Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Telefon dugdosás?!
Mióta megismertem a párom 2 telefonja van . Mind a ket szamat tudom (az egyik céges )a céges mindig nála van az nem okos telefon. A másiknak tudom a jelszavat de sosem talalom mindig a kocsiban hagyja stb. Azon szokott viberezni . Elvileg csak velem . De sokszor látom h elérheto akkor is amikor nem velem beszel . Tegnapelott rákerdeztem kivel beszelget . Amikor meg akarta mutatni hirtelen lefagyott, lemerult a telefon . ?! Majd ra fel orara bekapcsolta es mutatta h" latod csak veled beszelek ".
Letezne hogy addig ki ugyeskedte a sim kartyat(a hetvegen nem is volt elerheto a vibere) es torolte a beszelgetest ?! Hogy beszeljem ezt meg vele ? :( ma is szova tettem h jol eldugta megint . De aztmondja csak kombinalok .
Nagyon sajnálom. Ha megcsal, ha nem.
Sok erőt nektek.
Viberen akkor is elérhetőnek mutatja ha be van kapcsolva a wifi vagy a mobilnet és nézeget valamit a telefonon.
Egyébként bármi létezik...
Szerintem fura az égsz és jogosan agodsz ez így szokot kezdődni...
Nekem is csinált ilyen a barátnőm.....nem volt egy erős személyiség...:(
Szeretnék benne bìzni. Az elozo kapcsolatabol igy jott ki .
Ez egy nagy felelem nekem ,hogy velem is ez lesz . Lehet ezert latom benne a rosszat ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!