Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek az megcsalásnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az megcsalásnak számit ha a párom a neten egy másik férfival levelezget és nsgyon intim képeket küld magáról neki?

Figyelt kérdés
2017. nov. 29. 08:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
46%
Akkor lehet a hibát mégis benne kell keresni. Habár nem megcsalás, te tudod, hogy elnézed-e/megbocsájtod-e neki.
2017. nov. 29. 11:01
 12/13 anonim válasza:

Miután Bill Clinton leszopatta Monica Lewinskyt és ez kiderült, egy ilyen vizsgálatot indítottak ellene. Ebben kiderült, hogy a szopás az nem szexuális aktus, úgyhogy igazából nem történt semmi, kérem távozzanak.

Ebből kifolyólag nem problémázott Hillary sem, mert csak leszopatta. És ez nem megcsalás.

Tehát én úgy gondolom, ez nem megcsalás. Bár azért én elgondolkodnék a helyedben, hogy ha ez így megy tovább, akkor később azt a kérdést fogod feltenni, hogy mikor hazamentél, a párod épp szopott egy férfit, hogy ez megcsalás-e

2017. dec. 26. 18:10
 13/13 anonim ***** válasza:
60%

Innen már csak egy lépésre van a forró szex hidd el nekem.

Sok netes nővel volt így dolgom. Férjessel is.

2018. jan. 23. 01:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!