Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Telefon dugdosás?!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Telefon dugdosás?!

Figyelt kérdés

Mióta megismertem a párom 2 telefonja van . Mind a ket szamat tudom (az egyik céges )a céges mindig nála van az nem okos telefon. A másiknak tudom a jelszavat de sosem talalom mindig a kocsiban hagyja stb. Azon szokott viberezni . Elvileg csak velem . De sokszor látom h elérheto akkor is amikor nem velem beszel . Tegnapelott rákerdeztem kivel beszelget . Amikor meg akarta mutatni hirtelen lefagyott, lemerult a telefon . ?! Majd ra fel orara bekapcsolta es mutatta h" latod csak veled beszelek ".

Letezne hogy addig ki ugyeskedte a sim kartyat(a hetvegen nem is volt elerheto a vibere) es torolte a beszelgetest ?! Hogy beszeljem ezt meg vele ? :( ma is szova tettem h jol eldugta megint . De aztmondja csak kombinalok .

#telefon #dugdosas
2017. dec. 11. 09:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
63%
Hát ez tényleg elég hiszti szagú... Amúgy a Viberon akkor is elérhetővé válik valaki, ha a telefonban esetleg keres valamit. Miért kell mindjárt rosszra gondolni? Plusz picit nevetséges, h kérdőre vonod, h hol a telefonja, ami személyes tárgya. Nyugodj meg, a ti kapcsolatotok sem lesz hosszú életű.
2017. dec. 11. 09:40
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Itt már megtört a bizalom...
2017. dec. 11. 10:04
 3/13 anonim ***** válasza:
57%

Nagyon sajnálom. Ha megcsal, ha nem.

Sok erőt nektek.

2017. dec. 11. 10:15
 4/13 anonim ***** válasza:
66%

Viberen akkor is elérhetőnek mutatja ha be van kapcsolva a wifi vagy a mobilnet és nézeget valamit a telefonon.

Egyébként bármi létezik...

2017. dec. 11. 10:36
 5/13 anonim ***** válasza:
36%
Egy ilyen nőt mint te én is megcsalnék.
2017. dec. 11. 10:49
 6/13 A kérdező kommentje:
Nyilván voltak előzmények és gyanús dolgok amin azért szerintem más is elgondolkozna . De lehet en gondolom túl a dolgokat.
2017. dec. 11. 10:54
 7/13 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem fura az égsz és jogosan agodsz ez így szokot kezdődni...

Nekem is csinált ilyen a barátnőm.....nem volt egy erős személyiség...:(

2017. dec. 11. 11:05
 8/13 anonim ***** válasza:
48%
Kicsit sok a krimi
2017. dec. 11. 11:43
 9/13 anonim ***** válasza:
48%
Kérdező, ahogy írod, h volt előzménye, akkor ez azt jelenti, h nem is bízol benne. Akkor miért is vagy vele?
2017. dec. 11. 14:40
 10/13 A kérdező kommentje:

Szeretnék benne bìzni. Az elozo kapcsolatabol igy jott ki .

Ez egy nagy felelem nekem ,hogy velem is ez lesz . Lehet ezert latom benne a rosszat ....

2017. dec. 11. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!