Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Munkahelyi flört viszonnyá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Munkahelyi flört viszonnyá alakult, mi tévő legyek?

Figyelt kérdés
Szoasztok! Elég szar helyzetben vagyok, sőt tudom, hogy én is egy szar alak vagyok meg a kolléganőm is, így kezdeném a sztorit. 23F vagyok, ő 28N, egy helyen végzünk szellemi munkát egy éve, mikor először idejöttem is éreztünk valami vibrálást egymás között a levegőbe, de mivel mind a kettőnknek csak “szüneteltett” kapcsolata volt és megjavulni látsztottak a dolgok így elengedtük az egészet. A jelenlegi szitu kb. 2,5 hónapja tart és eléggé erdurvult a helyzet, ugyanis elkezdtünk flörtölni, amiből elöször csak egy baráti puszi lett, mail chat, aztán csók, messengeren üzenetek egész nap, egyre vadabb csókolózàsok lebukás veszélyes helyen, aztán rendesen olyan dolgokról beszéltünk mennyire jót sz__elnénk már és ez is igazából megtörtént majdnem, az idő híján egy nyalás/sz__ás történt. És most van a ràeső hétvége. Kicsit összezavarva érzem magam egyszerre nagyon jól és nagyon szarul. Ugyanis mind a kettőnknek több éves párkapcsolata van, én amikor ez az egész elkezdődött rá egy hónapra kilèptem az amúgyis megszokássá vált és rossz kapcsolatomból, ő viszont jelenleg is együtt van a csávójával és itt jön az, hogy miért ilyen szar ez a helyzet. Nagyon sokszor átbeszéltük, hogy pont emiatt abbahagyjuk, de mindig csak durvább lett. Elmondása szerint a csávót szereti, jövőre akar elköteleződni és akár családoalapítani, viszont a csávó egy éve sem volt erte vevő elvileg ezért voltak összeveszve, egyszerűen megszokás náluk az egész, múltkor mikor beszéltünk ilyen témáról (mert sajnos erről is sokat beszélünk) azt mondta talán csak fél kilèpni ebből az egészből, de amúgy nagyon jó minden csak nem boldog, nem èrzi magát mellette nőnek, igazából pont mint az én kapcsolatom amiből alig mertem kilépni és ez adott energiát. Na most mivel ha nem vagyok a közelébe vagy kicsit nem figyelek rá szomorú, folyton írja hogy mennyire imád, hogy kíván és mikor ha csak egy puszit is adok bizsereg mindene én egyszerre érzem magam királynak és egy utolsó senkiházinak mert úgy gondoltam eddig, hogy soha nem lőnék házi nyúlra... és itt vagyok ebben a helyzetben. Kilépni nem tudok ebből, mert nem bírjuk egymás nélkül (próbáltam), tanácstalan vagyok. Nem fogom választás elé állítani, egy értelmes nőnek tartom és nem hiszem, hogy egy családalapításba meg közös házvásárlásba belemenne, de nyilvàn nem mondhatom azt egy negyed éves viszonyra hogy én akarok lenni ez a személy mellette. Szerintem nem sok kell a szerelemhez és tanácstalan vagyok. Nem az olvasóktól várom a megváltást, se a kritikát (bár azt biztos kapok, jogosan), leginkább az érdekelne hogy külsősként ezt ki hogy látja, volt-e már valaki ilyen helyzetben, meddig lehet ezt húzni? Összejàrunk munka után, előtt? Annyira nem tudom most ezt így elképzelni... és tényleg egyszerre érzem úgy, hogy ez az ember a zsánerem, annyira mindenben passzolunk és talàn éppen ezért foglalt, még ha egy balfék is a párja, van neki... ezért kicsit undorodom is magamtól amikor ezt végig gondolom, ezért is írtam talán ide.

2017. dec. 17. 17:27
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%

Szerelmes férfiak rosszabbak néha mint a nők. Pláne mikor a masik oldalon egy 16 éves agyi szintjén élő emberke áll.

Azért nem csak ennyit akar, mert fél egyedül lenni, mert kapcsolatfüggő, és kell valami, amivel átcsünghet egyik farokrol a másikra. Ha veled akarna lenni, akkor pont ugyanazt tenne, amit te. De ő nem tette, mert nem akarja, csak fél ismételten.

2017. dec. 17. 17:50
 12/33 A kérdező kommentje:
11-es... nem értem, ellentmondás van az utolsó mondataid között, ugyan azt akarja mint én, de mégsem mert fél? Konkrétan ezt a részét nem értem
2017. dec. 17. 17:53
 13/33 anonim ***** válasza:
100%

És akkor most tőlünk kérsz engedélyt ahhoz, hogy megdughasd?

Írogatod itt, hogy te mekkora casanova vagy, hogy belé vagy esve, aztán meg leírod, hogy meg akarod dugni.

Próbálsz itt valamiféle felmentést találni abban, hogy te mennyire szarul érzed magadat ami már önmagában hazugság.

