Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek meghivjam a szeretom a ket unnep kozotti napokra hozzam?
Mielott lealaznak ... Nyitott kapcsolatban elunk a ferjem a gyerekkel videkre utazik egy hetre rokon latogatasra.
Meg nem volt nalam soha a ferfi alt nala talakozunk.
Nekem kenyelmesebb lenne itthon par napot egyutt tolteni de bizonytalan vagyok ebben.
Ferfiak ti hasonlo helyzetben orulnetek a meghivasnak?
A nyitott kapcsolat lenyege h legalisan szexelhetsz massal ...
Miert zavarna ha a ferjem is elne ezzel a lehetoseggel
Sajnos nem tehetem meg h csatlakozom... Ezt nem fejtem ki leven nem a kerdeshez tartozik
Amugy nem, leven nem egyszer volt mar "idegen" a kozos agyban :-) pl parcsere alkalmaval...
Akkor egyutt is reggeliztunk
Akkor neked nem családod van hanem lakótársad.
Csak ezt nem értem ha nektek ilyen sok minden belefér mert pont lesz.jatok az egymás és önmagatok felé is a szépérzéket, tartást akkor minek is van értelme itt kérdezned meg?
Én úgy tudom, hogy a nyitott kapcsolatban élők a legrosszabb dolognak tartják az állandó partnert. Pont amiatt, hogy akkor az egyik fél lapátra lesz téve.
Erre te meghívnád az otthonodba.
Ha én így élnék a feleségemmel, itt lenne az a pont ahol kiraknám.
Az, hogy mással is vagy egy dolog, de haza vinni az otthonba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!