Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti is szakítottatok volna?
A barátom azzal állt elő, hogy szeretne hármasban lenni velem és egy barátnőjével. Én azonnal szakítottam vele. Alapjában véve én egy monogám típus vagyok.
Úgy gondoltam, hogy ha behozna a kapcsolatunkba még egy lányt, azt csak úgy tudná behozni, ha már volt vele szexkapcsolata. Erről én nem tudok, tehát ez csak titokban, az én hátam mögött lehetett, mert azt a lányt csak 2 hónapja ismeri. Nem hiszem, hogy valaki csak úgy belemenne egy ilyenbe, ha előtte nem volt vele.
Én minden esetre szakítottam vele. nem az én stílusom a közösködés.
miért is kellett volna nekik már kufircolniuk? attól, hogy neked ez nem fér bele a világnézetedbe, más nő/lány még lehet, hogy van ennyire bevállalós, hogy beszállnak harmadiknak. szóval ebből az okból szerintem nem kellett volna szakítani. a másikból, hogy nem akarsz osztozni...valószínű eltér a (volt) barátoddal a szexuális kultúrátok egymással, így talán nem is baj, hogy szétmentetek.
24L
szerintem én sem szakítottam volna ennyiért. én is monogám fajta vagyok, soha, SOHA nem mennék bele ilyenbe (mármint, ha kapcsolatban vagyok, kapcsolaton kívül meg két pasival azért simán bevállalnám, kövezzetek meg érte). A barátom viszont felhozta az ötletet. Oké, nem nevezett meg egy lányt sem, akit behozna mellénk, meg felajánlotta, hogy ha nekem örömet okoz, bevállalja a két pasi+én felállást is, de még erre is nemet mondtam (holott írtam, azért azt szívesen kipróbálnám). Nem szakítottam vele, bár némi veszekedésünk azért volt a témával kapcsolatban.
Szerintem nem törvényszerű, hogy le is feküdtek már, de ezek után lehet, hogy már megtörtént (vagy majd fog nemsokára). Azért, az okosabb lett volna, ha előtte megbeszéled vele a dolgot, szerintem. De végülis, ha ennyi elég volt a szakításhoz, akkor lehet, nem is volt olyan nagy durranás a kapcsolat, és így nem is kár érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!