
Anyagi kényszerből vagy vele?
2018. jan. 6. 23:12
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem.
2018. jan. 7. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!