Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Munkahelyi flört viszonnyá alakult, mi tévő legyek?
Szerelmes férfiak rosszabbak néha mint a nők. Pláne mikor a masik oldalon egy 16 éves agyi szintjén élő emberke áll.
Azért nem csak ennyit akar, mert fél egyedül lenni, mert kapcsolatfüggő, és kell valami, amivel átcsünghet egyik farokrol a másikra. Ha veled akarna lenni, akkor pont ugyanazt tenne, amit te. De ő nem tette, mert nem akarja, csak fél ismételten.
És akkor most tőlünk kérsz engedélyt ahhoz, hogy megdughasd?
Írogatod itt, hogy te mekkora casanova vagy, hogy belé vagy esve, aztán meg leírod, hogy meg akarod dugni.
Próbálsz itt valamiféle felmentést találni abban, hogy te mennyire szarul érzed magadat ami már önmagában hazugság.
Dehogy érzed te magad szarul, csak akarsz magadról egy képet láttatni a világgal, hogy te valójában a végletekig erkölcsös ember vagy és a kínok kínját élted át amikor rácuppant a kukidra.
Lehet, hogy valahol tényleg igazad van és egymáshoz valóak vagytok.
De legalább annyira korrekt voltál, hogy egy ilyen után kiléptél a kapcsolatodból.
Akkor nem is értem mi a gondod?
Elkezdetek vonzódni egymáshoz amiből szituációk kerekedtek.
Te rájöttél, hogy amiben vagy kapcsolat, az már kihűlt, kiléptél. Hogy most mennyire reménykedtél abba, hogy a másik fél is ezt teszi azt nem tudom, de mellékes is.
Te gondolom nem kényszerítetted, hogy csalja meg veled a párját, az ő döntése volt, megtörtént.
Majd alakul, ahogy alakul, amúgy egy olyan nőt, aki kapcsolatban van, leválasztani a párjáról nagyon nem egyszerű, még ha a nő pontosan tisztában is van vele, hogy megette a fene az egészet, sőt csak ebben az esetben lehet egyáltalán elcsavarni a fejét, és onnantól kezdődik egy pár hónapos passió, aminek a vége vagy happy end vagy nem.
Természetesen meg kell ígérned mindent, mert hiába ücsörög egy nő egy halott, hideg hús hulla kapcsolatban, akkor sem fog kilépni belőle egy kósza menet kedvéért.
Ennyi tapasztalattal tudok szolgálni neked.
Feltéve, ha nem csak szórakozik, akkor nem fogja a jelenlegi párját csak úgy lecserélni.
Sok nyűg ez, próbára vagy téve, hogy mennyire vagy elkötelezett az ügy mellett és ha már látja, érzi, hogy tényleg lecövekelnél mellette, ha már tudja, hogy a zsebében vagy, akkor kilép a kapcsolatából.
Ami engem ilyen szituációban zavart, az az, hogy annyira biztonsági játékosok ilyenkor a nők, hogy az egész parázs oda is veszik és már kontraproduktívvá válik az egész.
Mire sikerül eljutnod oda, hogy váltson, addigra már unod is az egészet, már nincs is meg az a nagy elán. Jönnek az ilyen hülyítős játszmák, hogy jaj, nem lépek ki a kapcsolatból de azért lepippantalak meg társai.
Persze ezt a nők szívesen magyarázzák meg maguknak, a maguk kis egyszerű logikájával, hogyha ennyit nem érek egy férfinak, akkor nem is éri meg váltani, persze ők azt nem látják, az agyuk nem képes azt feldolgozni, hogy egy szar kapcsolatnál, ahol már mindenkivel félrebaszol aki bizonyítja eltökéltségét, már minden jobb, még a magány is.
Nyilván vannak kivételek, csak velük még nem találkoztam.
Lehet két hónap múlva már ki is hűl az egész, te találsz egy másik csajt aztán az egész téma felejtősbe megy.
Én részedről inkább vágyat olvasok ki mint szerelmet.
Én biztos megmondanám a véleményemet neki, a helyedben, aztán kezdjen vele amit tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!