Dehogy érzed te magad szarul, csak akarsz magadról egy képet láttatni a világgal, hogy te valójában a végletekig erkölcsös ember vagy és a kínok kínját élted át amikor rácuppant a kukidra.

Lehet, hogy valahol tényleg igazad van és egymáshoz valóak vagytok.

De legalább annyira korrekt voltál, hogy egy ilyen után kiléptél a kapcsolatodból.

2017. dec. 17. 17:54
 14/33 A kérdező kommentje:
Nem dicséretre/engedélyre várom. Erről semelyik haveromnak nem meséltem még, mivel nem vagyok rá büszke. Egyszerűen csak nem tudom mi lesz ebből és ez zavar. Az is zavar, hogy nem tudok ennek az egésznek megálljt parancsolni. Sodródom az árral és igen közben nagyon jól esik, nyilván nem mártírkodás miatt mondom, hogy közben szarul is esik. Kíváncsi vagyok az embereknek a véleményére bármennyire is nem szoktam rá adni. Holnap megint kezdődik a dolog és nem tudom mi lesz, kicsit én is félek úgy gondolom és ezért írtam mindezt ki magamból mert besokalltam. Nem várok a válaszoktól változást, hátha találok olyat akk volt hasonló szituban...
2017. dec. 17. 18:06
 15/33 anonim ***** válasza:
90%

Akkor nem is értem mi a gondod?

Elkezdetek vonzódni egymáshoz amiből szituációk kerekedtek.

Te rájöttél, hogy amiben vagy kapcsolat, az már kihűlt, kiléptél. Hogy most mennyire reménykedtél abba, hogy a másik fél is ezt teszi azt nem tudom, de mellékes is.

Te gondolom nem kényszerítetted, hogy csalja meg veled a párját, az ő döntése volt, megtörtént.

Majd alakul, ahogy alakul, amúgy egy olyan nőt, aki kapcsolatban van, leválasztani a párjáról nagyon nem egyszerű, még ha a nő pontosan tisztában is van vele, hogy megette a fene az egészet, sőt csak ebben az esetben lehet egyáltalán elcsavarni a fejét, és onnantól kezdődik egy pár hónapos passió, aminek a vége vagy happy end vagy nem.

Természetesen meg kell ígérned mindent, mert hiába ücsörög egy nő egy halott, hideg hús hulla kapcsolatban, akkor sem fog kilépni belőle egy kósza menet kedvéért.

Ennyi tapasztalattal tudok szolgálni neked.

2017. dec. 17. 18:18
 16/33 A kérdező kommentje:
Talán a 15-ös az első olyan válasz amivel tudok mit kezdeni. Érdekes amit írtál... picit a tapasztalatodat ki tudod fejteni? A meg kell ígérnem mindent alatt mire gondolsz? Mármint sejtem... csak kíváncsi vagyok. Előre is köszönöm.
2017. dec. 17. 18:22
 17/33 anonim ***** válasza:
68%
Suba subához, guba gubához. Gratulálunk! Önök megnyerték egymást maguknak...
2017. dec. 17. 18:33
 18/33 anonim ***** válasza:
100%

Feltéve, ha nem csak szórakozik, akkor nem fogja a jelenlegi párját csak úgy lecserélni.

Sok nyűg ez, próbára vagy téve, hogy mennyire vagy elkötelezett az ügy mellett és ha már látja, érzi, hogy tényleg lecövekelnél mellette, ha már tudja, hogy a zsebében vagy, akkor kilép a kapcsolatából.

Ami engem ilyen szituációban zavart, az az, hogy annyira biztonsági játékosok ilyenkor a nők, hogy az egész parázs oda is veszik és már kontraproduktívvá válik az egész.

Mire sikerül eljutnod oda, hogy váltson, addigra már unod is az egészet, már nincs is meg az a nagy elán. Jönnek az ilyen hülyítős játszmák, hogy jaj, nem lépek ki a kapcsolatból de azért lepippantalak meg társai.

Persze ezt a nők szívesen magyarázzák meg maguknak, a maguk kis egyszerű logikájával, hogyha ennyit nem érek egy férfinak, akkor nem is éri meg váltani, persze ők azt nem látják, az agyuk nem képes azt feldolgozni, hogy egy szar kapcsolatnál, ahol már mindenkivel félrebaszol aki bizonyítja eltökéltségét, már minden jobb, még a magány is.

Nyilván vannak kivételek, csak velük még nem találkoztam.

2017. dec. 17. 18:47
 19/33 A kérdező kommentje:
Az az igazság, hogy talán szeretném is ezt, csak... nem tudom. Érdekes amit írsz. De úgy érzem sokkal jobban akarom, mint amennyire nem...
2017. dec. 17. 19:10
 20/33 anonim ***** válasza:
100%

Lehet két hónap múlva már ki is hűl az egész, te találsz egy másik csajt aztán az egész téma felejtősbe megy.

Én részedről inkább vágyat olvasok ki mint szerelmet.

Én biztos megmondanám a véleményemet neki, a helyedben, aztán kezdjen vele amit tud.

2017. dec. 17. 19:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!