Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mivel "jutalmaznátok/tátok" a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel "jutalmaznátok/tátok" a megcsalást ha kiderülne?

Figyelt kérdés
szívesen olvasnék saját esetleírást is tőletek :)

2017. okt. 27. 13:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
81%
Sima ügy, egyszerűen szakítottam. Nem alacsonyodnék le odáig, hogy bárkin bosszút álljak, kicsinyesnek és szánalmasnak tartom, de egy ilyen után együtt se tudnék maradni senkivel, szóval szépen lezártam és továbbléptem.
2017. okt. 27. 13:58
 2/13 anonim ***** válasza:
89%

Elváltam.

Történetet most nem írom le, lényeg hogy mindkét fél sáros volt bizonyos szempontból, tehát nem akarom csak az exemre kenni az egészet.

F35

2017. okt. 27. 13:59
 3/13 anonim ***** válasza:
74%

Szakítással... Nem a kill billben vagyunk, hogy mindenféle piti bosszúkat terveljek ki.

De ha mindenképp bosszút akarsz állni, akkor van az a mondás, hogy "a boldogság és a sikeres élet a legnagyobb bosszú".

2017. okt. 27. 14:00
 4/13 anonim ***** válasza:
20%

Ha sunyi módon derülne ki,pl felugrik egy Messenger ablak,aminél tényleg elég,ha csak véletlen odanézel,fel se kell oldani a képernyőzárat,elkezdem tervezni,hogy mikor tudnék a páromnak összepakolni egy kicsi bőröndbe.

Ha nincs itthon,ezt megteszem,ami nem fért bele,az megy egy fekete kukás zsákba és odaadom a legközelebbi alaptványnak vagy a hajléktalanok közt elosztanám.Utána hívnám a lakatost,hogy cserélje le az ajtó zárat,közben megcsináltatnám az új kulcsot.

Írnék egy levelet,amit a bőröndre ragasztok és amiből másolat is készülne,ha vissza akarnék emlékezni a pofájára,ahogy őrjöng,én meg milyen jót röhögtem rajta:

"Kedves Pista(bármilyen férfi névre kicserélhető)!

Megtudtam a lehető legalávalóbb módon,hogy félredugtál.A vicc,hogy ehhez a kolegáiddal se kellett beszélnem,mert felugrott a Messenger ablak,ahol a koleganőd(ez is bármivel behelyettesíthető) írta,mikor találkoztok "amiatt",elég egyértelmű módon.Ha azt hiszed,hogy ezek után van helyed a lakásomban,qrvára tévedsz.

Igen,jól látod a bőröndöt,mert abba összepakoltam pár cuccot.A többi cuccot keresd a legközelebbi alapítványnál/helyi hajléktalanokon.

Itt a kauciónak a fele,majd az ismerősöknél egy ideig elcsövezel,ezt meg költöd,amire akarod.

Minden jót!

Marika(ezt a nevet is ki lehet tetszőlegesen cserélni)"

2017. okt. 27. 14:01
 5/13 anonim ***** válasza:
89%
#4: kétlem, hogy ez jogszerű volna. Ha közös az albérlet, neki pont ugyanannyi joga van ott lakni, mint neked. A megcsalás nem jogi kategória. Nem beszélve a magántulajdonáról...
2017. okt. 27. 14:05
 6/13 anonim ***** válasza:
28%
Engem nem lehet megcsalni.
2017. okt. 27. 14:11
 7/13 anonim ***** válasza:
62%
A 4. válaszoló tökléletes példát hozott a szánalmas, kicsinyes bosszúra, arról nem is beszélve, hogy törvényellenes. Ritka gyenge jellemnek kell ahhoz lenni, hogy ez egyáltalán eszébe jusson bárkinek.
2017. okt. 27. 14:27
 8/13 anonim ***** válasza:
36%
Egy búcsúszex és szépen mehet mindenki a saját útján.
2017. okt. 27. 15:24
 9/13 kén_ ***** válasza:
81%

Úgy gondolom, hogy egy kapcsolat tönkremeneteléhez két ember kell, azonban a megcsalás döntés kérdése. Ha bevallja a párom utána azonnal - Mondjuk 24 óra alatt -,akkor elmondom, hogy rendben, akkor mindketten menjünk tovább a magunk útján, viszontlátásra. Csaltak már meg, nem tolerálom.

Ha később derül ki, vagy nem ő mondja el, esetleg hozzám közelállóval csal meg, akkor nem beszélgetek erről, nem érdekel se a miért, meg semmi egyéb. Megkapja egy szónélkül a cuccait, aztán Hello.

Nálam zérótolerancia van az ilyenben, ha megtörtént az aktus. Lehet túl szigorú vagyok, megértem ha ez valakinek esetleg sok, de úgy gondolom a megcsalás előtt lehet kommunikálni is a problémákról, és megoldani azokat. Aki erre nem képes, az vagy nem elég felnőtt még, vagy nem tisztel engem, mint embert, vagy csak könnyűvérű.

Redditen olvastam olyat, hogy egy srác a hobbilovagló barátnőjén úgy állt bosszút, miután az megcsalta a legjobb barátjával, hogy elhitette a csajjal, hogy a saját lovát etette meg vele vacsorával. Vicces az ilyen, de én nem vagyok ilyenben a bosszú híve. Felesleges energiapazarlás egy olyan személyre, aki miatt az ujjamat se akarnám megmozdítani.

21/F

2017. okt. 27. 15:42
 10/13 anonim ***** válasza:
27%
7es:Lehet,kicsinyes bosszú,de legalább úgy csesznék ki mással,hogy a rászorulókon,akiknek nem futja ruhára,segítek.
2017. okt. 27. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!