Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel "jutalmaznátok/tátok" a megcsalást ha kiderülne?
Elváltam.
Történetet most nem írom le, lényeg hogy mindkét fél sáros volt bizonyos szempontból, tehát nem akarom csak az exemre kenni az egészet.
F35
Szakítással... Nem a kill billben vagyunk, hogy mindenféle piti bosszúkat terveljek ki.
De ha mindenképp bosszút akarsz állni, akkor van az a mondás, hogy "a boldogság és a sikeres élet a legnagyobb bosszú".
Ha sunyi módon derülne ki,pl felugrik egy Messenger ablak,aminél tényleg elég,ha csak véletlen odanézel,fel se kell oldani a képernyőzárat,elkezdem tervezni,hogy mikor tudnék a páromnak összepakolni egy kicsi bőröndbe.
Ha nincs itthon,ezt megteszem,ami nem fért bele,az megy egy fekete kukás zsákba és odaadom a legközelebbi alaptványnak vagy a hajléktalanok közt elosztanám.Utána hívnám a lakatost,hogy cserélje le az ajtó zárat,közben megcsináltatnám az új kulcsot.
Írnék egy levelet,amit a bőröndre ragasztok és amiből másolat is készülne,ha vissza akarnék emlékezni a pofájára,ahogy őrjöng,én meg milyen jót röhögtem rajta:
"Kedves Pista(bármilyen férfi névre kicserélhető)!
Megtudtam a lehető legalávalóbb módon,hogy félredugtál.A vicc,hogy ehhez a kolegáiddal se kellett beszélnem,mert felugrott a Messenger ablak,ahol a koleganőd(ez is bármivel behelyettesíthető) írta,mikor találkoztok "amiatt",elég egyértelmű módon.Ha azt hiszed,hogy ezek után van helyed a lakásomban,qrvára tévedsz.
Igen,jól látod a bőröndöt,mert abba összepakoltam pár cuccot.A többi cuccot keresd a legközelebbi alapítványnál/helyi hajléktalanokon.
Itt a kauciónak a fele,majd az ismerősöknél egy ideig elcsövezel,ezt meg költöd,amire akarod.
Minden jót!
Marika(ezt a nevet is ki lehet tetszőlegesen cserélni)"
Úgy gondolom, hogy egy kapcsolat tönkremeneteléhez két ember kell, azonban a megcsalás döntés kérdése. Ha bevallja a párom utána azonnal - Mondjuk 24 óra alatt -,akkor elmondom, hogy rendben, akkor mindketten menjünk tovább a magunk útján, viszontlátásra. Csaltak már meg, nem tolerálom.
Ha később derül ki, vagy nem ő mondja el, esetleg hozzám közelállóval csal meg, akkor nem beszélgetek erről, nem érdekel se a miért, meg semmi egyéb. Megkapja egy szónélkül a cuccait, aztán Hello.
Nálam zérótolerancia van az ilyenben, ha megtörtént az aktus. Lehet túl szigorú vagyok, megértem ha ez valakinek esetleg sok, de úgy gondolom a megcsalás előtt lehet kommunikálni is a problémákról, és megoldani azokat. Aki erre nem képes, az vagy nem elég felnőtt még, vagy nem tisztel engem, mint embert, vagy csak könnyűvérű.
Redditen olvastam olyat, hogy egy srác a hobbilovagló barátnőjén úgy állt bosszút, miután az megcsalta a legjobb barátjával, hogy elhitette a csajjal, hogy a saját lovát etette meg vele vacsorával. Vicces az ilyen, de én nem vagyok ilyenben a bosszú híve. Felesleges energiapazarlás egy olyan személyre, aki miatt az ujjamat se akarnám megmozdítani.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!