Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom azt hiszi, hogy idővel megfogom csalni. Mit
tegyek?
Figyelt kérdés
Azt mondta, hogy nem tud lányokban bízni. Azt is, hogy idővel jön egy fiú és elhagyom őt. Illetve azért vagyok vele, mert nincs más fiú rajta kívűl. Ez most normális?!
Azt olvastam valahol, hogy mindenki magából indul ki. Erről is írhattok bővebben. Köszönöm!
Nem tudom ki pontoz le titeket ennyire, ezért bocsi. A további válaszokat is köszönöm.
2017. dec. 9. 15:37
12/18 anonim válasza:
Lehet, hogy már megcsalták. Vagy a legjobb barátját csalták meg. Vagy a szülei közül lépett félre vki. Ezerféle oka lehet, miért gondolja így, simán lehetnek rossz tapasztalatai. Próbálj meg beszélni vele róla, illetve, hogy ez így neked nem jó. Én spec ki nem állhatnám, ha a párom bekorlátozna, kivel beszélhetek, vagy kivel nem. Nem köthet a te kezedre sem bilincset és zárhat be egy szobába, hogy jajj, meg ne csaljon. Hosszútávon elviselhetetlen ez az ellenőrizgetés. Illetve én azt sem tartom normálisnak, ha a telefonodba turkál. Az enyémet is megnézhetné a párom, semmi titok nincs benne, de szimplán nem érdekli, és engem sem az övé. Éreznie kell, hogy szereted, és meg is kell értenie, hogy a szeretet nem egyenlő a mániákus birtoklással. A párkapcsolattól lesznek bizonyos korlátaink, de véleményem szerint a hűség is fejben dől el. Ezt jó lenne, ha a párod is tudná. Próbálj meg beszélni vele a problémáról!:)
2017. dec. 10. 22:47
13/18 anonim válasza:
Nem tudom mióta vagytok együtt, még ha most ezt is hiszi, idővel el fog múlni, ha jó úton halad a kapcsolat, emiatt ne aggódj! ;)
25N
2017. dec. 10. 23:13
14/18 anonim válasza:
Nekem édesanyám lépett félre éy ezért voltak hasonló gondjaim emiatt, de lassacskán elmúlt és tudtam bízni . Nagyon nehéz ezt elérni , de jó érzés megbízni valakibem, de nehéz elérni. 12év házasság és bizalom után most csalt meg a feleségem. Dehát ez ellen nincs mit tenni.
2017. dec. 11. 01:24
15/18 A kérdező kommentje:
<333 végre pozitív emberek.
2017. dec. 11. 09:40
16/18 anonim válasza:
Hát ha továbbra is egy mérgező kapcsolatban szeretnél maradni egy nárcisztikus, manipulatív pasival akkor örülj csak a "majd sokkal jobb lesz meglátod" válaszoknak.. Amiket nekem privátban leírtál abból teljesen egyértelmű, hogy ő egy beteg ember aki mellett ennél még sokkal rosszabb is lesz. De a te életed, te tudod.
2017. dec. 11. 12:15
17/18 anonim válasza:
Ha jól értem, nagyjából bejöttek, amit a lepontozott válaszolók írtak. Sajnos a bántalmazó kapcsolatokban tényleg ez a folyamat: önértékelési gondok (úgy is meg fogsz csalni), bizalmatlanság (telefon ellenőrzése), korlátozás (fiú ismerősök törlése)...
Hamarosan el kell számolnod a szabadidőddel, nem mehetsz el a barátnőiddel sehova, később már egyedül sem. Reménykedek abban, hogy megváltozik a helyzet, de őszintén, tiszta segítő szándékkal mondom, hogy sokat kockáztatsz azzal, ha ezt tovább tűröd...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!