Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan oldjam meg? (többi lenn).

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan oldjam meg? (többi lenn).

Figyelt kérdés
Van egy lány a munkahelyemen. Nem sokkal ezelőttig szerelmes voltam belé, de én őt nem érdeklem, mint pasi. Ugyanakkor napi rendszerességgel, sőt gyakrabban jön, hogy beszélgessünk, kávészünetet tartsunk stb. A baj csak az, h én nem akarok ilyen munkahelyi haver lenni, de megbántani sem akarom. Több megoldást látok: 1. Radikális - elküldöm a p'ba (ezt nyilván nem fogom megtenni). 2. Folyamatosan nemet mondok, és egy idő után lekoccol. 3. Elmondom neki, h bár már nem tetszik, nem tudok fesztelenül vele mozogni.

2015. márc. 4. 13:18
 1/4 A kérdező kommentje:
További ötletek?
2015. márc. 4. 13:19
 2/4 anonim ***** válasza:

Én az őszinteség híve vagyok, akkor van a legkevesebb félreértés, és ebből adódó bonyodalom. Szóval a 3. változatra szavaznék. Azért gondolod végig:

- miért is nem tudsz vele "fesztelenül mozogni"? Kétlem, hogy azért mert "már nem tetszik". Ha tényleg nem tetszene, akkor nem lenne gondod.

- mi lenne a kívánatos cél? Hogy ne kávézzon, beszélgessen veled többet? Biztos jó kerülni egymást egy közös munkahelyen?

2015. márc. 4. 13:57
 3/4 anonim ***** válasza:
Ugyanebben a cipőben járok én is. Mivel időm van, nem adtam fel, 3 éve küzdök :) Amúgy jó barátok vagyunk nagyon, de nem tekint rám férfiként. Majd fog. Vagy nem. Eszembe sem jutott, hogy elküldjem, mert nem akar alám feküdni. Jó társaság, őszinte, okos, humoros. Persze szeretőnek jobb lenne.
2015. márc. 4. 14:02
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem jó kerülni egymást, de idegesít, h havernak tekint(na jó, valljuk be, még mindig nem hagy hidegen). Plusz mostanában folyton az új kapcsolatáról mesél.
2015. márc. 4. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!