Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jól tettem, hogy megcsaltam, hogy szembesítsem vele?
Összejöttünk egy sráccal két hónapja. Eleinte nagyon figyelmes volt. Kedves is. Aztán egyre kevesebb időt töltöttünk együtt. Nem nagyon foglalkozott velem. A haverjaival lógott inkább. Nekem volt egy udvarlóm, akivel most engedtem a kísértésnek. A barátom egy hete próbál elérni, én direkt nem veszem fel a telefont.
Szakítani fogok vele, csak nem tudom, hogy mondjam el hogy megcsaltam.
Nem! Baromira nem tetted jól! Ostoba egy lány vagy te és borzasztó, hogy léteznek ilyen emberek! Ahelyett, hogy kommunikációval próbáltad volna megoldani a problémát, megcsalod ? Aztán semmi lelkiismeret furdalás, sőt még te teszed itt az elérhetetlent?! Undorító! Az ilyen emberek miatt lesznek a normális emberekből is hozzád hasonlóak! Hányok tőled.
22L
not another stupid teen moovie... :(
a sorrenddel van baj.
nem. nem tetted jól
Ha volt bőr a képeden megcsalni akkor legyen ahhoz is bőr, hogy elé állj és megmond mit csináltál.
Remélem pofán b....sz minimum...
undorító.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!