Hogy szoktassam le erről a cicámat? (minél többen légyszi)
Cicámnak van 1 olyan szokása, h mindent eldugdos. De tényleg mindent mindenhová. Pl a nappaliban a kanapé és a fotelek alá,a mosogató mögé,az ágy alá,szóval mindenhová, ahova befér.
De az a baj h mindent amit megtud fogni azt eldugja.
Ma takarítottam a lakást és a kanapé alatt volt 7 kisebb játék,2 cukorka,1 nagyobb és 1 kisebb fadarab,1 gumidarab és 1 ilyen cuccos ami a púderekhez van, az a kis pamacs. Reggel meg a mosogató mellől(ami közel van a falhoz és a konyhapultokkal egy L alakú részt zár be és csak 1 kis rés van ott, a lényeg h én nem férek oda és nem is látom mi van ott) gurított ki 1 koktélparadicsomot...
Vagy pl a multkor ellopott 1 csontdarabot este (amit én nem vettem észre) és reggel a bevásárló táskámban volt...
Eleinte aranyos volt, de most már egyre idegesítőbb és egyre durvább dolgokat dugdos el az ég tudja h hová.
Valakinek tapasztalatok vagy tippek?
Hjaj ez aranyos:)) Nekem is van két rosszcsont. Sajna a macskát nem lehet idomítani. Önálló kis lények,kihívás velük élni nem olyan trenírozhatóak, mint a kutyák.
Az enyémek a gyufás dobozt és a tollakat imádják.
Egyet tudok tenni: nem hagyok elől apróságokat.
Van pár díszdobozom abban tárolgatom az apróbb dolgokat.
Jó, azért nem haragszom, ha eldugja a játékait, de nem szeretném, ha olyan helyre dugdosna el pl csontot vagy vmi (romlandó) kaját. :/
Mert a kanapé alatt ki tudom takarítani, de a mosogatónál azon a szűk kis helyen nem tudom megnézni, ahhoz szét kellene forgatni az egész konyhát.Mert ugye így vannak a konyhapultok meg a mosogató,meg a gáztűzhely:
x------
||
||
És oda az x-hez dugta el a paradicsomot is. (nem tudom mennyire sikerült szemléltetni a vonalakkal a dolgot :D)
Nem akarok mindenmerre rothadó kajadarabokat találni. :/
Az én macskám a fülpucoló pálcikákat és az ékszereimet dugdossa el, volt, hogy az ágyam alól halásztam ki a gyűrűt, amit kb. 2 hónapja kerestem.
Nem igazán tudok vele mit csinálni, max. annyit, hogy elzárom előle a cuccokat, de így is van, hogy a használt fülpucolót kiszedi a kukából (valahogy megtanulta kinyitni), és eldugja. :D
Váá de aranyos cicád van:DDD
Csak arra kell vigyázni, nehogy lenyeljen egy-egy ilyen kis darabot...:S
:))
Én sem haragszom rá. Annyira cukin néz, mikor szidom, h nem bírom ki h ne ölelgessem meg :D
Megpróbálok jobban odafigyelni, de néha kész rejtély, hogy hogyan jut hozzá adott dolgokhoz (pl koktélparadicsom :DD )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!