Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lépjek ki egy szeretői viszonyból? Két és fél éve tart, volt lebukás, ő asszonnyal maradt, de közben a mi viszonyunk se szűnt meg. Egy munkahelyen dolgozunk, de nagyon nehéz hogy nem lehet így n
Ez csak buta kifogás egy megoldási lehetőségre, remélem te is érzed.
De akkor inkább sínylődj még ebben a szerepben addig, amíg már neki sem kellesz, mit bánom én.
Ha már lebukás is volt, mégis az asszonnyal maradt, akkor tényleg nincs mire várj. Pocsékolod az időd. Arra gondolj, abból van a legkevesebb. Telik-múlik nem jön vissza. Fejezd be vele, tiltsd le telon, üziben, emailon, minden létező helyen. Megtudod tenni, csak légy erős. Munkahelyen meg nézz át rajta. Vagy ha van rá mód, kérd át magad más osztályra, vagy válts akár munkahelyet. Tudom baromi nehéz megtenni, de saját érdekedben tedd meg.
Mondom ezt úgy, hogy 4 éve hasonló helyzetben vagyok, csak mi nem egy helyen dolgozunk. Szerelmemnek felesége van. De mi nagyon egyek vagyunk, sokat vagyunk együtt, majdhogynem párhuzamosan kettős életet él. De ha lebukna és mégsem változna semmi, ott lenne vége az egésznek azonnal.
Akkor birkózz még az egoddal.
Pszichológushoz a gyenge emberek járnak és csak azt mondaná amit te is tudsz. Értem szóval te azért vagy ebben a kapcsolatban mert neked jó!
Vagy esetleg a pszichológus láthat olyan utat amit Te nem veszel észre.
Aki fogorvoshoz, szemészhez, belgyógyászhoz megy azok is gyenge emberek? 😀
Kapcsolatfüggő vagy.
Ha férfi lennél már szétszedtek volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!