Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan szembesítsem vele?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szembesítsem vele?

Figyelt kérdés
A közös gyermekünket várom és tudom még mindig chatelget az exével, ami nálam nem fér bele. Ezt többször értésére is adtam, állítja, hogy lezárták a dolgot, de én tudom, hogy még mindig beszélget/találkozgat vele. Mit tehetnék?
2017. nov. 13. 09:58
 1/8 anonim ***** válasza:
62%

Ne haragudj, miért vállaltál magzatot egy ilyen férfi mellett?

(...) <-- ez akarja jelölni azt, amit a cenzúra nem bír el, amit gondolok rólad te kis Einstein

2017. nov. 13. 10:03
 2/8 anonim ***** válasza:
90%

Ez még nem megcsalás.

Nem egészséges, de maga a beszélgetés (akár személyesen) még semmi. Nyugodj meg, és kérdezd őt

2017. nov. 13. 10:06
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem magzatot vállaltam vele, hanem gyermeket és nyílván azért mert korábban nem merült fel bizalmatlanság kettőnk között, úgy gondoltam mindent őszintén meg tudunk beszélni, most kiderült mégsem. Ez nem ad okot neked kedves első, mások minősítésére, a kis einsteinezésből ítélve olyan 12 lehetsz, figyelj inkább oda a töriórán...
2017. nov. 13. 10:18
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nyíltan és őszintén mond el neki, hogy zavar... aztán majd meglátod.
2017. nov. 13. 10:33
 5/8 anonim ***** válasza:
47%

Jólvan aranyanyám, nem én vagyok ekkora xarban. Ne csápolj.

De én hiszem és vallom, nagy Pálfordulás nincs, úgyhogy, magadnak köszönd.

2017. nov. 13. 10:35
 6/8 Missi_Key ***** válasza:
71%

1. Nek igaza van...minek így gyerek, és ne mond hogy most merült fel ha úgy írod ki a kérdést hogy "többdzör is..."

Mellesleg lehet hogy baràtok. Ha tényleg bíznàl benne, nem zavsrna hogy jóban vannak

2017. nov. 13. 11:43
 7/8 anonim ***** válasza:
66%

Ti emberek.....

Sok erőt.

Szavakkal.

2017. nov. 13. 12:21
 8/8 anonim ***** válasza:
Ne szembe, hanem főz nokedlit. Mi a baba neve?
2017. nov. 13. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!