Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szakítottatok volna?
Ahol becsapnak vagy átvernek ott csalódni fogok. Ha esélyt adnék az azért lenne, mert túlzottan szeretem és nehéz elengednem nagyobb a döbbenet, mint a fájdalom még... ideig óráig.
Idővel megszilárdulna a döntés és útját adnám a legénynek. (Ahogy ez meg is történt egyszer) :)
"Szex nem volt csak csók+megujjazta."
jesszus, mennyi ostoba van!
szerinted, kérdező, a megujjazás az mi a fene, ha nem szex?????
milyen a te szexuális kultúrád, milyen a tudásod a szexről, ha megujjazásra azt mondod, hogy az nem szex????
az petting, az szex (nemcsak a péniszdugás szex, másrészt az ujjaival megdugta!).
a pasig keze egy másik nő pinájába vájkált, de igazad van, az nem suzex.
és igazad van, ez nem olyan "durva", ki kell írni a gyakorira, hogy vajon megbocsáss-e.
ha neked ez ezek után nem egyértelmű, hogy rohadtul meg lettél csalva, átverve, megalázva, és a pasid egy másik nővel szexelt, akkor bakker megérdemled, ami történt, mert tök ostoba vagy!
Én rögtön szakítanék, alapból a megcsalás miatt, a másik dolog, hogy ez így még megalázóbb, hogy 1 éven keresztül a szemedbe tudott nézni anélkül, hogy elmondta volna ?!
Nekem amikor egy volt barátom fizetős nőknek írogatott, véletlenül nagyon hamar kiderült, azonnal szakítottam vele. Persze könyörgött, letérdelt előttem, sírt, stb., de nem hatott meg, nagyobb volt az önbecsülésem annál, hogy megbocsássak neki.
Azóta évek teltek el, már 2 gyereke, felesége van, de ugyanazt csinálja, sőt csalja is az amúgy nagyon szép és normális feleségét..
Szóval akibe ez benne van, az nem változik. Ez egy döntés, gerincesség kérdése.
Sose bántam meg, hogy nem bocsátottam meg neki.
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!