Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek meghivjam a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek meghivjam a szeretom a ket unnep kozotti napokra hozzam?

Figyelt kérdés

Mielott lealaznak ... Nyitott kapcsolatban elunk a ferjem a gyerekkel videkre utazik egy hetre rokon latogatasra.

Meg nem volt nalam soha a ferfi alt nala talakozunk.

Nekem kenyelmesebb lenne itthon par napot egyutt tolteni de bizonytalan vagyok ebben.

Ferfiak ti hasonlo helyzetben orulnetek a meghivasnak?

2017. dec. 25. 08:13
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
82%
Ha a nyitott kapcsolatba a férjednek belefér, hogy a közös ágyatokban egy másik férfi döngeti a feleségét, akkor miért ne? Fordított esetben neked beleférne?
2017. dec. 25. 08:19
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
A felesége elengedné?
2017. dec. 25. 08:59
 3/14 A kérdező kommentje:

A nyitott kapcsolat lenyege h legalisan szexelhetsz massal ...

Miert zavarna ha a ferjem is elne ezzel a lehetoseggel

2017. dec. 25. 09:33
 4/14 anonim ***** válasza:
88%
Nyitott kapcsolatban élni egy dolog, a családi otthonban csinálni, ahol a gyerekeim élnek pedig egy másik. Téged egy kicsit sem zavarna, hogy abban a lakásban vagytok, ahol a családod él? Hogy abban az ágyban csinálod, ahol a férjed fekszik és ott esztek, ahol a gyerekeid szoktak? Miért alkottok családot, ha szó szerint SEMMIT nem jelent neked?
2017. dec. 25. 09:48
 5/14 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem csatlakozz a csaladodhoz es rajuk koncentralj.
2017. dec. 25. 10:39
 6/14 A kérdező kommentje:

Sajnos nem tehetem meg h csatlakozom... Ezt nem fejtem ki leven nem a kerdeshez tartozik

Amugy nem, leven nem egyszer volt mar "idegen" a kozos agyban :-) pl parcsere alkalmaval...

Akkor egyutt is reggeliztunk

2017. dec. 25. 11:14
 7/14 anonim ***** válasza:
96%
Hát nem tudom, szerintem van egy határ, amit nem lenne szabad átlépni, még ha nyitott kapcsolatról is van szó.
2017. dec. 25. 13:04
 8/14 anonim ***** válasza:
95%

Akkor neked nem családod van hanem lakótársad.

Csak ezt nem értem ha nektek ilyen sok minden belefér mert pont lesz.jatok az egymás és önmagatok felé is a szépérzéket, tartást akkor minek is van értelme itt kérdezned meg?

2017. dec. 25. 14:12
 9/14 anonim ***** válasza:
71%
Én örülnék neki. Sőt volt is már ilyen. Kulturáltan és profin kell szervezni
2017. dec. 25. 17:23
 10/14 anonim ***** válasza:
94%

Én úgy tudom, hogy a nyitott kapcsolatban élők a legrosszabb dolognak tartják az állandó partnert. Pont amiatt, hogy akkor az egyik fél lapátra lesz téve.

Erre te meghívnád az otthonodba.

Ha én így élnék a feleségemmel, itt lenne az a pont ahol kiraknám.

Az, hogy mással is vagy egy dolog, de haza vinni az otthonba.

2017. dec. 25. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!