Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Telefon dugdosás?!
Figyelt kérdés
Mióta megismertem a párom 2 telefonja van . Mind a ket szamat tudom (az egyik céges )a céges mindig nála van az nem okos telefon. A másiknak tudom a jelszavat de sosem talalom mindig a kocsiban hagyja stb. Azon szokott viberezni . Elvileg csak velem . De sokszor látom h elérheto akkor is amikor nem velem beszel . Tegnapelott rákerdeztem kivel beszelget . Amikor meg akarta mutatni hirtelen lefagyott, lemerult a telefon . ?! Majd ra fel orara bekapcsolta es mutatta h" latod csak veled beszelek ".
Letezne hogy addig ki ugyeskedte a sim kartyat(a hetvegen nem is volt elerheto a vibere) es torolte a beszelgetest ?! Hogy beszeljem ezt meg vele ? :( ma is szova tettem h jol eldugta megint . De aztmondja csak kombinalok .
#telefon #dugdosas
2017. dec. 11. 09:35
11/13 anonim válasza:
Ha a csajom nagyon erőszakoskodna a telefonommal, akkor kirúgnám. A telefonja az övé. Bíznod kell benne.
12/13 anonim válasza:
Volt hogy a párom is megkérdezte hogy pl mit csinàltam éjszaka mivel elérhető voltam viberen àllitàsa szerint. Volt olyan hogy felkeltem és megnéztem az időt vagy elfelejtettem kilépni a viberből miután beszéltem a parommal ugyanis fáradt voltam.De a viselkedêsem nem vàltozott az irànyàba. Am meg ha meg is csal nyugodt lehetsz hogy vmi rejteget és van pl màs app a telefonján amit ha hazaér elrejt vmeik mappsba pl snap chat vagy társkeresőn van fenn ahoz meg nem feltétlenül kell app.
13/13 anonim válasza:
Voltam hasonlo helyzetben a párom furin viselkedett egyidoben és megkérdeztem hogy kivel beszélgetett ö elmondta hogy kivel és kirakta az asztalra hogy nyugodtan megnézhetem de én inkabb erőt vettem magamon és nem n3ztem meg mert ezzel azt bizonyitottam hogy bizok benne .Tudom nem könnyű de sokszor sztem egy mély beszélgetés célravezetőbb minthogy folyton érezteted vele meg ugy viselkedel vele szemben mint aki nem bizik benne.Eleve vigyázz vele mert egyszer megunja és azt mondja hogy oké te nem bizol bennem és akàr mennyire is szeretjük egymást meg sok a közös emlék stb ha nem bizol bennem ennek igy semmi értelme .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!