Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy egy nő jobban, ügyesebben tud gyanú nélkül félrelépni szeretőt tartani mint egy férfi?
Mert a férfiak jobban elvesztik az eszüket szexnél, szexszel kapcsolatos dolognál. ILYENKOR van, hogy ők a kevésbé logikusak és a kevesebbet gondolkodóak.
A nők fejében ezzel szemben egyfajta játék, játszma is a szeretővel lenni. Megtervezni az egészet, helyet, időt, alkalmakat, nyomokat eltüntetni. Ezek mind olyanok, amiket izgalmasnak találnak, szinte egy kisebb második orgazmus nekik az ilyeneket kitalálni, lebonyolítani. Mintha egy CSI epizódban lennének.
Ez a különbség a két nem között és ezért van ez. A férfiaknak megcsaláskora dugáson jár az esze, a nőknek meg más dolgokon is.
29/F
Szerintem ez a dolog nem azon múlik, hogy férfi vagy nő-e az illető.
Ahhoz, hogy ne bukjon le az alábbi tényezők szükségesek:
1.Nagyon jóindulatú, naív pár, aki még a kisebb bizonyítékokat, gyanús elemeket sem veszi észre, vagy nem akarja észrevenni.
2.Profi hazudozás, gátlástalan mellébeszélés.
3."Megbízható" szerető, aki nem árulja el bosszúból vagy dacból, mert a végén a megcsaló a párjával marad.
De nem tudom, hogy lehet így élni, nyugodtan aludni, és tettetni a párjának, hogy minden rendben és őt szereti. Ámde! Azt sem értem, hogy a megcsalt fél, hogy nem veszi észre, hogy bajok vannak. Azért vannak érzékelhető "tünetei" a megcsalásnak.
Sosem voltam hűtlen, de nem gondolom, hogy annyira bonyolult lenne kivitelezni. Szóval a konkrét szervezési részét össze lehet hozni egyszerűen, néha egy kis "túlóra", "barátnőzés", kész. Ami számomra nehéz lenne, hogy utána szemrebbenés nélkül azt merjem mondani a páromnak, hogy persze drágám, szeretlek és minden rendben. Miközben nyílván nem, hisz a megcsalás nem a tökéletes kapcsolatok velejárója. Ez meg annyira pszichopata dolog nekem, hogy nem is értem.
Egyszóval, magának az aktusnak az összehozása nem nehéz, szerintem férfiként se. Az utána következő lelki rész, ami viszont számomra kérdéses.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!