Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éljek a lehetőséggel?
Adott egy 5 éves párkapcsolat amiben az utóbbi 2 hónapban nagyon sokat veszekszünk, szinte mindenen. Így a szexuális életünk sem olyan mint ez előtt. (kevés a szex)
Úgy érzem hogy ezt látják is rajtam az emberek és néhányan mintha felajánlanák magukat egy kis kalandra.
Megérné ez nekem? Eddig még egyik barátnőmet sem csaltam meg, de eddig ez a legkomolyabb kapcsolatom amiben már a babát is tervezzük/tük. Nem tudom hogy mi tévő legyek.
Ne.
Beszéljétek meg, hogy mi a baj a kapcsolattal.
Ha megoldható, hajrá, sok sikert, ha nem, akkor szakítsatok és utána menj más nő ágyába..
25N
Nem értem.. miért nem beszélitek meg a gondjaitokat a konstans veszekedés helyett?
Nyilván ha csak marjátok egymást, akkor elkezdenek érdekelni más emberek, akikkel meg beszélgettek egy jóízűt, stb... de nem lenne célravezetőbb akkor a pároddal leülni, és megdumálni, hogy mi a probléma?
Eddig akárhány ismerősöm megcsalta a párját, mindenhol olyan 10-15 perc alatt megbeszélhető probléma miatt volt...
Amúgy meg gondold át, hogy tiszteled-e a párodat, mint emberi lényt. Ha nem, akkor persze, hazudj a képébe, szúrd hátba, csináld fel, és lehetőleg mutass ilyen példát a gyereknek is.... Ha legalább emberszámba veszed még, akkor őszinte maradsz, és vagy megoldjátok a dolgot, vagy szakítotok.
Ja, meg azt leírhatnád, hogy min segítene konkrétan, ha meghúznál valami másik nőt? Attól megjavulna a viszonyod a pároddal, vagy mi?
Mégis miért érné meg tök kellemesen eltölteni valakivel x időt, aztán hazamenni a veszekedésbe? Nem jobban megéri egy jó kapcsolat? (akár rendezni a mostanit, akár kezdeni egy újat)
Bárki megírhatná, soha nem fogom megérteni, hogy miért "éri meg" a megcsalás :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!