Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy házas nő szeretőt tart, az a tűzzel játszik?
Figyelt kérdés
Megéri a pár boldog óra? A másik oldala meg nagyon rossz. Van, aki nem bánta meg?2017. nov. 5. 14:13
11/14 anonim válasza:
Nem tűzzel játszik, csak egy ribi.
12/14 anonim válasza:
Konkrétan az aids csókkal nem terjed. De ha lenyelik a spermát, azzal igen.
13/14 anonim válasza:
Aki szeretőt tart, az már csak azért nem szakít, mert fél feladni a biztonságos kis kuckóját-otthonát, a megszokott dolgait stb...
De ha kitudódna a dolog, akkor is mi lenne?? Legrosszabb esetben el lenne zavarva, csak át lenne segítve a „küszöbön”, ami a szar kis megszokott jelentéktelen élete volt. Nem gondolnám tűzzel játszásnak :)
14/14 anonim válasza:
Nagyon megbántam. A ferjem sokkal jobb ember és az ágyban is jobb. Nem tudom hogy lehettem ennyire vak es hülye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!