Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy a feleséget kezdem sajnálni? Mi a fontosabb az én boldogságom, vagy másé?
Figyelt kérdés
Ilyen típusú pasit akarok,akivel egy hullámhosszon vagyunk,nincs veszekedés,tökéletes a szex,érzelmileg ugyanazt tudjuk nyújtani.Rajtam múlik,bár eddig soha nem mondtam hagyja ott a feleségét,de ha mondanám,akkor ez történne.Valahol sajnálom a nőt,mert régóta együtt vannak,de van bennem egy olyasmi is,hogy miért nem adja meg érzelmileg azt,ami ennek a pasinak hiányzik,miért nem törekszik a kapcsolat javítására,mert akkor nem tartanának itt.A birtoklási vágy benne van,miszerint lépjek ki a képből,de nem javít a dolgokon.Ha meg így van,miért érezzem bűnösnek magam,ha mi meg tök jól kijövünk.És ez dilemma részemről.Van jogom elvenni tőle ezt a férfit,vagy ha el is veszem,lehetünk mi boldogok egyáltalán ? Ezer ember elválik,tönkre mennek kapcsolatok,csak nem mindegy milyen ára van saját boldogságunknak.2017. dec. 24. 11:52
11/11 anonim válasza:
Imádom ezeket a naív nőket, ennyit hülyeséget, hogy lehet megkajálni?
Egy férfi ha rossz valami, megjavítja, ha nem sikerül otthagyja.
A nő nyilván főz rá, mos, és kényelmet jelent, megvan a megszokás, nincs idegeskedés. Ha annyira rossz lenne elválna.
Te meg kajálod, amit mond.
Ezernél is több ilyen történet van fent itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!