Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Munkahelyi flört viszonnyá alakult, mi tévő legyek?
Az, hogy van vonzalom emberek között, volt is, lesz is.
Dolog egyik részét már megtanultad kezelni hiszen léptél, valtoztattál az eleteden. Lezartad a rossz kapcsolatot.
Igen, nehéz ott hagybi egy ilyen kecsegtető nőt, vonzó, férfi vagy mellette, dögös de, :-) Ő nem vállalja a felelősséget a tetteiért. Megbeszélte a pasijával, hogy veled kavar? Ő a biztosra akar menni, avval a pasival lenni akivel neki a legkönnyebb. Szerintem ezt vedd észre és kezdj egy olyan nővel aki felnőtt.
Nos, én a másik oldalról írnék, nő vagyok, és hasonló szituba keveredtem, bár még semmi nem történt (és nem is fog!) csak az a mérhetetlen vonzódás van, de az már elviselhetetlen. Csetelés, a munkahelyi napi 10 perces beszélgetések, és első perctől kezdve hihetetlenül magával rántott.
Én 32 éves vagyok, a férfi 37. Ő egyedülálló, én házas, gyerekkel, már több, mint 10 éve. Soha nem csaltam meg!
És folyamatosan udvarol, én próbálom nem biztatni, de a langyos pocsolya házasságomban már régen nem éreztem magam ennyire nőnek, csak egy szakácsnak, bejárónőnek, és rongynak, amibe időnként bele lehet rúgni. Tudom, mennyire hülye vagyok, de gyáva vagyok bármit is tenni.
És egyszerűen boldoggá tesz, amit a férjemtől nem kapok meg, azt ettől a férfitől hatványozottan. (kivéve a szexet, mert az is szarul működik otthon)
Szóval nem egyszerű ez a helyzet egyik részről sem.
Egyértelműen nehéz.
Ennek az egésznek az az egyik tanulsága, hogy észre vetted, hogy a jelenlegi kapcsolatod rossz.
A masik, hogy ha megtanulod renbde rakni a dolgokat. Mert mindegyik kapcsolatba szükséges munkát tenni. Ha megtanulod rendbe tenni a kapcsolatot akkor utána már érdemes valtanit (persze ha szükséges) hiszen meglett a képességed arra, hogy munkát tegyél bele.
Azt írja: Balfékkel van a csaj.
Mert te mi vagy? Miért cserélné le a megszokott balféket egy másik, talán még nagyobb balfékre.
Egyébként ha neked ilyen nő kell akkor kívánom, hogy jöjjetek össze és csaljon összevissza. Mert azt csinálná. Ugye tudod? Mondjuk amilyen béna vagy arra rejszolnál, hogy a drága párodat épp más qrja. Szerencsétlen bagázs.
Elhanyagolt klasszicista. :D Te meg puncifüggő csótány. :D
Nem tudsz senkit összehozni ezért ragaszkodsz egy értéktelen hulladékért. Nem nevezem az ilyet nőnek. Bár téged sem férfinak. Egy igazi férfi van olyan tökös, hogy nem vár a sorára. :D Mert itt ugyebár sorrend van. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!