Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsaltam a párom elmondtam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a párom elmondtam neki most dobott de vissza akarom szerezni mert rajottem nagyon szeretem mit tegyek hogy vissza kapjam? 32/F

Figyelt kérdés
2017. nov. 13. 22:05
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát, erre akkor kellett volna gondolni, mielőtt megtetted. Nem olvastad el a kockázatokról és mellékhatásokról szóló részt, mielőtt összefeküdtél volna a másik nővel. Vállald a felelősséget.
2017. nov. 14. 06:32
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Először magadnak tedd fel a kérdést: miért fogadna vissza? Mi az, amit változtattál azóta? Mitől lennél megbízhatóbb? Mit tettél vagy tennél azért, hogy ilyesmi ne forduljon elő többet? Megértetted egyáltalán, hogy miért hagytátok addig fajulni a problémákat, hogy azok a megcsalásban oldódjanak meg, és mit tennél ezentúl, hogy ez jobban működjön?

Szóval azon kéne dolgozni, hogy legyen tartalom a törekvésed mögött, az, hogy "rájöttél, hogy nagyon szereted"? önmagában semmit sem ér. Bizonyítsd, hogy érdemes vagy rá.

2017. nov. 14. 11:32
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

12-höz kapcsolódva. Lehet csak azért akarod visszakapni, mert fáj a veszteség, nem önmagáért. Valami gond mindenképp volt ha megcsaltad. Ha más nem, akkor az, hogy nem vagy monogám, csak nem tudsz róla. Gondolkozz el azon, hogy tényleg vissza akarod-e kapni. Mi lenne 1 év után ha visszakaptad? Minden rendben lenne?

Másrészt a megcsalás abból is adódhat, hogy van aki nagyon erősen hajlamos problémák láttán gyorsan újat keresni a meglévő megjavítása helyett. Egyéni különbségeket félretéve, a 25 éven felüli embereket nézzük, ebben különbség van a férfiak és nők között. A férfiak alaptermészetében erősebb az új keresése, a nőkben erősebb a meglévő javítása.

Ha valaki tudja hogy ő másokhoz képest szélsőségesen hajlamos akár az új keresésére, akár a régi megtartására, akkor jobban teszi, ha nagyon odafigyel, nagyon meggondolja az ilyen döntéseit.

Nemcsak az volt ilyen döntésed, hogy elmentél egy másik csajhoz! Az is ilyen döntésed, hogy megtapasztalva az új csajt, most hirtelen vissza akarsz menni a régihez!

2017. nov. 14. 11:59
 14/17 anonim ***** válasza:
30%
Minek kellett elmondani? Azt is kitálaltad, hogy kivel? Abban az esetben ha az akivel voltál szintén megcsalt valakit akkor ez egy szemét dolog. Legyen már betyárbecsület abban aki él a megcsalás lehetőségével. Másrészt meg fájdalmat okoztál a párodnak, illetve rákényszerítetted arra, hogy kidobjon. Hiszen a társadalom ilyenkor kötelezően ezt várja el a megcsalt féltől.
2017. nov. 15. 15:59
 15/17 anonim ***** válasza:
ne csald meg
2017. nov. 15. 20:51
 16/17 anonim ***** válasza:
Bocsi de kutyabol nem lesz szalonna. Most betojtal hogy elveszited . Valoszinu a megszokas is elojon ilyenkor... de vmiert megtudtad csalni... ha igazan szeretnéd nem tudtad volna !!! Elobb utobb megint megcsalnad....viseld a kovetkezmenyeket es tanulj belole. Lepj tovabb . Hagyd ot...de tudod, mindenki mindent visszakap... vigyazz.
2017. nov. 18. 17:58
 17/17 anonim ***** válasza:
.....dehogyis utolsó válaszoló, hogy mindenki mindent visszakap. Munkatársam 6 évig csalta a párját,most szakított a szeretőjével. Ők megbeszélték, hogy ilyenkor nem lesz cirkusz egyik fél részéről sem. Szeretői kapcsolatban ez a normális hozzáállás. A legtöbb kapcsolat nem tudódik ki. Már miért kellene, hogy ezt visszakapja a kérdező. Én nem vagyok ennyire szigorú szerintem az, hogy most szenved épp elég vezekelés neki.
2017. nov. 19. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!